UEFA: Kassai Viktor világsztárokkal szerzett mesterdiplomát

Az Európai Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján tette közzé azt a névsort, amely a 2022-ben sikeresen lediplomázott egykori futballistákat, valamint játékvezetőket tartalmazza. Az UEFA nemzetközi sportvezetői mesterképzését többek között a korábbi magyar játékvezető, Kassai Viktor, valamint a Fehérvár korábbi légiósa, Danko Lazovics is elvégezte.

Bulgária: két élvonalbeli klub is Kassai távozását követeli

Hivatalos közleményben kelt ki a Bolgár Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottságát irányító Kassai Viktor ténykedése ellen a bolgár élvonalban (efBet Liga) szereplő Botev Plovdiv vezetősége. 

Bulgária: elődje elismeri Kassait, de ellenzi a kinevezését

Dimo Momirov, a Bolgár Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottságának korábbi vezetője, a bolgár Match Telegraphnak adott nyilatkozatában kritizálta Kassai Viktor kinevezését – számolt be róla a kotasport.com.

Bulgaria: Kassai received an offer from Sofia through WhatsApp

As we have already reported, Viktor Kassai is going to be the head of the Bulgarian referees. The former FIFA referee spoke to our portal about the invitation. 

Bulgária: WhatsAppon érkezett Kassai felkérése Szófiából

Amint arról már beszámoltunk, Kassai Viktor lesz a bolgár játékvezetők szakmai vezetője. A korábbi FIFA-játékvezető lapunknak nyilatkozott a felkérésről.

Bulgária: Kassai Viktor lett a játékvezetők főnöke – hivatalos

Kassai Viktort nevezték ki a Bolgár Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottságának vezetőjének. A 46 éves szakember másfél éves szerződést írt alá – írja a helyi szövetség hivatalos honlapja.

Játékvezetés: Kassai Viktor Bulgáriában vállal munkát – sajtóhír

Metodi Sumanov bolgár újságíró információi szerint Kassai Viktor lesz a Bolgár Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottságának vezetője.

„Xavi rám nézett és felhorkant: Viktor?!" – megjelent Kassai Viktor önéletrajza

Kassai Viktor megmutat mindent, ami az ő helyzetében megmutatható: magabiztos eleganciával nyit ajtót az olvasónak, lesegíti kabátját az előszobában, bevezeti nappalijába, leülteti a látogatónak szánt fotelbe, és mértéktartóan, pontosan, udvarias nyitottsággal szóval tartja.

Szénporos sporttörténelem: jó szerencsét, bányászfutball!

Élet csillék és cselek között: Lipcsei Péter elektrolakatos-tanulóként az alberttelepi aknában szállt a mélybe, Kassai Viktort vájár édesapja vitte ki a Tatabánya Real Madrid elleni mérkőzésére.

Játékvezetés: megjelent a Kassai Viktor pályafutásáról szóló könyv

Könyv jelent meg a korábban a világ legjobb labdarúgó játékvezetőjének megválasztott Kassai Viktorról – számolt be az MTI.

A Szárliget–Óbarok meccsel kezdődött… – Kassai Viktor a Hátsó füves-kiállításon

„Mint minden játékvezető, én is a hátsó füvesekről indultam” – mondta Kassai Viktor, a 46 éves korábbi játékvezető a sátoraljaújhelyi Hátsó füves-kiállítás vendégeként a szerdai Harmadik félidő bisztró-futballesten.

Labdarúgás: Kassai Viktor a Hátsó füves-kiállítás szerdai vendége

A tatabányai lakóteleptől a BL-döntőig címmel rendez futballestet a sátoraljaújhelyi Kazinczy Ferenc Múzeum.

BL: Kassai Viktor lesz a Bayern-meccs egyik tévés szakértője

Kassai Viktor, a világ egykori legjobb játékvezetője lesz a keddi Bayern München–Benfica Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés egyik szakértője a Sport Televízióban – számolt be róla a csatorna a hivatalos honlapján.

The adventure in Moscow has ended – Viktor Kassai wrote a book, and he isn’t going to be a head referee in Hungary

In addition to his book, which is going to be published in November, Viktor Kassai, 2011 Champions League final referee, talked to our portal about the most beautiful moments and what he had missed out on in his career. When he was in Russia, many people interfered in his work, and he thinks they reached the point of no return concerning the VAR.

A moszkvai kaland véget ért – Kassai Viktor könyvet írt, és nem lesz itthon bírófőnök

A novemberben megjelenő könyve mellett a legszebb pillanatokról és a legnagyobb hiányérzetéről is beszélt lapunknak a 2011-es BL-döntő játékvezetője, Kassai Viktor, akinek Oroszországban túl sokan akartak beleszólni a munkájába, a VAR-ral kapcsolatban pedig úgy érzi, immár nincs visszaút.

NB I: még Kassai fújt, amikor az Újpest legutóbb pontot szerzett a Fradi otthonában

Derbivel megspékelt háromnapos fordulóval folytatódik a hétvégén a labdarúgó NB I. A 7. kör a péntek esti Zalaegerszeg–Paks találkozóval indul, szombaton a Mol Fehérvár–Puskás Akadémia mérkőzésen az előző bajnokság bronzérmese fogadja az ezüstérmest. Vasárnap rendezik a 233. Fradi–Újpest csúcsrangadót, a lila-fehérek nyeretlenül lépnek pályára a Groupama Arénában, amelyben legutóbb, 2016 őszén akkor szereztek pontot, amikor még Kassai Viktor fújta a sípot. 

Oroszország: portugál utódja lett Kassai Viktornak – hivatalos

A portugál Vítor Melo Pereirát nevezték ki Kassai Viktor utódjának az Orosz Labdarúgó-szövetségben, a játékvezetők szakmai vezetői posztján – írja a szervezet közleménye.

Oroszország: portugál utódja lesz Kassai Viktornak – sajtóhír

Orosz sajtóhírek szerint a portugál Vitor Melo Pereira lesz Kassai Viktor utódja az Orosz Labdarúgó-szövetségben a játékvezetők szakmai vezetői posztján.

Játékvezetés: már nem Kassai Viktor az orosz bírók főnöke

Kassai Viktor távozott az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFS) játékvezetői szakmai vezetői pozíciójából – jelentette be az RFS.

Oroszország: Kassai Viktor hazatérhet – sajtóhír

Moszkvai sajtóhír: Puhl Sándor halála új helyzetet teremt, a jelenleg az orosz bírók főnökeként dolgozó magyar szakemberre itthon várhat feladat.


Kézilabda Eb: Tudta-e?