Kepa hibája döntötte el a kupa sorsát a Liverpool ellen, a 22. tizenegyessel!

A Liverpool nyerte a 2022-es az angol Ligakupát, mivel a végletekig elhúzott, elképesztően izgalmas párharcban felülkerekedett a Chelsea-n. Egy igazán emlékezetes mérkőzésen!

Serie A: a világ legdrágább kapusa Rómában köthet ki

2018-ban a posztján világrekordnak számító, 80 millió eurós átigazolási díj ellenében szerződtették, manapság jó, ha 20 millióért tovább tudnak adni rajta. Újabb fejezetéhez érkezett Kepa Arrizabalaga és a Chelsea kalandja: a hétvégéről hétvégére klasszis teljesítményt nyújtó Édouard Mendy mögött a kispadra szorult spanyol kapust állítólag a Lazio vinné – mihamarabb.

Szuperkepa: újabb trófeát nyert a Chelsea!

A Chelsea nyerte meg az idei európai Szuperkupát, miután a Bajnokok Ligája győztese tizenegyesekkel megverte az Európa-liga címvédőjét, a Villarrealt.

Játékossors: a legdrágábbak – de vajon megérik-e a pénzüket?

Most, hogy véget ért az összes topligás bajnokság, megnéztük, hogy csapatrészenként a világ jelenlegi legdrágábban átigazolt labdarúgói milyen teljesítményt nyújtottak a mögöttünk hagyott bajnoki idényben. Megérik a pénzüket a drágaságok?

Made in France? Új szelek fújnak Párizsban

A koronavírus és a gazdasági világválság árnyékában sem szünetel az átigazolási időszak, s mint 2008 óta mindig, ezúttal is megkíséreljük ráncba szedni a topligák jöttek-mentekjeit. A Bundesligával és annak jelenlegi királyával, a Bayern Münchennel kezdtünk, következzék most a Ligue 1 és az ő uralkodója.

Chelsea: újabb klub jelentkezett Kepáért, franciával pótolhatják

Miközben a nem épp megbízhatóságáról híres The Sun arról ír, Kepa Arrizabalaga Sevillába kerülhet kölcsönbe, a francia Le 10 Sport beszámolója szerint a Chelsea bejelentkezett Alphonse Areoláért, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata Real Madridnak kölcsönadott kapusáért.

A Chelsea kiütötte az FA-kupából a Liverpoolt

A hazai pályán játszó Chelsea kiütötte az FA-kupából a Liverpoolt, a londoniak 2–0-ra verték meg a gyakorlatilag már bajnoknak tekinthető riválisukat.

BL: Kepa, Lemar és Fred is drágább volt, mint az Ajax komplett kezdője!

Football on BT Sport Twitter-oldal arra hívta fel a figyelmet, hogy a mai futballban szinte értelmezhetetlen módon az Ajax úgy jutott be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, hogy a Juventus elleni visszavágón felálló kezdőcsapat játékosainak megvásárlása összesen alig lépte át a 45 millió fontot.

Chelsea: Kepa fantasztikus volt; mind tanultunk a történtekből – Caballero

Nem haragszik az angol Ligakupa-döntő hosszabbításában történtekért Willy Caballero, a Chelsea cserekapusa, akit a tizenegyespárbajra szeretett volna becserélni Maurizio Sarri vezetőedző, ám a pályán lévő Kepa Arrizabalaga megtagadta a cserét. Minderről a Tottenham ellen 2–0-ra megnyert bajnokit követően nyilatkozott az argentin, aki az idényben először lépett pályára a Premier League-ben.


Kézilabda Eb: Tudta-e?