Super Bowl: Prince, Bruce Springsteen igen, Lady Gaga és Maroon 5 nem – Faragó

Február 3-án a New England Patriots és a Los Angeles Rams csap össze egymással a Vince Lombardi-trófeáért Atlantában. Idehaza a 2019-es Super Bowlt is a Sport Tv-n követhetjük végig, hétfőn Faragó Richard immár tizenharmadszor, míg Buday Zoltán életében először vág neki a tengerentúli útnak. Az NSO Tv stábja beszélgetett velük még az indulás előtt: szóba került a félidei show is, melynek idén a Maroon 5 lesz a főszereplője. Faragótól megtudtuk, hogy a szervezők elég ritkán találják el a zenei ízlését, de elárulta, hogy melyik Halftime Show-kat tudta igazán élvezni.

Kép: Peter Crouch alaposan megtrollkodta a híres énekesnőt

Peter Crouch, az angol másodosztályú Stoke City labdarúgója ismét megvillantotta a vicces oldalát: ezúttal a Twitteren trollkodta meg a híres énekesnőt, Lady Gagát.

Lady Gaga rajzfilmsorozatból „nyúlta le” félidei show-ja ötletét? – képek

Lady Gaga vasárnapi, az 51. Super Bowl szünetében bemutatott produkcióját rögtön a show után az internetezők megszavazták a nagydöntők történetének egyik legjobb műsorának. Ám úgy tűnik, az egyik legnépszerűbb animációs rajzfilmsorozatban, a Simpson családban több évvel ezelőtt készült néhány epizód, amelyben épp az énekesnő ad kísértetiesen hasonló koncerteket. Véletlen egybeesés lenne?

NFL: nem viccelnek! Így alakult át a félidei show-ra a stadion

Egészen elképesztő munkát végeztek az NRG Stadionban az 51. Super Bowlon, Houstonban ugyanis néhány perc alatt előkészítették az arénát Lady Gaga félidei műsorához. A nem épp egyszerűnek tűnő folyamat az alábbi videón tekinthető meg!

Lady Gaga a tetőről ugrott be a Super Bowlra, és csinált tökéletes show-t!

Lady Gaga szokásához híven óriási show-t csinált az 51. Super Bowl félidei szünetében, amit a közösségi oldalakon néhány perc alatt meg is szavaztak minden idők egyik legjobb szünetbeli bulijának. Pedig még sztárvendég sem volt, sőt, táncoló cápa sem!

Lady Gaga már melegít, méghozzá egy szál bugyiban – KÉP

Hamarosan kezdődik az 51. Super Bowlon a félidei show, melyben Lady Gaga lép fel. Az amerikai sztárénekes már melegít is a nagy műsorra, és teszi mindezt egy szál bugyiban és persze sisakban…

Lady Gaga megérkezett a Super Bowlra, érdekesen köszönt be… – KÉP

Az 51. Super Bowl félidei show-jának fellépője, Lady Gaga már megérkezett Houstonba, az NRG Stadionba, ahol szokásához híven megadta a módját a beköszönésnek, és ahelyett, hogy körbejárta volna a pályát, „körbefeküdte” azt inkább.

Super Bowl: Faragó Richard így lázad Lady Gaga ellen a félidei show alatt

Magyar idő szerint február 6-án, hétfőn 0.30-kor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntője, az 51. Super Bowl. Szinte már természetes, hogy Faragó Richard, a Sport Tv kommentátora a helyszínről tudósítja a New England Patriots és az Atlanta Falcons összecsapását a hazai tévénézőknek. A szakkommentátorral még elutazása előtt beszélgetett a reptéren az NSO Tv stábja az esélyekről, a sportág hazai népszerűségéről (rögtönzött közvélemény-kutatással megfejelve), illetve a döntő szünetében fellépő Lady Gagáról is.

NFL: idén a himnuszt énekelte, a Super Bowlon ő lép fel

Az 51., február 5-i Super Bowl félidei műsorában Lady Gaga lesz a sztárfellépő – adta hírül az NFL hivatalos honlapja.

Videó: Newton arcára volt írva, milyen volt Lady Gaga himnusza

Az 50. Super Bowl előtt Lady Gaga énekelte el a himnuszt. Hogy mennyire teljesített jól az amerikai popcsillag, az Cam Newton, a Carolina Panthers irányítójának arcáról leolvasható volt.

NFL: Lady Gaga énekli a himnuszt az 50. Super Bowl előtt

Tavaly februárban mindenkit sokkolt az Oscar-gálán félelmetes Julie Andrews-alakításával, idén pedig még annál is nagyobb közönség előtt léphet fel: az NFL ugyanis bejelentette, Lady Gaga énekli ugyanis az 50. Super Bowl előtti himnuszt.


Kézilabda Eb: Tudta-e?