KHL: Kanada távozásra szólítja fel a hokisait

Kanada arra hívta fel az orosz bázisú Kontinentális Jégkorong Liga (KHL) klubcsapataiban játszó hokisait, hogy hagyják el Oroszországot és Fehéroroszországot – írja a Magyar Távirati Iroda.

Jégkorong: a brassói „kukadémon” a KHL-ben sem bír magával – videó

Az előző Erste Liga-idény egyik legbotrányosabb figurája a brassóiak kanadai-kínai kettős állampolgárságú szélsője, Garet Hunt volt, aki tavaly novemberben 9 mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert egy verekedés után a pályára dobott egy szemetest. A 34 éves Hunt augusztus végén visszatért KHL-ben szereplő korábbi klubjához, a Kunlun Red Starhoz, ahol kukát ugyan nem hajigált – még –, de öt meccsén már két alkalommal is alaposan megruházta ellenfelét.

Jégkorong: játszhatnak válogatottjukban a KHL szlovák légiósai

Az orosz bázisú nemzetközi jégkorongligában (KHL) játszó szlovák hokisok előtt változatlanul nyitva áll hazájuk válogatottjának kapuja – írja az MTI.

Jégkorong: 22 csapat indul a következő KHL-idényben

Az eddigi 24 helyett 22 klubcsapat lép pályára a Kontinentális Jégkorong Liga (KHL) 2022/23-as szezonjának alapszakaszában - jelentette be Alekszej Morozov, a KHL elnöke kedden, megerősítve a korábbi sajtóhírt a létszámcsökkenésről.

Jégkorong: a 24 csapatból kettő lépett vissza a KHL-ben

Az eddigi 24-ből 22 klub jelezte, hogy kész indulni a KHL, az orosz bázisú nemzetközi jégkorongliga következő bajnoki szezonjában is – írja az MTI.

KHL: a Jokerit Helsinki visszalépett a rájátszásától a háború miatt

A finn Jokerit Helsinki nem vesz részt az orosz bázisú, 24 csapatos Kontinentális Jégkorongliga (KHL) rájátszásában – közölte az MTI.

Jégkorong: Sebők Balázs kivár az ajánlatokkal; ott lesz a vb-n

Sebők Balázs hosszabb interjút adott a Magyar Jégkorongszövetség közösségi oldalán, amelyből kiderült, koronavírus-fertőzés miatt kisebb kényszerpihenőre kényszerült, de ha minden jól megy, akkor jövő héten már ismét jégre léphet a finn bajnokságban. Az Ilves Tampere jégkorongozója többek között beszélt arról, hogy a csapatváltás után nem volt egyszerű az idénykezdete, de mostanra már kiegyensúlyozott lett a teljesítménye. 

Jégkorong: felfüggesztették a KHL alapszakaszát

A 24 csapatos orosz bázisú profi jégkorongliga (KHL) bejelentette a bajnoki alapszakasz felfüggesztését – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

KHL: az olimpia után a rájátszással folytatódna a bajnokság

A pekingi olimpián szereplő jégkorongozók közötti magas koronavírus-fertőzés szám miatt az orosz bázisú profi jégkorongliga (KHL) azt tervezi, hogy a játékok után már nem folytatódik a bajnoki alapszakasz, hanem inkább a rájátszást kezdik el – számolt be róla az MTI.

KHL: a pekingi olimpia idején nem lesznek mérkőzések

A februári pekingi téli olimpia idején nem rendeznek mérkőzéseket az orosz bázisú kontinentális jégkorongligában (KHL).

KHL: változott a helyzet – szombattól egy hét szünet

A súlyosbodó koronavírus-helyzet miatt szerda délután mégis úgy döntött az orosz bázisú profi jégkorongliga (KHL) vezetősége, hogy szombattól egy hétre leáll a bajnokság – közölte az MTI.

KHL: Washington és Tampa elleni meccseket szerveznének

Orosz sajtóforrások szerint az orosz (KHL) és az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) tárgyalásokat folytat, hogy szeptemberben két, sok orosz világsztárt foglalkoztató NHL-es csapat, a Washington Capitals és a Tampa Bay Lightning ellen játszhassanak felkészülési mérkőzéseket.

KHL: Zaripov az 1300. meccsét játszotta, ezzel rekorder lett

Az orosz jégkorong történetének csúcstartójává lépett elő Danyisz Zaripov azzal, hogy 1300. mérkőzését játszotta a KHL-ben.

Jégkorong: Dubaiban rendeznek KHL-meccset decemberben

Az Egyesült Arab Emírségekben vívja meg decemberi bajnoki mérkőzését az orosz bázisú nemzetközi jégkorongliga (KHL) két orosz csapata, az omszki Avangard és a kazanyi Ak Barsz - adta hírül az MTI a bajnokság híradására hivatkozva.

Jégkorong: 436 millió forintnak megfelelő csúcsgázsi a KHL-ben

Az orosz bázisú nemzetközi jégkorongligában (KHL) a kazah Darren Dietznek a legmagasabb az alapfizetése - írta a moszkvai Szport Ekszpressz, amely közzétette a KHL legtöbbet kereső játékosainak százötven nevet tartalmazó listáját.

Jégkorong: KHL-es meccset játszhatnak az Emírségekben

Az orosz bázisú Kontinentális Jégkorongliga (KHL) vezetése fontolóra veszi, hogy az Egyesült Arab Emírségekben is rendezzen bajnoki mérkőzést a szeptemberben rajtoló új szezonban – közölte a Magyar Távirati Iroda. 

KHL: Szergej Fjodorov lett a CSZKA Moszkva vezetőedzője

Az orosz válogatottal háromszoros világbajnok, az NHL profijaként háromszoros Stanley-kupa-győztes Szergej Fjodorovot nevezték ki a CSZKA Moszkva jégkorongcsapatának vezetőedzőjévé – közölte az MTI.

KHL: először lett bajnok az Avangard

Fennállása során először lett bajnok az Avangard Omszk az orosz profi jégkorongligában (KHL), miután a döntő hatodik mérkőzésén is legyőzte a CSZKA Moszkvát, és így 4–2-es összesítéssel nyerte meg a Gagarin-kupát – számolt be róla az MTI.

Jégkorong: a KHL-es klubok készek megmérkőzni az NHL-esekkel

A KHL-es profi jégkorongklubok készek megmérkőzni az észak-amerikai liga (NHL) csapataival a CSZKA Moszkva elnöke, Igor Jeszmantovics szerint.

KHL: közel egymilliárdos ajánlatot kapott a bajnokság legjobb hokisa

Új szerződést, három évre 240 millió rubelt (960 millió forint) kínál Vagyim Sipacsovnak az orosz bázisú jégkorongliga (KHL) legtehetősebbjei közé tartozó Dinamo Moszkva a támadó maradása fejében.


Kézilabda Eb: Tudta-e?