Duatlon ob: Lehmann Bence és Malatinszky Szófia nyert rövid távon

A férfiaknál Lehmann Bence, a nőknél Malatinszky Szófia győzött vasárnap Ajkán a rövid távú duatlon országos bajnokságon – írta az MTI.

Triatlon: Lehmann Bence és Weinhardt Anna nyerte a középtávú ob-t Keszthelyen

A férfiaknál Lehmann Bence, a nőknél Weinhardt Anna nyerte meg szombaton a triatlonosok középtávú országos bajnokságát Keszthelyen – tudósított a Magyar Távirati Iroda.

Triatlon: tiszaújvárosi sikerek a váltócsapat ob-n

A férfiaknál és a nőknél is tiszaújvárosi győzelemmel ért véget a 30. Palóc Triatlon keretében megrendezett váltócsapat országos bajnokság Balassagyarmaton.

Magyar ezüstérem, hat finálé és egy elúszott elődöntő Nankingban

Nem a csütörtök volt a magyar küldöttség legsikeresebb napja a nankingi ifjúsági olimpián: Stollár Fanni tenisz női egyesben lemaradt az elődöntőről, aminek viszont örülhetünk, hogy úszóink és atlétáink mindegyike sikerrel vette az előfutamokat, míg a triatlonos Lehmann Bence az egyik európai csapat tagjaként ezüstérmes lett.

Ifjúsági olimpia: értékes 8. hely triatlonban; az úszók hibátlanok

A Nankingban zajló második ifjúsági olimpián Lehmann Bence a nyolcadik helyen zárt triatlonban. Az úszóknál minden magyar versenyző sikerrel vette az előfutamokat, míg Gercsák Szabina cselgáncsozó már a legjobb négy között jár a 63 kilogrammosok súlycsoportjában.


Kézilabda Eb: Tudta-e?