Férfi vízi MK: Vogel Soma majdnem letörölte a mosolyt Vámos Márton arcáról

Ötméteresekkel dőlt el a férfi vízilabda Magyar Kupa döntője,amely után a múlt évhez hasonlóan a Fradi emelhette magasba a kupát. A három másodperccel a rendes játékidő letelte előtt még vezető Szolnok játékosai érthetően csalódottan vették át az ezüstérmet, a zöld-fehér játékosok arcáról azonban le sem lehetett törölni a mosolyt. Bár a két ötöst is hárító Vogel Somának a döntőben kiemelkedően játszó Vámos Mártonéról majdnem sikerült az éremceremónia kezdetén. 

Vízilabda: Kállay Márk marad, és kupagyőzelemmel búcsúzna az FTC-től

A korábbi tervekkel ellentétben nem távozik, hanem marad a Ferencváros vízilabdacsapatánál Kállay Márk, aki Magyar Kupa-sikerrel búcsúzna az együttestől.

Férfi vízi: a sérülések miatt mégis marad az FTC válogatott szélsője

Megműtötték az FTC férfi vízilabdacsapatában játszó Zalánki Gergőt, aki a zöld-fehérek előző heti edzésén szenvedett sérülést.

Férfi vízi: a Fradi két játékos szerződtetését jelentette be

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata a Fradi Tv keddi adásában két játékos szerződtetését jelentette be, Fekete Gergő és Vigvári Vendel érkezett.

Vízilabda: Kállay Márk 33 évesen lett válogatott, ott akar lenni a vb-n

Kállay Márknak 33 évesen adatik meg, hogy a belgrádi világliga szuperdöntőjében bemutatkozhasson a magyar férfi vízilabda-válogatottban. Az FTC-Telekom immár Bajnokok Ligája-győztes balkezese az NSO Tv-nek elmondta, amikoer a zöld-fehérekhez igazolt, akkor az volt az egyik célja, hogy bekerüljön a nemzeti csapatba. S mivel mindig nagy célokat tűz ki maga elé, a világbajnoki részvételért is meg akar küzdeni. 

Vízilabda: Madaras Norbert és Varga Dániel visszavonul

Befejezi pályafutását Madaras Norbert és Varga Dániel – derült ki az FTC-PQS férfi vízilabdacsapatának sajtótájékoztatóján, amelyen egyúttal bejelentették: a következő szezontól – többek mellett – az együttest erősíti a szolnoki Aaron Younger és Mezei Tamás is.

Kállay Márkkal pótolja Kiss Gergelyt a Primorac

Kállay Márk a montenegrói Primorac Kotorban folytatja pályafutását. A 24 éves pólós így csapattársa lesz a szintén magyar Steinmetz Ádámnak.