Képek: félmilliónál is több lájkot kapott a zuhanyzós fotóira a gyönyörű gyorskorcsolyázó

Jutta Leerdam a hollandok 23 éves, Európa- és világbajnok gyorskorcsolyázója, aki a pekingi téli olimpián ezüstérmet szerzett 1000 méteren, míg 500-on ötödik lett. A csinos sportolónő népszerűsége a februári játékok végével sem csökkent, sőt, fél év alatt 2.1 millióról 3.4 millióra nőtt a követői száma az Instagramon. Több mint 600 posztja van, ám a négy nappal ezelőtt kitett, Ibizán készített fotósorozata a lájkok számában – legalábbis ami a képeket illeti – rekordot döntött, hiszen cikkünk megjelenéséig már 538 ezer kedvelést kapott. A videóit azonban még ennél is többen szokták beszívezni, van amelyik már 6.4 millió lájkot kapott és 110 millió lejátszásnál jár.

Gyorskorcsolya-vb: kettős holland sikerek sprintben

A férfiaknál és a nőknél is holland versenyző, Thomas Krol, illetve Jutta Leerdam nyerte a sprintversenyt a hamari gyorskorcsolya-világbajnokságon – tudósított a Magyar Távirati Iroda.

Téli olimpia: a korábbi olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó beteg gyerekeken segít

A pekingi téli olimpián a női gyorskorcsolyázók között az egyik legnagyobb esélyesnek számító Jutta Leerdam olimpiai bajnok párja, Koen Verweij nemes felajánlást tett az egyik rádióban – írta meg a nu.nl.

Videó: a hollandok gyorskorcsolyázója mágnesként vonzza a tekinteteket

A pekingi téli olimpián női gyorskorcsolyában 500 és 1000 méteren is az egyik legnagyobb esélyesnek számító Jutta Leerdam rajongótábora egyre csak nő az Instagramon, a sikerei mellett a képeivel is felhívja magára a figyelmet. A hollandok 23 éves Európa-bajnok és világbajnok klasszisát már több mint 2.1 millióan követik, párja a gyorskorcsolyában olimpiai bajnok Koen Verweij.


Kézilabda Eb: Tudta-e?