Sznúker: mind a két világbajnok bejutott a negyeddöntőbe

A sznúker Masters nyolcaddöntőjének utolsó játéknapján a két világbajnok, Judd Trump és Stuart Bingham is győzött és bejutott a negyeddöntőbe.

Sznúker: látványos és szerencsés lökés a UK Championshipen – videó

Szerda este a sznúker Egyesült Királyság Bajnokságán (UK Championship) az északír Mark Allen 6–3-as győzelmet aratott Kyren Wilson felett. A meccs legemlékezetesebb lökése az angol nevéhez fűződik.

Sznúker-vb: ha nehezen is, de továbbjutott a négyszeres vb-első

A négyszeres vb-győztes John Higgins 10:7-re legyőzte a thaiföldi Thepchaiya Un-Nooh-t, így bejutott a nyolcaddöntőbe a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A 2020-as döntős Kyren Wilson szintén továbbjutott, míg a 2019-es bajnok Kudd Trump 6:3-as előnyben az iráni Hosszein Vafaei ellen.

Sznúker: kialakult az elődöntő párosítása a Mastersen

Judd Trump és Barry Hawkins jutott be az egyik legrangosabb sznúkertorna, a londoni Alexandra Palace-ban zajló Masters elődöntőjébe pénteken. 

Sznúker: O’Sullivan kiküldetett egy fotóst a mérkőzéséről

Nem fogta a közönségre a Kyren Wilsontól elszenvedett vereségét, de nem titkolta el rossz érzéseit a yorki környezetről a UK Championship sznúkerverseny negyeddöntője után Ronnie O’Sullivan.

Sznúker: Wilson nagy csatában legyőzte O'Sullivant

Az Egyesült Királyság sznúkerbajnokságán Kyren Wilson 6–5-re legyőzte Ronnie O'Sullivant, ezzel bejutott az elődöntőbe. Ellenfele a belga Luca Brecel lesz.

Sznúker: jön a Wilson–O’Sullivan rangadó a UK Championshipen

Kialakult a negyeddöntő mezőnye a sznúker második legrangosabb pontszerző tornáján, az Egyesült Királyság bajnokságán Yorkban.

Sznúker: O'Sullivan már negyeddöntős a UK Championshipen

Lejátszották a nyolcaddöntő első négy mérkőzését a sznúker Egyesült Királyság bajnokságán Yorkban. A szerdai meccseken a végső győzelemre leginkább esélyesek közül Ronnie O'Sullivan és Kyren Wilson is bejutott a legjobb nyolc közé.

Sznúker-vb: Murphy állva hagyta Wilsont, Selby is döntős

Mark Selby és Shaun Murphy játssza a sznúker-világbajnokság döntőjét Sheffieldben. A szombat éjjel véget érő elődöntők során az idei vb rekordot döntött százas brékek tekintetében.

Sznúker-vb: még mindig nem tudni, ki jut döntőbe

Pénteken sem derült fény arra, kik játsszák a sheffieldi sznúker-világbajnokság döntőjét: a négy között Kyren Wilson és Stuart Bingham áll nyerésre a 17 frémgyőzelemig tartó összecsapásokon, de még bármi megtörténhet.

Sznúker-vb: Bingham és Selby egyelőre nem bír egymással az elődöntőben

A sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjének első napját követően Mark Selby és Stuart Bingham 4:4-re áll egymással, míg Kyren Wilson 6:2-re vezet Shaun Murphy ellen.

Sznúker-vb: kiesett a világelső Trump, Selby hengerelt

A világelső Judd Trump és a háromszoros világbajnok Mark Williams is vereséget szenvedett a sheffieldi sznúker-világbajnokság negyeddöntőjében.

Sznúker-vb: Williams legyőzte a világbajnokok csatájában Higginst

A Ronnie O'Sullivant kiejtő Anthony McGill után Mark Williams, Neil Robertson és Kyren Wilson is bejutott a legjobb nyolc közé a sheffieldi sznúker-világbajnokságon.

Sznúker-vb: a címvédő O'Sullivan már a második fordulóban búcsúzott

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság második fordulójában pénteken a címvédő Ronnie O'Sullivan hiába fordított négyfrémes hátrányból a világranglista 16. helyén álló skót Anthony McGill ellen, végül 13:12-re kikapott, így búcsúzott a tornától.

Sznúker-vb: Ronnie O'Sullivan hatodszor a világ tetején!

Hatodik sznúkervilágbajnoki címét nyerte Ronnie O'Sullivan: az angol klasszis a 2020-as sheffieldi vb-döntőben 18:8-ra győzte le honfitársát, Kyren Wilsont. A Rakéta rekordot jelentő 37. pontszerző versenyét nyerte, vb-címek tekintetében pedig feljött az örökranglista második helyére – már csak a hét vb-győzelemmel rendelkező Stephen Hendry előzi meg.

Sznúker-vb: nagy előnye oda, de O'Sullivan vezet a döntőben

Ronnie O'Sullivan 10:7-re vezet Kyren Wilson ellen a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság döntőjének szombati játéknapja után. Világbajnok-avatás vasárnap.

Sznúker-vb: Selby szerint O’Sullivan tiszteletlen volt

A sheffieldi sznúker-világbajnokság elődöntőjében 16:14-es vezetésről 17:16-os vereséget szenvedő Mark Selby szerint Ronnie O’Sullivan tiszteletlen volt vele a mérkőzés hajrájában, amikor szorult helyzetekben „vaktában lövöldözött” ahelyett, hogy finoman játszott volna.

Sznúker-vb: döntő frémek után Wilson és O'Sullivan a fináléban

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében Kyren Wilson és Ronnie O'Sullivan is döntő frém után, 17:16-ra győzte le ellenfelét, így bejutott a fináléba.

Sznúker-vb: Selby fordított O'Sullivan ellen az elődöntőben

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében Mark Selby 9:7-re megfordította a Ronnie O'Sullivan elleni mérkőzés állását, míg Kyren Wilson 13:11-re vezet Anthony McGill ellen.

Sznúker-vb: O'Sullivan vezet az elődöntőben, Wilson hátrányban

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság elődöntőjében Ronnie O'Sullivan 5:3-ra vezet Mark Selby ellen, míg a címvédő Judd Trumpot búcsúztató Kyren Wilson 6:2-es vesztésre áll Anthony McGill-lel szemben az első szakasz után. 


Kézilabda Eb: Tudta-e?