Triatlon: Sikerült helytállnom a legjobbak között – Lehmann Csongor

Keserédes véget ért U23-as világbajnokunk, Lehmann Csongor szezonja Bermudán, ennek ellenére sem maradt benne hiányérzet az évet értékelve, hiszen azon túl, hogy a müncheni Európa-bajnokságon pályafutása legjobb eredményét érte el, az olimpiai kvalifikációs pontversenyben is előkelő helyen telelhet.

Triatlon-vk: Tiszaújváros négy év után visszatér a sorozatba

Négy év szünet után, 2023 júliusában ismét a triatlonos világkupa-sorozathoz tartozó versenyt rendeznek Tiszaújvárosban – írja az MTI.

Triatlon-vb: Lehmann Csongor kilencedik lett Cagliariban

Legjobb magyarként Lehmann Csongor a kilencedik helyen végzett szombaton a triatlonosok világbajnoki sorozatának Cagliariban rendezett versenyén.

Triatlon: a vk-győztes Lehmann Csongor bízik a hasonló folytatásban

Lehmann Csongor bizakodva várja a nemzetközi triatlonos idény folytatását azt követően, hogy vasárnap, Karlovy Varyban megnyerte a csehországi világkupa-futamot – írja az MTI.

Triatlon-vk: Lehmann fölényes győzelme Karlovy Varyban

Lehmann Csongor magabiztos teljesítménnyel fölényes győzelmet aratott vasárnap a férfi triatlonosok csehországi világkupaversenyén Karlovy Varyban.

Multisport Eb, triatlon: hat másodperccel maradt le a dobogóról Lehmann Csongor

Három magyar versenyző is a legjobb 12-ben fejezte be a férfiak triatlonversenyét a müncheni multisport Európa-bajnokságán, Lehmann Csongor az utolsó kétszáz méterig éremszerző helyen futott, azonban az Eb-címvédő Dorian Coninx lehajrázta, de az U23-as világbajnoknak a negyedik hely is bravúros.

Triatlon vb-sorozat: Bragmayer 11., Lehmann 14. Hamburgban

Legjobb magyarként Bragmayer Zsanett a 11. helyen végzett a triatlonosok világbajnoki sorozatának hamburgi versenyén.

Triatlon ob: Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor nyerte a sprinttávot Baján

A férfiaknál Lehmann Csongor, a nőknél Bragmayer Zsanett győzött szombaton a triatlonosok sprinttávú országos bajnokságán, Baján.

Triatlon: Lehmann Csongor a 15. lett Leedsben a vb-sorozatban

Legjobb magyarként Lehmann Csongor a 15. helyen végzett a triatlonosok világbajnoki sorozatának szombati versenyén, Leedsben – jelentette az MTI.

Triatlon-vk: Lehmann Csongor bronzérmes Karlovy Varyban

Újabb remek eredményt ért el Lehmann Csongor, a tiszaújvárosiak friss U23-as világbajnoka a Karlovy Vary-i világkupa-versenyen lett harmadik. A sokáig élbolyban lévő Dévay Márk a 8. helyen fejezte be a viadalt.

Triatlon: Lehmann Csongor megnyerte az U23-as vb-t

Lehmann Csongor szombaton aranyérmet nyert az U23-as triatlon-világbajnokságon Edmontonban.

Triatlon Ek: Lehmann Csongor duplán hazai sikere

A kétszeresen is hazai pályán versenyző Lehmann Csongor nyerte meg a tiszaújvárosi triatlon Európa-kupa férfiversenyét – tudósított a Magyar Távirati Iroda.

Triatlon: bukás miatt kiestek a magyarok, nincs csapatkvóta

A magyar triatlonosok nem tudták befejezni a versenyt, és nem szereztek csapatkvótát a vegyes váltók olimpiai pótkvalifikációs versenyén Lisszabonban.

Triatlon-vb: Vincent Luis az aranyérmes, Bicsák Bence a 14.

A francia Vincent Luis nyerte meg egyéniben a triatlonosok rendhagyó világbajnokságát szombaton Hamburgban, ahol a résztvevő öt magyar közül legjobbként Bicsák Bence a 14. helyen végzett.

Triatlon-vk: Bragmayer és Lehmann lett a legjobb magyar

Jó úszással alapozták meg versenyzőink top 10-es eredményeiket a tiszaújvárosi világkupán: a nőknél két, a férfiaknál három versenyzőnk is a legjobbak között zárt.

Triatlon: Lehmann Csongor és Putnóczki nyert a sprint ob-n

A férfiaknál Lehmann Csongor, a nőknél Putnóczki Dorka győzött szombaton a triatlonosok sprinttávú országos bajnokságán Baján.

Rövid távú triatlon Eb: magyar bronz a junioroknál

A portugál Joao Pereira nyerte meg az ausztriai Kitzbühelben zajló rövid távú triatlon Európa-bajnokság szombati férfi versenyét. Az egyetlen magyar induló, Bicsák Bence 37. lett.

Triatlon: tiszaújvárosi sikerek a váltócsapat ob-n

A férfiaknál és a nőknél is tiszaújvárosi győzelemmel ért véget a 30. Palóc Triatlon keretében megrendezett váltócsapat országos bajnokság Balassagyarmaton.


Kézilabda Eb: Tudta-e?