Videó: burleszkbe illő góllal győzött a Derby County

Burleszkbe illő góllal szerzett vezetést, s nyerte meg a West Bromwich Albion elleni angol másodosztályú bajnokiját (1–0) a Wayne Rooney által trenírozott Derby County. Videó!

FFT: Kazim-Richards hihetetlen kalandjai a világ körül

Ha valaki, akkor Colin Kazim-Richards tudja, hogy milyen idegen országban szerepelni. Az elmúlt években már számtalan helyen próbálta ki magát, de vajon hogy indult a pályafutása, és melyek voltak a legizgalmasabb állomásai?

Átigazolások: 35-szörös török válogatott a Feyenoordban

Szombat este sem állt meg az átigazolási keringő Európában: a török válogatott Kazim Kazim a holland Feyenoordban, míg az ír válogatott Stephen Ward a PL-újonc angol Burnleyben folytatja pályafutását.

Videó: Kazim Kazim góljával kiejtette a Blackburn az Arsenalt

Az angol FA-kupa nyolcaddöntőjében az Arsenal hatalmas meglepetésre 1–0-ra alulmaradt a másodosztályú Blackburnnel szemben. A vendégek gólját a korábbi török válogatott Kazim Kazim szerezte egy kipattanó lövés után.

Harmadik álmának beteljesítésére készül az Eb-n Kazim Kazim

Kazim Kazim, avagy anyakönyv szerint Colin Kazim-Richards harmadik nagy álmának megvalósítására készül: az első a profi futballkarrier volt (ezt többek között egy szerencsés szurkoló nyereményének köszönheti), a második a válogatottság (ezt a török szövetség szemfülességének), a harmadik meg természetesen az Európa-bajnoki cím. Ez utóbbiért a szélső már a pályán tehet a legtöbbet – szerda este a németek ellen.

Paulo Ferreira nem bízza el magát, csak a következő mérkőzésre figyel

Paulo Ferreira, a portugál válogatott hátvédje a törökök elleni győzelmet követően elmondta, hogy esze ágában sincs az egyenes kieséses szakasszal foglalkozni, és egyelőre csak a csehekre koncentrál. A Chelsea futballistája azt is elárulta, hogy nem lenne ellenére, ha Felipe Scolari klubcsapatához szerződne. Eközben Kazim Kazim, a törökök játékosa továbbra is bízik a továbbjutásban, amiben reményei szerint szombati legyőzőik is segíteni fognak.


Kézilabda Eb: Tudta-e?