NB II: marad a DVSC-ben a kapus, Habovda viszont távozott

A labdarúgó NB II-re készülő Debreceni VSC a hivatalos honlapján bejelentette, Tomás Kosicky marad a klubnál, míg Jurij Habovda és Belényesi Csaba más csapatban folytatja pályafutását.

DVSC: „Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha!” – kiborult a védő

Jurij Habovda, a DVSC labdarúgócsapatának ukrán – de magyar útlevéllel is rendelkező – jobbhátvédje alaposan kikelt magából, és az Instagramon reagált az őt ért kritikákra.

DVSC: egy szerb és egy ukrán játékos érkezett – hivatalos

A DVSC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy két, egyaránt tíz napja az együttessel készülő játékossal erősítette meg a keretét. A debreceniek a szerb Luka Milunovicsot és a magyar élvonalban már korábban is szereplő Jurij Habovdát szerződtették.

Haladás: édesapja halála miatt kérte a szerződése felbontását a védő

Közös megegyezéssel távozott az NB II-es Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának Ukrajnából származó védője, Jurij Habovda – adta hírül a vasi klub hivatalos honlapja.

NB II: újabb két játékosát veszítette el hónapokra a Haladás

A márciusban térdszalagszakadást szenvedő Saláta Kornél után újabb két Haladás-játékos dőlt ki hónapokra, Jurij Habovda és Tóth-Gábor Kristóf is hosszú ideig nem állhat az NB II-es csapat rendelkezésére.

Haladás: megkezdte az edzéseket a Balmazújvárosból érkezett ukrán légiós

Mint beszámoltunk róla, a Haladás a Balmazújváros ukrán védőjével Jurij Habovdával erősítette meg keretét, aki meg is érkezett Szombathelyre.

Haladás: ukrán légiós érkezett Balmazújvárosból

A Haladás bejelentette, hogy egy évvel meghosszabbította a szerb Miroszlav Grumics június 30-án lejáró szerződését. A szombathelyiek átigazolást is bejelentettek: Jurij Habovda Balmazújvárosból érkezik.