Jégkorong MK: Nagy ellenállást tanúsított az Újpest – Magosi Bálint

Bár minden tőle telhetőt megtett, nem tudta borítani a papírformát az UTE a Hydro Fehérvár ellen a jégkorong Magyar Kupa elődöntőjében. Az ujjsérülése után a jégre nemrég visszatérő, a lilák ellen gólt szerző Magosi Bálint szerint le a kalappal az ellenfelük előtt, amely nagy ellenállást tanúsított a meccsen. Kiss Patrik úgy véli, az erősebb vetélytárs rávilágított azokra a hibákra, amelyek a csapat idényét jellemzik. 

Jégkorong: „Mindig jó érzésekkel jövök Újpestre, itt nőttem fel”

Nem adott újabb esélyt a bravúrra az UTE a FEHA19-nek, amely bő egy héttel ezelőtt az újpesti nevelésű kapus, Márkus Levente kiemelkedő teljesítményének is köszönhetően 3–2-re legyőzte az esélyesebbnek vélt lilákat. Hazai jégen Kiss Patrikék már csak az után engedtek gólt a fehérváriaknak, hogy 5–0-ra vezettek. 

Jégkorong: Mit mondott Fodor Szabolcs 0–2 után? Nagy Gergő elárulta!

Hiába vezetett a 3. percben már 2–0-ra az UTE az FTC elleni hokiderbin, a hazai jégen játszó zöld-fehérek az időkérést követően még az első harmadban megfordították a meccset. Mit mondott Fodor Szabolcs vezetőedző a játékosoknak? Nagy Gergő elárulta az NSO Tv-nek, míg Kiss Patrik arról beszélt, mit kell tenniük a liláknak a vezetés birtokában, ha azt a mérkőzés végéig meg akarják tartani. 

Jégkorong: magyar válogatott támadót igazolt a DVTK

A DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatánál folytatja a pályafutását Kiss Patrik.


Kézilabda Eb: Tudta-e?