Női kézi: a harmadik siófoki távozó is új csapatot talált

A korábbi sajtóhírnek megfelelően a Borussia Dortmund női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a Siófokról távozó holland világbajnok jobbátlövő, Laura van der Heijden.

Női kézi Eb: egy magyarországi légiós a végleges holland keretben

Hiába jelölték a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságra készülő holland válogatott bő keretébe a visszavonult Nycke Grootot, a korábban Győrben játszó klasszis kitartott elhatározása mellett, hogy nem tér vissza, így a keretszűkítés során kikerült a névsorból.

Női kézilabda: három légiós távozik a Siófoktól – hivatalos

A Siófok KC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a klubtól három légiós, Danick Snelder, Laura van der Heijden és Dinah Eckerle. Snelder már meg is találta az új csapatát, a holland válogatott beálló a német SG BBM Bietigheimnél folytatja a pályafutását.

Női kézi Eb: a visszavonult Groot is bekerült a hollandok bő keretébe

Akárcsak a magyar, a mieink csoportellenfele, a holland női kézilabda-válogatott is kihirdette a 35 fős bő keretét a 2020-as norvég és dán közös rendezésű Európa-bajnokságra. A listán ott van a válogatottságtól 2019 elején visszavonult Nycke Groot neve is.

Női kézi: újabb volt FTC-játékos Siófokon – hivatalos

Három játékos érkezését jelentette be hivatalos honlapján a női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC: Laura van der Heijden, Tamara Horacek és Dinah Eckerle is a Balaton-partiaknál folytatja a nyártól a pályafutását.

Női kézi BL: két győri és két fradista a legjobbak között

Az Európai Kézilabda-szövetség ezúttal is megválasztotta a forduló legjobbjait a Bajnokok Ligájában. Az EHF Tv válogatásaiban a Győri Audi ETO KC játékosai közül Eduarda Amorim és Kiss Éva is, míg a Ferencvárost Bíró Blanka és Laura van der Heijden képviseli.

Női kézi: a Fradi átlövője a német bajnokhoz igazol – hivatalos

A Ferencváros női kézilabdacsapatának holland jobbátlövője, Laura van der Heijden a következő szezonban már a Bundesliga-címvédő Bietigheim együttesét erősíti – jelentette be hivatalos honlapján a német klub.

Kézilabda BL: a Szeged szélsője lőtte a forduló gólját – videó

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a Szeged játékosának, Mario Sostaricnak a gólját választották meg a hét legszebb találatának a férfi Bajnokok Ligájában.

Női kézi: a Fradi új szerzeménye ezt a két szót már tudja magyarul

Laura van der Heijden tíz góllal vette ki a részét az FTC-Rail Cargo Hungaria Larvik elleni 36–33-as sikeréből a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A holland jobbátlövő a nyáron érkezett a zöld-fehérekhez, és mint az NSO Tv-nek elmondta, gyorsan beilleszkedett a csapatba, a szurkolókat és Budapestet is megszerette. Sőt, már a magyar nyelvvel is ismerkedik, most még csak néhány szót tud, de a szókincsét heti kétszer magyarórán bővíti. 

Női kézi BL: ferencvárosi és győri a top 12 átigazolás között

A női kézilabda Bajnokok Ligája rajtja előtt az európai szövetség összeállította a nyár tizenkét legnagyobb, az elitmezőnyt érintő átigazolását, amelybe egy-egy győri és ferencvárosi szerzemény is bekerült.

Női kézi: nem volt rajta lila ruha, továbbmehetett

Laura van der Heijden, a Ferencváros női kézilabdacsapatának leendő jobbátlövője nem sokat gondolkodott a zöld-fehérek ajánlatán, hiszen már tavaly is megkeresték. Lila ruhát még csak véletlenül sem vett magára bemutatása napján, magyarul pedig mindenképp megtanulna hazánkban.

Női kézi: újabb holland válogatott a Fradiban – hivatalos

A Nemzeti Sport információjának megfelelően a Ferencváros női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Laura van der Heijden. A klub sajtótájékoztató keretében mutatta be a dán Esbjergtől érkező 26 éves holland válogatott jobbátlövőt, aki egy plusz egy évre írt alá. Emellett öt válogatott játékos (Nerea Pena, Schatzl Nadine, Lukács Viktória, Szekeres Klára, Marija Jovanovics) is meghosszabbította idény végén lejáró szerződését. 

Női kézi: holland klasszis igazol a Ferencvárosba

A Nemzeti Sport információi szerint az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata hétfőn bejelenti, hogy nyáron új játékost igazol: a 26 éves holland jobbátlövőt, az Európa-bajnoki és világbajnoki ezüstérmes Laura van der Heijdent.