Férfi kézi BL: hét pozitív teszt, elhalasztják a Kielce–PSG meccset

A Kielce férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján arról számolt be, hogy hét játékosának is pozitív lett a koronavírustesztje, így elhalasztották a PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést.

Férfi kézi BL: a Kiel sem jelentett akadályt, tovább menetel a Barca

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 7. fordulójában két mérkőzést rendeztek csütörtök este: az A-csoportban a Kielce a Vardar vendégeként nyert Szkopjéban (29–33), míg a B-csoportban a Kiel hazai pályán kapott ki 32–26-ra a hibátlan Barcától.

Férfi kézilabda BL: Karacic remekelt, a PSG megint kikapott

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Kielce nagy csatában, a 13 gólos Igor Karacic vezetésével 35–33-ra legyőzte a PSG-t, amely így a negyedik meccsén a harmadik vereségét szenvedte el.

Férfi kézi BL: a Barca 45 gólt szerzett a PPD Zagreb ellen

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Barca hazai pályán 45–27-re nyert a PPD Zagreb ellen, így a Celjét legyőző Veszprémhez és az Aalborghoz hasonlóan továbbra is őrzi hibátlan mérlegét.

Férfi kézi BL: a Barca nyolc góllal győzte le a Nantes-ot

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája harmadik körének csütörtöki játéknapján a Barcelona a Nantes-ot győzte le, míg a Kiel a Celjét, a Kielce pedig az Elverumot verte meg simán.

Férfi kézi: újabb pozitív eset a Szegednél, megint karanténban a csapat

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy újabb játékosnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, így a Kielce elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre utazó keret tagjai hatósági karanténba kerültek.

Hősiesen helytállt a Kielce otthonában a Mol-Pick Szeged

A kilenc alapemberét nélkülöző Mol-Pick Szeged ugyan három góllal kikapott a Kielce vendégeként a Bajnokok Ligája 2. fordulójában, ám megmutatta, remekül tud alkalmazkodni a kialakult helyzethez.

Férfi kézi: a Szeged kihirdette a keretét a Kielce elleni meccsre

Sok hiányzóval várja a Kielce elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzést a Mol-Pick Szeged, amelyben többek között új információként Bodó Richárd, Nik Henigman és Stanislav Kaspárek sem játszik szerda este.

Férfi kézi: kikapott a Veszprém a Kielce elleni felkészülési meccsen

Nézők előtt lépett pályára saját otthonában a Telekom Veszprém a lengyel Kielce elleni felkészülési mérkőzésen, amelyet a vendégek nyertek meg 32–29-re.

Férfi kézi: a Kielce időn túli hetessel győzött Csurgón

A szerdán Tatabányán egygólos vereséget szenvedő lengyel Kielce férfi kézilabdacsapata csütörtökön a Csurgó otthonában játszott felkészülési mérkőzést, és időn túli hetessel legyőzte magyar ellenfelét.

Férfi kézi: a BL-győztest is két vállra fektette a Tatabánya

A Bajnokok Ligája-döntős Veszprém idegenbeli legyőzése után a BL-győztes Kielce sem járt jobban a Tatabánya ellen. A magyar csapat 11–15-ös félidei eredményt követően 28–27-re legyőzte a lengyel klubot a Földi Imre Sportcsarnokban.

Férfi kézilabda: megvan a Kielce új főszponzora

A Kielce férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy négyéves szerződést kötött a legnagyobb lengyel sörfőzdével, a Van Purral, így a következő négy évben az együttes nevében szerepel majd a sörfőzde egyik márkájának, a Lomzának a neve.

Férfi kézi: a Veszprém edzőmeccset játszik Talant Dujsebajev csapatával

Augusztusban felkészülési mérkőzést játszik egymással a Telekom Veszprém és a lengyel Kielce kézilabdacsapata.

Férfi kézilabda: távozik a Kielce főszponzora, gyűjtést kezdtek

Bertus Servaas, a lengyel Kielce férfi kézilabdacsapatának elnöke bejelentette, hogy a klub főszponzora, az általa tulajdonolt VIVE Group július 1-től visszalép az együttes támogatásától.

Férfi kézi: görögtűz, éneklés – a Kielce szurkolói kivonultak BL-győztes beállójuk lakásához

Koronavírus-járvány ide vagy oda, a Kielce férfi kézilabdacsapatának szurkolói megadták a módját Bajnokok Ligája-győztes beállójuk, a világ- és kétszeres Európa-bajnok Julen Aguinagalde elbúcsúztatásának. A lengyel szurkolók – ha már a csarnokban nem tudtak elköszönni tőle – kivonultak a spanyol játékos lakása elé, ahol közös énekléssel és pirotechnikai eszközöket égetve köszönték meg Aguinagalde klubért tett szolgálatait.

Kézilabda: Lengyelországban lezárták a bajnokságot

A Lengyel Kézilabda-szövetség befejezettnek nyilvánította az ország 2019–2020-as idényre kiírt kézilabdaversenyeit.

Férfi kézi: nem marad Veszprémben a lengyel kölcsönjátékos – sajtóhír

Nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró veszprémi kölcsönszerződését Pawel Paczkowski lengyel kézilabdázó, akit sajtóhírek szerint másik klubnak ad kölcsön a Kielce.

Férfi kézi: „Negyven lettem, felőlem a többiek 60 percet is védhetnének”

Kiváló második félidőt produkálva, hazai pályán 28–24-re legyőzte a Telekom Veszprém a PGE VIVE Kielcét  férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. A mérkőzés után a magyar csapat két kapusával, a mindössze kilenc gólt kapó Sterbik Árpáddal, és a tavaly még a lengyel együttesben védő Vladimir Cuparával beszélgetett az NSO Tv. 

Férfi kézi BL: a Veszprém otthon legyőzte a Kielcét

A Telekom Veszprém kézilabdacsapata 28–24-re legyőzte a Kielcét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában.