Női kézi: Ennél jobb nem is történhetett volna velem – Debreczeni-Klivinyi

Nem mostanra tervezte a gyermekvállalást Debreczeni-Klivinyi Kinga, mégis úgy érzi, jobb nem is történhetett volna vele, de szeretne még kézilabdázni.

Női kézi: babát vár a magyar válogatott játékosa

Gyermeket vár, ezért az idén már nem lép pályára a közelmúltban az FTC-ből a Dunaújváros női kézilabdacsapatához átigazolt Klivinyi Kinga.

KaranténKirály: Fodor Csenge ötletes diszkótánccal rukkolt ki – videó

Nyolcadik adásához érkezett a KaranténKirály, amelyben ezúttal a Sport Tv-ben futó műsor női versenyzői, Fodor Csenge és Klivinyi Kinga csapnak össze. Előzetesként megmutatjuk azt a nagyon profi produkciót, amivel Fodor Csenge (nagyon úgy tűnik, hogy párja, Vida Máté aktív segítségével) rukkolt ki.

Karanténkirály: 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng

Május 2-án Karanténkirály címmel indít új, 15 részes műsort a Sport TV, amelyben 16 neves jelenlegi és egykori sportoló verseng majd a Karanténkirály trónjáért. A vetélkedőben komoly szerepet kap majd Scherer Péter is, aki pontozni fogja a produkciókat.

Kézi: A takarítást nem szeretem rábízni… – Klivinyi és Debreczeni egymásról

Klivinyi Kinga és Debreczeni Dávid az FTC álompárja volt – azért a múlt idő, mert előbbi a következő évadtól már a Dunaújváros játékosa, míg utóbbi Tatabányán folytatja. A két kézilabdázóval videochaten beszélgetett az NSO Tv stábja, s ők őszintén válaszoltak nem csak sportszakmai kérdésekre. Videónkból kiderül, hogy melyikük főz jobban, melyikük takarít, melyikük viseli a nadrágot, melyiküknek kell ápolni otthon a lelkét egy-egy vereség után vagy éppen melyiküknek nagyobb az önbizalma.

Női kézi: az MKSZ döntése után elbúcsúztak az FTC-től

A Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat. Az MKSZ határozatát követően a Ferencváros női csapatának két játékosa, Danick Snelder és Klivinyi Kinga elbúcsúzott a klubtól, a nyártól mindketten máshol folytatják pályafutásukat.

Női kézi: Olyan volt az esküvőm, ahogy azt már rég megálmodtam – Klivinyi

Mozgalmas nyári szünetet tudhat maga mögött Klivinyi Kinga, aki először Dubajban pihente ki az elmúlt idény fáradalmait, majd férjhez ment szintén kézilabdázó párjához, Debreczeni Dávidhoz. Az FTC-Rail Cargo Hungaria balátlövőjének ráadásul barátnői leánybúcsút is tartottak a nagy nap előtt. Ezekről beszélt az NSO Tv-nek. 

Női kézi: Kovacsics Anikót lenyűgözte Amerika, és az esküvőszezonból sem maradt ki

Elkezdte a felkészülést az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a következő idényre. A lányok mozgalmas nyári szüneten vannak túl, többen is külföldi felfedezőtúrán vettek részt. Kovacsics Anikó idén egy nagyobb kézilabdás társasággal fedezte fel ismét Amerikát. Erről is mesélt az NSO Tv-nek, no meg szóba került Klivinyi Kinga leánybúcsúja és esküvője is.

Csapattársai is részt vettek Klivinyi Kinga lánybúcsúján – képek

Klivinyi Kinga, a Ferencváros női kézilabdacsapatának balátlövője június 29-én köt házasságot az FTC férficsapatában kézilabdázó Debreczeni Dáviddal. A nagy esemény előtt Klivinyi Kinga több csapattársa részvételével leánybúcsút tartott, valamint egy közös fotósorozatot is készítettek a párjával az Elek Gyula Arénában.

Kézilabda: Klivinyi pillangóvá vált, Kovacsics és Háfra boszorkányiskolába ment

A kézilabdás lányok a hosszú idény után sem tudnak meglenni egymás nélkül, legalábbis néhányan együtt vetették bele magukat a vakációba. New York, Orlando, Barcelona, Tenerife, Tanzánia – többek között ezeken a helyeken töltődnek fel a Fradi és a Győr kiválóságai a következő évadra.

Női kézi: Sajnos fociban már nem a fiatalok között vagyok – Lukács Viktória

A magyar női kézilabda-válogatott 28–19-re nyert Zalaegerszegen az osztrákok elleni vb-selejtezős párharc visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott ki a Japánban rendezendő világbajnokságra. A találkozó után a debütáló (és gólt is szerző) Pásztor Noémivel, valamint Lukács Viktóriával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi: kijutott a vb-re, most már jöhet a szóbeli érettségi

A magyar női kézilabda-válogatott 28–19-re nyert Zalaegerszegen az osztrákok elleni vb-selejtezős párharc visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott ki a Japánban rendezendő világbajnokságra. A találkozó után az 50. mérkőzését játszó Klivinyi Kingával, illetve a fiatal Tóvizi Petrával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi BL: Klivinyi szerint így juthat be a Fradi a final fourba

Az FTC-Rail Cargo Hungaria 31–27-re győzött a Krim Ljubljana ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában. A negyeddöntőben az Ambros Martín vezette Rosztov-Don lesz a zöld-fehérek ellenfele: Klivinyi Kinga és Háfra Noémi is elmondta az NSO Tv-nek, mi vezethet sikerre az oroszok ellen.

Női kézi: nincs nagy gond az Eb-ről lemaradó Klivinyi vállával

Az FTC válogatott balátlövője, Klivinyi Kinga vállsérülés miatt maradt le a franciaországi kézilabda Európa-bajnokságról. A játékos a fradi.hu-nak elárulta, hogy nem súlyos a sérülése, de nem jó érzés itthonról nézni a kontinenstornát.