NB I: a Honvédtól távozó védő Zalaegerszegen folytatja

Kálnoki-Kis Dávid a labdarúgó NB I 7. helyén álló ZTE FC-ben folytatja a pályafutását – adta hírül hivatalos honlapján a zalaegerszegi klub.

Honvéd: Ugrai és Kálnoki-Kis is távozik a klubtól – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos oldalán közölte, hogy Ugrai Roland és Kálnoki-Kis Dávid is távozik a klubtól.

MK: négy játékost eltiltottak a Honvéd–Haladás meccs után

Mint ismert, a Budapest Honvéd 1–0-s előnyt szerzett a Szombathelyi Haladás ellen a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, a mérkőzés azonban a lefújás után történt tömegjelenet és dulakodás miatt váltott ki nagyobb figyelmet. A találkozó másnapján ülésezett a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága, s két-két játékost is eltiltással büntetett.

„Leírtak és vándormadárnak kiáltottak ki” – Tischler és a többiek

Szokásos, hét eleji, NB I-es legek sorozatunkban ezúttal a múlt héten rendezett két forduló olyan főszereplői kerülnek fókuszba, akiket egyszer már leírtak, „elfeledtek” vagy éppen posztjukból fakadóan senki sem számított arra, hogy gólt szerezhetnek.

Honvéd: teljesen meggyógyult a hónapokat kihagyó védő

Hosszú betegsége után teljesen meggyógyult Kálnoki-Kis Dávid, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd védője. A 27 éves játékos elmondta, hogy nehéz hónapokon van túl.

NB I: százezer forintokért nem adja fel karrierjét a Honvéd védője

Kálnoki-Kis Dávid néhány nappal ezelőtt került a Honvédhoz, miután három évet töltött az Újpest FC-nél. A váltás körülményeiről, a kútba esett külföldi lehetőségéről és álmairól is beszélt a Digi Sport reggeli műsorában.

Hiába vezetett két góllal a Balmazújváros, mégsem nyert

A zárt kapuk mögött rendezett újpesti mérkőzésen a vendég balmazújvárosiak már két góllal is vezettek, de a lila-fehérek két 11-esből szerzett góllal egyenlíteni tudtak.

Válogatott: az újpesti védőt is meghívta Storck Telkibe

Az NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján adta hírül, hogy Kálnoki-Kis Dávid is meghívót kapott Bernd Storcktól a magyar labdarúgó-válogatott ma kezdődő összetartására Telkibe.

MTK: Kálnoki Kis és Kelemen is a második csapathoz került

Kelemen Dávid és Kálnoki Kis Dávid a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK második csapatával készül, mivel nem hosszabbítják meg a nyáron lejáró szerződésüket. Gera Dániel, Talabér Attila, Konsztantinosz Ikonomu és Schrammel Ádám ugyanakkor felkerült az első kerethez.