Vízilabda: Keszthelyi-Nagy Rita spanyol szuperkupagyőztes lett

Keszthelyi-Nagy Rita csapata, a CN Mataró nyerte a spanyol női vízilabdázók szuperkupáját, a mérkőzés legjobb játékosának pedig a magyar válogatott csapatkapitányát választották.

Női vízilabda: Elvárom a csapattól, hogy négybe jussunk – Bíró Attila

Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a négy között akarja látni a csapatát a közelgő Európa- bajnokságon. A szövetségi kapitánnyal, valamint a válogatott új csapatkapitányával, Garda Krisztinával beszélgetett az NSO Tv. 

Vízilabda: Spanyolországban folytatja a pályafutását Keszthelyi-Nagy Rita

Spanyolországban folytatja pályafutását Keszthelyi-Nagy Rita, a világ egyik legjobb vízilabdázója, a magyar válogatott csapatkapitánya – írja az MTI.

Vizes vb: Keszthelyi-Nagy Rita tizennégy évet várt a vb-döntőre

Világbajnoki döntőt játszik a magyar női vízilabda-válogatott, miután az elődöntőben izgalmas végjátékot követően 13–12-re legyőzte a hollandokat. A mérkőzés után Keszthelyi-Nagy Rita és Gurisatti Gréta osztotta meg velünk a gondolatait. 

Női vízi Eb: „Beledöglöttünk a vízbe, fantasztikusat játszott mindenki!”

Elképesztő izgalmak és rendkívül jó második félidő után szerezte meg a magyar női vízilabda-válogatott a bronzérmet a budapesti Európa-bajnokságon. A hollandok 10–8-as legyőzése után Gangl Edina, Keszthelyi-Nagy Rita és Leimeter Dóra értékelt az NSO Tv-nek. 

Női vízi Eb: „Megleptük a védekezéssel az oroszokat, szívünket-lelkünket kitettük”

Kiváló védekezéssel és ahhoz párosuló remek kapusteljesítménnyel győzte le a magyar női vízilabda-válogatott az oroszokat 9–8-ra a budapesti Európa-bajnokságon. A csoportrangadó után Keszthelyi-Nagy Rita, Garda Krisztina és Kasó Orsolya értékelt az NSO Tv-nek. 


Kézilabda Eb: Tudta-e?