Kerékpár-vb: Julian Alaphilippe megvédte világbajnoki címét

A francia Julian Alaphilippe megvédte címét a nagy iramú és eseménydús férfi mezőnyversenyben a Belgiumban rendezett országúti kerékpáros-világbajnokság vasárnapi záró napján. Peák Barnabás nem ért célba – közölte az MTI.

Tour de France: két óriási bukás és Alaphilippe-siker a nyitányon

A világbajnok Julian Alaphilippe nyerte a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny két tömegbukást hozó nyitó szakaszát szombaton – írja az MTI.

Tokió 2020: a vb-címvédő Julian Alaphilippe kihagyja az olimpiát

A mezőnyversenyben világbajnok országúti kerékpáros, Julian Alaphilippe kihagyja a tokiói olimpiát – írta az MTI.

Kerékpár: nem úszta meg a világbajnok, eltörte a kezét – videó

Mint arról beszámolunk, Julian Alaphilippe óriásit esett a Flandriai körön, miután összeütközött az előtte hirtelen lassító kísérő motorossal. A felvételek alapján egyből látszott, hogy nagy a baj; azóta kiderült, hogy két helyen eltört a kézközépcsontja, s hétfőn már meg is műtötték. A balesetet okozó motoros elnézést kért mindenkitől.

Kerékpár: nagyot bukott a világbajnok, holland siker a Flandriai körön – videó

Mathieu van der Poel nyerte az országúti kerékpárosok idei utolsó klasszikus viadalát, a Flandriai körversenyt – írja az MTI.

Kerékpár: korán ünnepelt a világbajnok, Roglic lesprintelte – videó

Primoz Roglic emlékezetes hajrában nyerte meg a Liege–Bastogne–Liege klasszikus egynapos országúti kerékpáros-viadalt, amelyen Peák Barnabás személyében először indult magyar résztvevő – írja az MTI.

Kerékpáros-vb: 1997 után újra francia siker a mezőnyversenyen

A francia Julian Alaphilippe nyerte a férfi mezőnyversenyt az országúti kerékpárosok imolai világbajnokságán. Valter Attila a 76. helyen ért célba.

Tour de France: Roglic nyerte az első hegyi szakaszt

A legnagyobb esélyesek között számon tartott Primoz Roglic nyerte kedden a Tour de France országúti kerékpárosverseny első hegyi szakaszát, amelyen megtartotta az összetettben élen állónak járó sárga trikót Julian Alaphilippe.

Tour de France: Ewan nyerte a sprintet, Alaphilippe vezet

Caleb Ewan nyerte hétfőn a Tour de France országúti kerékpáros verseny harmadik szakaszát, összetettben pedig a francia Julian Alaphilippe maradt az élen.

Tour: a szakaszgyőztes Alaphilippe átvette a sárga trikót

Julian Alaphilippe nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny második szakaszát vasárnap, a sikerével összetettben is élre állt.

Tour de France: a 22 éves kolumbiai Bernal nyeri a versenyt

Egan Bernal megőrizte első helyét összetettben a Tour de France 20., utolsó előtti szakaszán, ezzel szinte biztosan megnyeri a francia országúti kerékpáros-körversenyt. A szombati etapon Vincenzo Nibali győzött.

Tour de France: drámai szakasz, Bernal átvette a sárga trikót

Egan Bernal nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 19., az út járhatatlansága miatt lerövidített szakaszát pénteken, és átvette a sárga trikót a francia Julian Alaphilippe-től.

Tour de France: Trentin nyert, Alaphilippe sárgában maradt

Matteo Trentin nyerte meg szerdán a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 17. szakaszát, amelyen a francia Julian Alaphilippe megőrizte első helyét az összetettben.

Tour: Alaphilippe őrzi előnyét, Sagan menet közben dedikált

A brit Simon Yates második szakaszgyőzelmét aratta a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen vasárnap, míg az összetettben élen álló francia Julian Alaphilippe-nek ugyan csökkent az előnye, de megőrizte a sárga trikót az utolsó pireneusi etapon.

Tour: Pinot nyert a Tourmalet-n, nőtt Alaphilippe előnye

Thibaut Pinot nyerte a hegyi befutót a legendás Tourmalet-n a Tour de France országúti kerékpáros körverseny szombati, 14. szakaszán. A másodikként célba érő Julian Alaphilippe növelte előnyét összetettben.

Tour: Van Aert óriásit bukott, Alaphilippe meglepő győzelme

Az összetettben vezető Julian Alaphilippe nyerte meg a pénteki időfutamot, a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 13. szakaszát.

Tour de France: sikeres szökés, az élcsoportban nincs változás

Simon Yates szökésből nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny csütörtöki, 12. szakaszát. A francia Julian Alaphilippe megőrizte az összetettben élen állónak járó sárga trikót.

Tour: centik döntöttek, ausztrál szakaszsiker a vége

Az ausztrál Caleb Ewan nyerte szerdán a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 11. szakaszát, amelyen a francia Julian Alaphilippe megőrizte az összetettben élen állónak járó sárga trikót.

Tour: Sagan sprintsikere, Alaphilippe megtartotta a sárga trikót

Peter Sagan sprintsikerét hozta a Tour de France országúti kerékpáros körverseny ötödik szakasza szerdán, míg Julian Alaphilippe megőrizte első helyét összetettben.

Tour de France: az olasz sprinter először nyert szakaszt

Elia Viviani nyerte meg kedden a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny negyedik szakaszát, összetettben pedig a francia Julian Alaphilippe maradt az élen.