„Pince”, Prince és tánc – ilyen volt Justin Timberlake félidei show-ja a Super Bowlon!

Az 52. Super Bowl félidei show-jában a tízszeres Grammy-díjas Justin Timberlake lépett fel, és rakott össze egy közepesen erős show-t.

NFL: Pink énekelheti el a himnuszt a Super Bowl előtt

Karrierje során először Pink énekli az amerikai himnuszt a Super Bowlon, az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjén.

NFL: ismét fellép a „botrányhős” Timberlake a Super Bowl szünetében

Justin Timberlake a saját Twitter-oldalán jelentette be, hogy ő lesz az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) 52. nagydöntőjének, a Super Bowlnak a sztárfellépője.

A fél Manchester City ott volt Justin Timberlake koncertjén

Vasárnap nagy meccs vár a Manchester Cityre, a kékek a Liverpool ellen lépnek pályára a Premier League-ben. Addig azonban még van pár nap, lehet lazítani, mondjuk egy Justin Timberlake-koncerten.

Justin Timberlake-ék bemutatják: a TD-ünneplések fejlődése - videó!

Az ismert humorista, Jimmy Fallon és Justin Timberlake bemutatta a touchdownörömök evolúcióját. Volt itt minden, robotozás, földrengés közben pincérkedés, fenékkel vaxolás, selfie-készítés, tebow-ingolás…

Justin Timberlake miatt egyből elmúlt LeBronék rossz kedve

Mint arról már beszámoltunk, a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi két szezonját megnyerő Miami Heat sem tudta megtörni a liga éllovasának számító Indiana Pacers hazai veretlenségét.