Sportrádió: Nagy hiba lenne, ha Keszthelyit pótolni akarnánk – Benczur

Az UVSE női pólócsapatának vezetőedzője, Benczur Márton volt Szegő Tibor vendége a Hazafutásban, aki többek közt Keszthelyi Rita pótlásáról is beszélt.

Vízilabda: Spanyolországban folytatja a pályafutását Keszthelyi-Nagy Rita

Spanyolországban folytatja pályafutását Keszthelyi-Nagy Rita, a világ egyik legjobb vízilabdázója, a magyar válogatott csapatkapitánya – írja az MTI.

Vizes vb: A csoportkörre figyelünk, lépésről lépésre haladunk – Keszthelyi-Nagy

Terjedelmes interjút adott a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) honlapjának Keszthelyi-Nagy Rita. A 301-szeres válogatott vízilabdázó az idei budapesti vizes világbajnokságon szeretne előrébb végezni, mint 2017-ben, a párizsi olimpia után azonban minden bizonnyal visszavonul.

Az Év Sportolója Gála: Nagyszerű volt 2021 a magyar sportnak – Szilágyi Áron

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán a díjazottak a színpadon köszönték meg, hogy az újságírók nekik adták a legtöbb pontot. Íme, Szilágyi Áron, Decsi András, Krajnyák Zsuzsanna, Pap Bianka és Kiss Péter Pál örömszavai!

Az Év Sportolója Gála: Lássuk az embert is az eredmények mögött! – Csipes Tamara

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán a díjazottak a színpadon köszönték meg, hogy az újságírók nekik adták a legtöbb pontot. Íme, Csipes Tamara, Keszthelyi-Nagy Rita és a Fiola Attilát helyettesítő Schäfer András örömszavai!

Tokió 2020: „Maximum közeli az eredményünk” – Bíró Attila a bronzéremről

Mint ismert, az Orosz csapat 11–9-es legyőzésével bronzérmet szerzett a magyar női vízilabda-válogatott a tokiói olimpián. A meccs után Bíró Attila szövetségi kapitány és a játékosok is értékeltek.  

Tokió 2020: megkezdte a felkészülést a női vízilabda-válogatott

A Margitszigeten megkezdte a felkészülést a tokiói olimpiára a magyar női vízilabda-válogatott – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Női vízilabda: Érmet szeretnénk szerezni Tokióban – Keszthelyi

A magyar női vízilabda-válogatott a görögök elleni vereséget is a saját javára tudta fordítani, és kellően felpaprikázva ugrott medencébe az olaszok elleni, olimpiai kvótáról döntő meccsen. Hazatérés utáni interjú Keszthelyi Ritával, a válogatott vezéregyéniségével.

Vízilabda: ötkarikás süti várta a Triesztből hazaérkező női válogatottat

Hétfőn este hazaérkezett Triesztből a magyar női vízilabda-válogatott a Tokióba szóló repülőjeggyel együtt. A Magyar Vízilabda-szövetség margitszigeti székházánál a családtagok várták az olimpiai selejtezős tornát megnyerő lányokat, akiket Vári Attila, a szövetség elnöke virágcsokorral köszöntött.

Női vízilabda: simán megvertük a franciákat, szombaton a tokiói kvóta a tét

A magyar női vízilabda-válogatott 20–7-re legyőzte a francia csapatot a Triesztben zajló olimpiai selejtezőtorna pénteki negyeddöntőjében, így bejutott a négy közé, ahol már a kvótáért száll harcba szombaton.

Vízilabda: Benedek Tibor az elmúlt húsz év legjobbja a szakportálnál

A total-waterpolo.com vízilabdás szakportál szavazásán Benedek Tibort választották meg az elmúlt húsz év legjobb vízilabdázójának.

Női vízilabda: Keszthelyi szerint most arra van szükség, amit nem szeretnek

Keszthelyi Rita, a magyar női vízilabda-válogatott csapatkapitánya szerint az őszi világligában építheti fel magát újra az olimpiai kvalifikációra készülő együttes.

Vízi Eb: Meg szeretnénk nyerni a tornát – Varga Dénes

Märcz Tamás és Bíró Attila is elégedett: a két szövetségi kapitány úgy érzi, megfelelően felkészültek a vasárnap kezdődő vízilabda Európa-bajnokságra. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón Varga Dénes és Keszthelyi Rita is arról beszélt: szeretnék megnyerni a tornát.

Úszás: Hosszú és Rasovszky is 2019 legjobbja a LEN-nél

Két magyart is díjazott az Európai Úszószövetség. Hosszú Katinkát 2019 legjobb női úszójának, Rasovszky Kristófot 2019 legjobb férfi nyílt vízi úszójának választották meg a LEN-nél – közölte Facebook-oldalán a Magyar Úszószövetség.

Vízilabda: Varga Dénes az év játékosa egy szaklapnál

A férfiaknál Varga Dénest választották az év legjobb vízilabdázójának a Total Waterpolo nemzetközi szaklap szavazásán. A szakemberek, a média és a közönség voksainak összegzése alapján a nőknél Keszthelyi Rita a második lett.

Vízilabda: Sohasem érdekelt, ki mit gondol rólam – Keszthelyi Rita

A Sportkrém e heti vendégeként Keszthelyi Ritával beszélgettünk arról, mennyire foglalkoztatja mások véleménye, hogy szigorúnak és flegmának tartják. A vízilabdázó elmesélte azt is, hogyan kérte meg a férje a kezét – így, utólag, elég viccesen alakult a leánykérés.

Vízilabda Eb: az olimpiai kvóta a cél mindkét válogatottunknál

A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) elnöke bízik abban, hogy a válogatottak januárban, a budapesti Európa-bajnokságon kiharcolják az olimpiai részvételt.

Vizes vb: csapatkapitánya szerint volt türelme a válogatottnak

Mint arról beszámoltunk, a magyar női vízilabda-válogatott szoros mérkőzésen 15–14-re legyőzte Kanadát, ezzel biztossá vált, hogy továbbjut csoportjából a Kvangdzsuban zajló világbajnokságon. Az összecsapás után a mieink legeredményesebbje, a hét gólig jutó Keszthelyi Rita elárulta: a türelemnek nagy szerepe volt a sikerben.


Kézilabda Eb: Tudta-e?