Férfi kosár NB I: újabb nagy skalpot szerzett a Kaposvár

A Kaposvár néhány nappal a Falco után az Atomerőmű legénységét is legyőzte hazai pályán (79–75) a férfi kosárlabda NB I-ben. A szerdai másik mérkőzésen is hazai siker született, a Sopron nagy csatában verte meg a Kecskemétet (82–81).

Férfi kosár NB I: a Kecskemét 24 pontos sikert aratott otthon

A Kecskemét 89–65-re legyőzte hazai pályán a Zalakerámiát a férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján.

Férfi kosár NB I: a Szolnok otthon, a Kecskemét és a DEAC idegenben nyert

A Szolnok hazai pályán 31 ponttal verte meg a Körmendet, a Kecskemét 11 ponttal győzött Zalaegerszegen, míg a DEAC alaposan kiütötte a Jászberényt a férfi kosárlabda NB I keddi játéknapján.

Férfi kosár NB I: újra nyert a Szeged; meglepetés Szolnokon

A Szeged két vereség után újra győzött, hazai pályán 96–75-re megverte a Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján. A két további mérkőzésen az utolsó pillanatokig nyílt volt a csata: a Szolnok meglepetésre 76–73-ra kikapott vendégétől, a Kecskeméttől, míg az Atomerőmű–Körmend rangadó hárompontos paksi sikerrel ért véget (77–74).

Férfi kosár NB I: magabiztos szolnoki siker Kecskeméten

A Szolnoki Olaj 96–76-ra legyőzte a Kecskemétet a férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján. A Pécs nagy hajrával, a 29–12-re megnyert utolsó negyed révén diadalmaskodott az Oroszlány ellen. A Falco a ZTE ellen aratott 82–70-es sikert.

Férfi kosár NB I: a Szolnok, a Körmend és a Fehérvár is nyert

A Körmend, az Alba Fehérvár és a mezőny pillanatnyilag legjobb százalékos mutatójával rendelkező Szolnok is győzött hazai pályán a férfi kosárlabda NB I szerdai játéknapján.

Férfi kosár NB I: otthon továbbra is hibátlan a Kecskemét

A Kecskemét 79–73-ra legyőzte a PVSK-Veoliát a férfi kosárlabda NB I keddi játéknapján.

Férfi kosár NB I: az Atomerőmű zsinórban harmadszor nyert

A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján a Kaposvár 79–63-ra legyőzte a Kecskemétet, míg az Atomerőmű 90–84-es sikert aratott az OSE felett.  

Férfi kosár NB I: hosszabbítás után nyert a KTE-Duna Aszfalt

A férfi kosárlabda NB I 2020–2021-es idényének első mérkőzésén a KTE-Duna Aszfalt fogadta saját otthonában a Kaposvárt, és hosszabbítás után győzött 97–90-re. A hazaiak négypontos hátrányban voltak három negyedet követően, de a negyedik játékrészben és a hosszabbításban összesen 11 ponttal bizonyultak jobbnak a somogyiaknál.

Férfi kosárlabda: válogatott centert jelentett be a KTE

A következő évben is a Duna Aszfalt lesz a névadó szponzora a férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Kecskemétnek, amelybe visszatért a pályafutását 2008-ban ennél a gárdánál megkezdő Horti Bálint – derült ki a klub hétfői sajtótájékoztatóján.

Férfi kosár NB I: papíron jobb lett a KTE-Duna Aszfalt kerete

Igazi őskövületnek számít a KTE-Duna Aszfaltnál a szerb veterán, Marko Djeraszimovics, aki tizedik idényét kezdi a gárda színeiben, s akár további három évig képes lehet ezen a szinten játszani.

Férfi kosár NB I: Kinevezésem után is a további fejlődés a célom – Váradi Kornél

A KTE-Duna Aszfalt új vezetőedzője, a csütörtökön kinevezett Váradi Kornél tudja, mostantól nagyobb a felelőssége, de bízik abban, hogy az ő irányításával is sikeres lesz a kecskeméti férfi kosárlabdacsapat.

Férfi kosár: Váradi Kornél a KTE új vezetőedzője – hivatalos

A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő KTE-Duna Aszfalt csütörtök délután Váradi Kornélt nevezte ki vezetőedzőnek.

Férfi kosár NB I: „Kicsit korábban érkezett el a nyár”

A koronavírus-járvány miatt félbeszakadt idény következtében korábban érkezett a nyár – legalábbis Wittmann Krisztián, a Kecskemét kosárlabdacsapatának kapitánya így érzi.

Férfi kosár NB I: kikapott az éllovas Falco Szombathely

Az éllovas Falco ötpontos vereséget szenvedett Sopronban a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kosár NB I: győzelemmel köszöntötte új edzőjét az Alba

Az Alba Fehérvár győzelemmel köszöntötte a napokban kinevezett új vezetőedzőjét, Arik Siveket: a kiélezett csata utolsó percében a házigazda székesfehérváriak hárompontos hátrányban voltak, ám fordítani tudtak, és 88–86-ra legyőzték a PVSK-t a férfi kosárlabda NB I 16. fordulójában. A másik pénteki mérkőzést két rossz passzban lévő, zsinórban négy meccset veszítő csapat vívta, és hiába fordult tetemes előnnyel az utolsó negyedre a Kecskemét, a vendég Szeged nagy hajrával fordított, és 81–78-ra nyert.

Férfi kosár NB I: hiába a nagy hajrá, kikapott a Kaposvár

A férfi kosárlabda NB I 14. fordulójában az Atomerőmű idegenben győzte le a Kecskemétet, a Kaposvár hazai pályán kapott ki a DEAC-tól.

Férfi kosár NB I: a Sopron kiütötte a Szedeákot

A Sopron KC hazai pályán nagyon simán, 94–70-re verte a Szedeákot, míg a másik mérkőzésen sokkal szorosabb eredmény született, az OSE Lions ugyanis csupán egy ponttal volt jobb a KTE-Dunától, a vége 67–66 lett.

Férfi kosár NB I: óriási izgalmak után nyert a KTE a PVSK ellen

A férfi kosárlabda NB I-ben a KTE a PVSK-t fogadta, és a hazaiak nagy izgalmak után 96–94-re győztek – a győztes triplát három másodperccel a rendes játékidő letelte előtt dobta be Wittmann Krisztián. A kecskemétieknél egyébként Marko Djeraszimovics 30 pontot szórt, a kezdőből mindenki legalább 10-ig jutott, a kispad viszont mindössze négyet tett be a közösbe.

Férfi kosár NB I: száz pont fölé jutott az Atomerőmű

Az Atomerőmű több mint száz pontot dobva nyert a PVSK vendégeként a férfi kosárlabda NB I csütörtöki játéknapján.