Játékvezetés: már nem Kassai Viktor az orosz bírók főnöke

Kassai Viktor távozott az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFS) játékvezetői szakmai vezetői pozíciójából – jelentette be az RFS.

Oroszország: Kassai Viktor hazatérhet – sajtóhír

Moszkvai sajtóhír: Puhl Sándor halála új helyzetet teremt, a jelenleg az orosz bírók főnökeként dolgozó magyar szakemberre itthon várhat feladat.

NB I: 5–0 és ezüstérem – történelmi eredmények Felcsúton

A labdarúgó NB I utolsó, 33. fordulójára visszatekintő cikkünkben fókuszban az első osztályú története során először ezüstérmes Puskás Akadémia, a játékvezetők mérkőzésrangsorában élre ugró Solymosi Péter, az önkritikus fehérvári Ivan Petrjak és szó lesz a meglehetősen bizonytalan diósgyőri helyzetről is.  

NB I: megelőzte Kassait, Solymosi büszke a rekordjára

Solymosi Péter büszke rá, hogy vasárnap ő lett minden idők legtöbb NB I-es labdarúgó-mérkőzésen közreműködő játékvezetője – írja az MTI.

IFFHS: Brych a 21. század legjobb futballbírója, Kassai a 15.

Felix Brych végzett az első helyen, Kassai Viktor 15. lett a világ legjobb 21. századi játékvezetőinek rangsorában a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél (IFFHS).

Videobíró: „Hat-nyolc hónapos procedúra” – Kassai a játékvezetők felkészítéséről

Az orosz futballbírók főnöke, Kassai Viktor a Nemzeti Sportnak elmondta, megtapasztalta a gyakorlatban, hogy alapos felkészültség kell a videós elemzéshez.

IFFHS: Felix Brych az évtized legjobb játékvezetője, Kassai Viktor a 9.

Felix Brych lett az elmúlt évtized legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezetnél (IFFHS). A 19 fős listára egy magyar játékvezető is felkerült, Kassai Viktor a 9. helyen végzett.

Oroszország: Elégedettek vagyunk a játékvezetés színvonalával – Kassai

Kassai Viktor értékelte az orosz bírókat, és úgy látja, a digitális szemekkel lesz tökéletes egy-egy nehéz ítélet.

Oroszország: Kassai munkáját év végén értékeli a szövetség

Mint beszámoltunk róla, orosz sajtóhírek szerint Kassai Viktor egy év elteltével távozhat az Orosz Labdarúgó-szövetségtől (RFU), amelynél a játékvezetők szakmai vezetői posztját tölti be. A sajtóhírekre lapunknak reagált az RFU sajtófőnöke.

Oroszország: Kassai máris távozhat Moszkvából – sajtóhír

Az orosz sajtóhírek szerint Kassai Viktor távozik az Orosz Labdarúgó-szövetségtől (RFU), amelynél idén január óta a játékvezetők szakmai vezetői posztját töltötte be – az érintettek egyelőre nem kívántak ezekre a hírekre reagálni. Közben a múlt hétvégén Kassai a Maldív-szigeteken járt, ahol a helyi Szuperkupa-mérkőzést vezette. 

Válogatott: Kassai meglátogatta a csapatot Moszkvában – kép

Kassai Viktor meglátogatta Moszkvában az oroszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatottat. A többek között a 2011-es Bajnokok Ligája-döntőben is dirigáló visszavonult játékvezető korábbi segítőjével, Ring Györggyel együtt az Orosz Labdarúgó-szövetség bírói testületének munkáját irányítja.

BL: biztosan lesz magyar érdekeltség a döntőben!

Az Atlético Madrid kiejtésével Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, amivel biztossá vált, hogy lesz magyar érdekeltség az augusztus 23-i fináléban!

Oroszország: bírói részrehajlás miatt törölhetnek végeredményt

Játékvezetői részrehajlás miatt törölhetik a Szpartak Moszkva–PFK Szocsi (2–2) orosz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés végeredményét.

Kassai Viktor: Az orosz szövetség vezetői támogatnak, számítanak a véleményemre

A sípot letette, ma már sportmenedzserként törekszik a legjobbra a Moszkvában dolgozó Kassai Viktor.

Kassai Viktor: Nagy feladatokra vagyok képes és hivatott

Kassai Viktor hosszú interjút adott a Szport-Ekszpressz újságírójának, és a beszélgetés során kiderült, felkészült a moszkvai életre, és arra is, hogy az új kihívás emberpróbáló feladat elé állítja.

Cüneyt Cakir: Szívesen megnézném a budapesti stadiont

A török FIFA-bíró, Cüneyt Cakir a VAR-ról, Kassai Viktorról és az Európa-bajnoki reményeiről is beszélt, amikor kollégánk az edzőtáborban faggatta a terveiről.

Játékvezetés: Óriási lehetőség ez számomra – Kassai Viktor

Kassai Viktor lett a játékvezetők szakmai főnöke az Orosz Labdarúgó-szövetségben. A korábbi játékvezető a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt a döntéséről és a jövőről.

Oroszország: Kassai Viktor lett a játékvezetők vezetője!

A korábbi sajtóértesülések helyesnek bizonyultak: Kassai Viktor lett a játékvezetők szakmai főnöke az Orosz Labdarúgó-szövetségben.

Játékvezetés: „Kassai biztosan ott van az első háromban, aki közül választanak”

Az oroszok szerint aligha véletlen egybeesés, hogy a magyar bíró váratlanul felhagyott a dirigálással, miközben a helyi labdarúgó-szövetségben főnököt keresnek a játékvezetők élére.

Játékvezetés: Kassai Viktor az orosz bírók főnöke lehet

A Szport-Ekszpressz értesülései szerint a visszavonulását vasárnap bejelentő Kassai Viktor lehet az orosz játékvezetők vezetője.