Darts: Kovács az elődöntőig jutott, cseh győztes a budapesti vb-selejtezőn

Roman Benecky nyerte meg a PDC 2022-es dartsvilágbajnokságának kelet-európai selejtezőjét Budapesten, így a cseh játékos vehet részt a decemberben kezdődő vb-n Londonban. A legjobb magyar Kovács Patrik volt, aki az elődöntőig jutott, éppen Benecky győzte le óriási csatában, döntő legben. Az ifjúsági világbajnokság kelet-európai selejtezőjét is itt rendezték meg, ezt Katona Bence nyerte meg éppen Benecky ellen.

U17-es Eb-sel.: „Más karakterek vagyunk” – Lisztes élőben látta fia látványos gólját

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 3–0-ra legyőzte Észtországot az Eb-selejtező első szakaszának 1. fordulójában. A találkozó után Szélesi Zoltán szövetségi edző mellett a Red Bull Salzburgban pallérozódó Kovács Patrikkal, illetve a Ferencváros játékosával, a látványos gólt szerző Lisztes Krisztiánnal beszélgettünk, aki nem(csak) névrokona, hanem a fia a zöld-fehérek korábbi futballistájának.

Darts: Kovács Patrik először magyar bajnok steelben, Erdei Nóra nyert a nőknél

Kovács Patrik lett a magyar dartsbajnok a steel szakágban, miután egészen a döntőig menetelt a bajnoki sorozat utolsó, szombathelyi állomásán. A 25 éves ózdi versenyző már a negyeddöntőbe jutással bebiztosította a bajnoki címét, mert azzal szerzett annyi pontot, hogy lehetetlenné vált az utolérése a második helyezett Székely Pál számára, aki végül megnyerte a kilencedik fordulót a férfiaknál. A hölgyeknél Erdei Nóra végzett a pontverseny élén, aki harmadszor nyerte el e címet.

Darts: Price verhetetlen volt, 8–0-ra nyerte a döntőt Gibraltáron

Gerwyn Price győzelmével ért véget a Gibraltar Darts Trophy. A walesiek világbajnoka a döntőben 8–0-ra győzte le az osztrák Mensur Suljovicot.

Darts: Kovács Patrik izgalmas meccsen kapott ki Rob Crosstól

Kovács Patrik 6–4-re kikapott a 2018-as világbajnok Rob Crosstól a gibraltári European Tour-verseny, a Gibraltar Darts Trophy első fordulójában.

Darts: világbajnokkal meccsel Kovács Patrik Gibraltáron

Elkészítették a péntektől vasárnapig tartó Gibraltar Darts Trophy sorsolását. A viadal egyetlen magyar résztvevője, Kovács Patrik a 2018-ban világbajnoki címet szerző Rob Cross ellen kezd. Ha sikerül a bravúr, és legyőzi az angolt, akkor a második fordulóban Michael van Gerwen következik.

Darts: Kovács Patrik újabb fordulót nyert, átvette a vezetést a pontversenyben

Már csak az október 9-i szombathelyi forduló van hátra a világjárvány miatt kétévesre nyújtott 2020–2021-es Dreher steel egyéni nemzeti bajnokságból, az utolsó előttit rendezték ezen a hétvégén Pécsen. Ahol a végső győzelmével a pontvadászat élére ugró Kovács Patrik fájós bokával is nagy lépést tett pályafutása első felnőtt egyéni bajnoki címe felé, de a hétvége hőse lett Ölei Annamária is, aki a nők között megnyerte ezt a fordulót, majd párosban sem talált legyőzőre.

Darts csapat-vb: nem sikerült a bravúr, Végsőék kikaptak az 1. fordulóban

Az első fordulóban búcsúzott a darts csapat-világbajnokságtól a Kovács Patrik, Végső János magyar duó, miután a mieink 5:3-ra kikaptak az előzetesen is jóval esélyesebbnek gondolt Darius Labanauskas, Mindaugas Barauskas litván kettőstől.

