Öttusa Eb: aranyérmes Kardos Bence és a férfi csapat

A hölgyek remek szereplése után újabb nagy magyar sikerek születtek a Nyizsnij Novgorod-i öttusa Európa-bajnokságon: Kardos Bence arany-, Demeter Bence bronzérmes lett, és a magyar csapat is felállhatott a dobogó tetejére.

Öttusa-vb: hetedik lett a magyar vegyes váltó Kairóban

A hetedik helyen végzett a Guzi Blanka, Kardos Bence páros vegyes váltóban a kairói olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság zárónapján.

Öttusa vk-döntő: Marosi Ádám legjobb magyarként nyolcadik

Marosi Ádám idei legjobb eredményét könyvelte el. A BHSE olimpiai bronzérmese a nyolcadik helyen zárt a székesfehérvári világkupadöntőn, s ezzel megerősítette olimpiai kvótás pozícióját.

Öttusa-vk: mind a négy magyar férfi bejutott a szófiai döntőbe

Négyből négy. Ahogyan a nőknél, a férfiak esetében is százszázalékos lett a magyar csapat a szófiai világkupaverseny selejtezőjében. Kasza Róbert és Demeter Bence is extra teljesítményt nyújtott a páston.

Öttusa-vk: a férfiaknál is négy magyar jutott döntőbe Budapesten

Négy magyar jutott be a budapesti öttusa világkupa szombati férfi döntőjébe. Bereczki Richárd és Kardos Bence magabiztosan, Demeter Bence és Marosi Ádám vért izzadva van ott a legjobbak között.

Öttusa: remekeltek a fiatalok a fedett pályás nyílt versenyen

Tizenhárom férfi öttusázónk kvalifikálta magát a keddi döntőre, az utánpótlás kitett magáért.

Öttusa: Kardos Bence aranyérmes az U24-es Eb-n

Kardos Bence győzött a 24 éven aluliak lengyelországi öttusa Európa-bajnokságán Drzonkówban – adta hírül szombat este az MTI.

Párizs 2024: jöhet a futballmeccsnyi időbe sűrített rapidöttusa

A Nemzetközi Öttusaszövetség (UIPM) ismét változtat a sportág lebonyolítási rendjén. A testület végrehajtó bizottsága elfogadta az új formát, amely szerint 90 perc, vagyis egy labdarúgó-mérkőzésnyi idő alatt rendezik meg a sportág döntőit a 2024-es párizsi olimpián. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (IOC) decemberben mondja rá az áment az új programra.

Öttusa ob: Kardos Bence megvédte címét

Kardos Bence győzött, ezzel megvédte címét szombaton a férfiak versenyében az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI A csapata lett az aranyérmes.

Öttusa: Kardos Bence átesett a koronavírus-fertőzésen

Csütörtökön vírusteszten jártak a magyar öttusa-válogatott tagjai, akik közül egy versenyző, Kardos Bence már átesett a fertőzésen. Ez derült ki az eredményéből.

Öttusa: „Még ha fáj is...” – Kardos Bence útnak indult

A messzi Kirgizisztánig elutazott Kardos Bence, aki a szeptember közepi drzonkówi nemzetközi öttusaverseny után ismét olimpiai pontszerző versenyen rajtol – ezúttal Biskekben.

Öttusa-vb: megviselte a galoppon történt baleset a magyarokat

Regős Gergely lovaglásán látszott, hogy valami nincs rendben, s mint később kiderült, Kovács Saroltával – akivel a vegyes váltó versenyében a 15. helyen végeztek a budapesti öttusa-világbajnokságon – végignézték, ahogy a Kincsem park szomszédos pályáján zajló galoppversenyen az egyik ló megbotlott, s eltörte mindkét lábát, a zsokéját pedig mentő vitte el. Ez mindkettejüket nagyon megviselte lelkileg.

Öttusa-vb: csak felvillanásokra futotta vegyes váltóinktól

Tapasztalatszerzés gyanánt rajtolhatott a fiatal Gulyás Michelle, Kardos Bence páros a záró napi vegyes váltóban a budapesti öttusa-világbajnokságon, és Kovács Saroltáékat is megelőzve a 12. helyen végzett.

Öttusa-vb: visszafogott kezdés, jobb folytatás a magyar duóktól

A Kardos Bence, Szabó Illés páros a hetedik, a Bereczki Richárd, Málits István kettős a 15. helyen végzett váltóban a budapesti világbajnokság második napján. 

Öttusa ob: a fiatal Kardos Bence első aranyérmét nyerte

A fiatal Kardos Bence nyerte meg vasárnap a férfiak versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán, csapatban a BHSE győzött.

Öttusa: két magyar egyéni érem a junior Eb-n

Két érmet nyertek a magyarok a junior öttusázók lengyelországi Európa-bajnokságán.

Öttusa-vk: ezüstérmes a Guzi, Kardos páros Székesfehérváron

Ezüstérmet nyert vasárnap a Guzi Blanka, Kardos Bence páros vegyes váltóban a székesfehérvári öttusa-világkupán.