Borics Ádám öt menetben elvesztette világbajnoki címmeccsét a „Pitbull” ellen

A Bellator (a kevert harcművészetek második számú sorozata) 286-on Borics Ádám egyhangú pontozással elvesztette pehelysúlyú világbajnoki címmérkőzését a 35 éves brazil Patrício „Pitbull” Freire-vel szemben magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Kaliforniában, Long Beachen. A 29 esztendős magyar ketrecharcos háromszor is megpróbálkozott híres mozdulatával, a repülő térdessel, ám ezen a meccsen a jó védekezés és a rutin győzött.      

MMA: magabiztosan várja sporttörténelmi címmeccsét Borics Ádám

Magyar idő szerint vasárnap hajnali négy órakor veszi kezdetét a Bellator 286, ahol a 29 esztendős magyar ketrecharcos, Borics Ádám világbajnoki címmérkőzést vív Patrício „Pitbull” Freire-rel a világ második legnagyobb ketrecharc-szervezeténél, Kaliforniában, Long Beach-en.  

Vizes vb másképp – szörföző kutyáké a nyár legaranyosabb versenye

Kazanyban egyebek mellett magyar sikerektől hangos a 2015-ös vizes világbajnokság, de a többi kontinensen is hódítanak a vizes sportok. Kaliforniában egy hete rendezték az év legaranyosabb versenyét, egy kutyáknak szóló szörfbajnokságot.

Kalifornia: világrekord – 60-an állnának egyetlen szörfdeszkára

Különleges világrekordra készülnek az egyesült államokbeli Kalifornia államban. Nem kevesebb, mint hatvan szörfös készül felállni egyetlen szörfdeszkára. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a deszka nem átlagos méretű, 12.8 méter hosszú lesz.  

Kosárlabda: eltiltották az edzőt, mert 161-2-re nyertek

Kalifornia történetének egyik legnagyobb különbségű győzelme után sportszerűtlenség miatt két mérkőzésre szóló eltiltást kapott az Arroyo Valley középiskola kosárlabdaedzője – írja a BBC.


Kézilabda Eb: Tudta-e?