Darts: Magyarországgal kezdődik a csapat-vb

Csütörtök este 19 órakor megkezdődik a dartsozók csapat-világbajnoksága (World Cup of Darts) a németországi Jénában. A magyar válogatott Kovács Patrikkal és Végső Jánossal a litvánok legjobbjai ellen szállnak harcba. Ha sikerülne a bravúr, vagyis a továbbjutás, akkor az egyéni világbajnok és csapatban is címvédő Gerwyn Price-szal felálló Wales következne.

Darts: Magyarország Litvánia ellen kezd a csapat-vb-n

Hétfő délután kisorsolták a Jénában szeptember 9. és 12. között megrendezendő dartscsapat-világbajnokság (World Cup of Darts) párosítását. A legjobb 16 közé jutásért Litvánia lesz az ellenfél.

Apjukra ütnének – egy család, amelynél reggeltől estig a labdarúgás a téma

Miért különösen emlékezetes a csukafejesből elért gól a Debrecen ellen? Kinek a kedvence a Siófoknak sarokkal lőtt gól? És miért került a rengeteg doboznyi legó a szekrény mélyére? Egy család, amelynél reggeltől estig a labdarúgás a téma, akár akarja a két hölgy tagja, akár nem. Egy vasárnap délelőtt a korábbi 20-szoros válogatott Kovács Zoltán famíliájánál.

MTK: a Red Bull Salzburg 200 millió forintért megveszi a balhátvédet

Az MTK U19-es csapatával idén bajnokságot nyerő, 16 éves, U17-es válogatott Kovács Patrik az osztrák Red Bull Salzburgban folytatja a pályafutását – tudta meg a Nemzeti Sport Online. A hírt az MTK is megerősítette. Az osztrákok mintegy 200 millió forintnak megfelelő összeget fizetnek érte.

Darts: két magyar nevezett a PDC selejtezőtornájára

Lezárult a nevezés a PDC dartsszervezet februári kvalifikációs versenyeire, a Q Schoolra, amelyen két évre lehet Pro Tour kártyát szerezni. A kártya tulajdonosai jogot szereznek arra, hogy induljanak az összes Players Championship és European Tour-versenyen, azaz a szervezet pontszerző viadalainak többségén. A több mint 650 nevező között két magyar, Balló Sándor és Kovács Patrik neve szerepel.

Darts csapat-vb: a mieink simán kikaptak Portugáliától

A Végső János és Kovács Patrik alkotta magyar kettős 5–0-ra kikapott a José de Sousa, José Marques portugál duótól a salzburgi PDC darts csapat-világbajnokság első fordulójában.

Darts: kezdődik a csapat-vb, a mieink péntek délután Portugáliával játszanak

Pénteken megkezdődik Salzburgban a 2020-as darts csapat-világbajnokság, vagyis a World Cup of Darts, melyen idén a Kovács Patrik, Végső János duóval képviselteti magát a magyar csapat. A mieink a péntek délutáni program harmadik mérkőzésén, nagyjából 14 óra magasságában a José de Sousa, José Marques alkotta portugál kettőssel találkoznak az első fordulóban.

Darts: kilencnyilast dobott az Eb-n, most a magyarok ellen bizonyíthat

A PDC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Szingapúr visszalépett a salzburgi darts-csapatvilágbajnokságtól, így az 1. fordulóban a Paul Lim, Harith Lim duó helyét elfoglaló José de Sousa, José Marques portugál páros lesz a magyarok ellenfele.

Darts: élő legendával találkoznak a magyarok a csapat-vb-n

Salzburgban elkészítették a novemberi PDC darts-csapatvilágbajnokság sorsolását. A Kovács Patrik, Végső János magyar páros a szingapúri legendával, Paul Limmel és névrokonával, Harith Limmel találkozik az első fordulóban.

Darts: megvan a magyar duó a csapat-világbajnokságra

Kovács Patrik és Végső János képviseli Magyarországot a november 6. és 8. között Grazban megrendezendő PDC darts csapat-világbajnokságon.

Darts: Kovács Patrik mindent vitt Szombathelyen

Szombathelyre ért a magyar darts roadshow-ja, a Haladás Sportkomplexumban rendezték az immár 2020–2021-es Dreher steel nemzeti bajnokság harmadik játéknapját, majd a Magyar Kupát. A férfiaknál ugyanaz lett a győztes: a két nap alatt 15-ből 15 mérkőzést megnyerő Kovács Patrik.