Férfi röpi Extraliga: ötödik meccsét is megnyerte a Kecskemét

A Kecskemét 3:1-re győzött Dágon a férfi röplabda Extraliga szerdai játéknapján, az 5-8. helyért zajló rájátszás ötödik fordulójában.

Röplabda: a Vegyészé lett a bronzérem a Magyar Kupában

A Vegyész RC Kazincbarcika szerezte meg a K&H Férfi Röplabda Magyar Kupa bronzérmét, miután a Ludovika Arénában 3:0-ra legyőzte a tavalyi döntős Kecskemétet.

Röplabda: ezt várják a csapatkapitányok a kupadöntőtől

Vasárnap játsszák a K&H Férfi Röplabda Magyar Kupa döntőjét és bronzmeccsét. A fináléban a címvédő LV Sport Pénzügyőr a Fino Kaposvárral, a harmadik helyért pedig a Kecskemét a Vegyész RC Kazincbarcikával csap össze. A döntő előtt az érintett csapatok kapitányai nyilatkoztak az esélyekről a szövetség honlapján.

Férfi röplabda Extraliga: nyert a Kaposvár és a Kecskemét

A Fino Kaposvár két szoros és egy sima játszmában legyőzte a vendég Dunaújvárost a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában A vasárnapi játéknap a Kecskemét 3:0-ra legyőzte a sereghajtó DEAC-ot – írja az MTI.

Férfi röpi MK: kaposvári előny az elődöntőben

A Kaposvár hazai pályán 3:0-ra legyőzte a Kecskemétet a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjének hétfői első mérkőzésén.

Férfi röpi Extraliga: négy szettben Kecskemét-győzelem

A Kecskemét vendéglátóként négy szettben kerekedett a Dunaújváros fölé a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának szerdai mérkőzésén.

Férfi röplabda Magyar Kupa: a Kecskemét az utolsó elődöntős

Utolsóként a Kecskemét csapata biztosította helyét a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjében annak ellenére is, hogy a negyeddöntő szerdai visszavágóján 3:2-re kikapott a MAFC együttesétől.

Férfi röpi: öt meccslabdát hárítva nyert a Pénzügyőr Kecskeméten

Öt mérkőzéslabdát hárítva őrizte meg veretlenségét a Pénzügyőr férfi röplabdacsapata, amely 3:2-re nyert a Kecskemét otthonában az Extraliga alapszakaszának szerdai mérkőzésén.

Férfi röpi: öt új játékost jelentett be a Kecskemét

A két távozó után öt új játékos szerződtetését jelentette be a Kecskeméti Röplabda Club (KRC) Extra-ligás férficsapata. A csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott: a csapatot továbbra is Dávid Zoltán edző irányítja.

Röpi: külföldre igazolt a Kecskemét válogatott tehetsége

Külföldön folytatja a pályafutását Pesti Marcell, a Kecskemét röplabdacsapatának egyik meghatározó játékosa – írja a baon.hu.

Férfi röpi MK: drámai döntő, a Pénzügyőré az arany!

Egyik legjobbja, Kovács Zoltán sérülését is elviselte a Pénzügyőr, amely története első trófeáját nyerte a házigazda Kecskemét ellen a férfi röplabda Magyar Kupa döntőjében.

Férfi röplabda NB I: kecskeméti siker a Sümeg ellen

A Kecskemét három játszmában legyőzte a Sümeget a férfi röplabda NB I hétfői mérkőzésén.

Férfi röpi NB I: besokallt a tulajdonos, nem indul el a Kecskemét

Nem indítja el a férfi röplabda NB I-ben és a Magyar Kupában sem csapatát Kádár László, a Kecskemét tulajdonosa.

Férfi röplabda Extraliga: a Kaposváré a bronzérem

A Kaposváré lett a bronzérem a férfi röplabda Extraligában, mivel a helyosztó hétfői mérkőzésén három szettben jobbnak bizonyult a vendég Kecskemétnél, így összesítésben 3-1-re megnyerte a párharcot.

Férfi röpi: egyenlített a Kaposvár, ismét nyert a Pénzügyőr

A Kaposvár egyenlített a Kazincbarcikával szembeni párharcban, a Pénzügyőr ugyanakkor hatalmas csatában ismét legyőzte a Kecskemétet a férfi röplabda Extraliga elődöntőjének második mérkőzésein, hétfőn.

Férfi röpi Extraliga: előnyben a Pénzügyőr az elődöntőben

A Pénzügyőr hazai pályán 3:0-ra legyőzte a kupagyőztes Kecskemétet a férfi röplabda Extraliga elődöntőjének első mérkőzésén szombaton.

Férfi röpi Extraliga: az elődöntő küszöbén a KSE és a KRC

A Kaposvár és a Kecskemét is saját közönsége előtt nyert péntek este a férfi röplabda Extraligában, az elődöntőbe kerülésért zajló párharc első mérkőzésén.

Férfi röpi Extraliga: már nem veretlen a Pénzügyőr

Elszenvedte első vereségét a Pénzügyőr a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában, 3:1-re kikapott Kecskeméten.

Férfi röpi Extraliga: Kecskeméten nyert a Kazincbarcika

A Kazincbarcika négy játszmában nyert a Kecskemét vendégeként a férfi röplabda Extraliga szerdai játéknapján.

Férfi röplabda MK: a Kecskemété és az újonc edzőé az arany

Története során negyedszer a HÉP-Kecskemét nyerte meg a férfi röplabda Magyar Kupát, miután négy játszmában felülmúlta az LV Sport Pénzügyőrt az érdi fináléban.