Koronavírus: a bajnokság szünetel, a kupaelődöntőt lejátszották

Hongkongban a labdarúgó-bajnokság (Premier League) szünetel, de zárt kapuk mögött megrendezték a helyi FA-kupa elődöntőjét, a kantoni R&F pedig tizenegyesekkel legyőzte a Tai Pót. A mérkőzés rendezésének körülményei nem mindennaposak, ugyanis 14 napos automatikus karantén van érvényben azokra, akik Kínából Hongkongba utaznak.

Kétarcú klasszis, aki sportosan és elegánsan is ellenállhatatlan

Van, hogy elvonul, és nem szól senkihez, máskor meg mosolygós, életvidám és kicsattan a jókedvtől. De senki sem szólja meg, leginkább azért, mert mindenki tudja, hogy egy bajnok rendszerint nem könnyű ember. Milák Kristóf már most, tizenkilenc évesen bajnok – és hol van még a pályafutása vége…?

Őzike, forró kakaóval – bátran váltott, tökéletes harmónia a jutalma

Mosolygós, törékeny lány, a medencében mégsem ismer kegyelmet. Éveken keresztül gyorsúszásban szállította az érmeket, majd pillangóra váltott, és pályafutása eddigi legmagasabb csúcsára ért a júliusi világbajnokságon szerzett aranyéremmel. Bár Kapás Boglárka még most, hónapokkal később is hangoztatja: gyenge időeredménnyel győzött Kvangdzsuban…

Úszás: zaklatási ügye óta először szólalt meg Kenderesi

Először szólalt meg Kenderesi Tamás, akit a kvangdzsui világbajnokság utolsó estéjén egy helyi szórakozóhelyen elkövetett mozdulat miatt a dél-koreai hatóságok szexuális zaklatással vádolták meg – az olimpiai bronzérmes úszó a TV2 Tények Plusz című műsorának nyilatkozott.

Úszás: megvan, mennyit fizet a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi – sajtóhír

Hárommillió von (won), mintegy 750 ezer forint lehet a kvangdzsui vizes világbajnokság után szexuális zaklatással megvádolt Kenderesi Tamásra kiszabott bírság – írja a Yonhap hírügynökség.

Úszás: Sós Csaba nem elégedetlen minden idők 2. legjobb vb-szereplése után

Minden idők második legeredményesebb világbajnoki szereplésével zártak a magyar medencés úszók a dél-koreai Kvangdzsuban, ahol négy aranyérmet nyertek. Sós Csaba, a magyar úszók szövetségi kapitánya elmondta, nem lehet elégedetlen a válogatottal.

Vizes vb: műugrásban az ötödik arany is a kínaiaké

A műugrók ötödik versenyszámát, a nők szinkrontoronyugrását is a kínaiak nyerték meg a kvangdzsui vizes világbajnokságon: Lu Vej és Csang Csia-csi magabiztos teljesítménnyel győzött a malajziai és az amerikai páros előtt.

Universiade: negyedik lett a férfi párbajtőrcsapat

A magyar férfi párbajtőr-válogatott a negyedik helyen végzett a dél-koreai Kvangdzsuban zajló universiadén, miután az elődöntőben, majd a bronzmérkőzésen is egy tussal kapott ki.

Universiade: kikaptak női kosarasaink és pólósaink is

Mind a női kosárlabda-, mind a női vízilabda-válogatott vereséget szenvedett vasárnap a dél-koreai Kvangdzsuban zajló universiadén.