Úszás: dokumentumfilmet mutattak be a Juhász-lányokról

Dokumentumfilmet mutattak be a Juhász-testvérekről, Adélról és Jankáról, akik rengeteget küzdöttek azért, hogy a nemzetközi úszómezőny élvonalába kerüljenek.

Vizes vb: nagyon örült az olasz a hínárnak – képgaléria

A vizes vb balatonfüredi helyszínén csütörtökön a nyílt vízi úszók 5 kilométeres csapatversenyét rendezték. Nézze meg Földi D. Attila legjobb képeit az eseményről!

Vizes vb: „Úgy indultam neki, hogy nyomom, ami a csövön kifér”

Mint megírtuk, a franciák nyerték meg a hazai vizes vb-n a nyílt vízi úszók 5 kilométeres csapatversenyét. Az ezüstérmes az Egyesült Államok, míg a bronzérmes Olaszország lett, a magyar csapat a hetedik helyen ért célba. Lássuk, hogyan értékelték a mieink a viadalt.

Vizes vb: a 7. helyen végeztünk a nyílt vízi úszás csapatversenyében

A franciák nyerték meg a magyarországi vizes vb-n a nyílt vízi úszók 5 kilométeres csapatversenyét. Az ezüstérmes az Egyesült Államok, míg a bronzérmes Olaszország lett, a magyar csapat a hetedik helyen ért célba.

Vizes vb: nyelvkidugás, kacsintás, stégre hasalás – képgaléria

Koncentrálás, „meghalás”, bolondozás. Földi D. Attila képein nyomon követhető, milyen hangulatváltozásokon mentek keresztül a magyar lányok (Juhász Janka és Novoszáth Melinda) a vizes vb-n a nyílt vízi úszók női 5 km-es versenye alatt.

Vizes vb: „Akkora bunyó volt, azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány”

Amint arról beszámoltunk, az amerikai Ashley Twichell nyerte meg a női nyílt vízi úszók 5 kilométeres számát a vizes világbajnokságon Balatonfüreden. Juhász Janka a 27., Novoszáth Melinda a 28. helyen zárt. A két magyar versenyzővel beszélgettünk a futam után.

Úszás: Juhász Janka junior Európa-bajnok

Parádésan kezdték fiatal nyílt vízi úszóink a junior Európa-bajnokságot az olaszországi Piombinóban: Juhász Janka a 7.5 kilométeres távon aranyérmet szerzett, míg a többiek értékes helyezéseket szállítottak a korosztályos verseny nyitónapján.

Úszás: ezüstéremmel zártunk a junior nyílt vízi világbajnokságon

A Kalmár Ákos, Tabi Zoltán, Juhász Janka, Kun-Szabó Fanni összeállítású magyar váltó ezüstérmet szerzett a junior nyílt vízi úszó világbajnokság hétfői, záró napján a 14–16 éves korosztályban.

Úszás: Sós szédületes hajrával ezüstérmes a junior vb-n!

Megvan a magyar csapat első érme a szingapúri junior úszó világbajnokságon: Sós Dániel második lett 200 vegyesen. A 15 éves Juhász Janka nem kis bravúrral 6. lett 800 gyorson, és a szintén 2000-es születésű Bonecz Boglárka is megállta a helyét, 200 pillangón végzett nyolcadikként a nála két évvel idősebbek között.

EJ: Juhász Janka ezüstérmet nyert 1500 méteren!

Ezüstérmet szerzett Juhász Janka a női 1500 méteres gyorsúszásban a baki Európai Játékokon. A hatalmasat hajrázó magyar lány 22 századdal maradt le az aranyról.

Nyílt vízi úszás: két bravúrbronz az Európa-kupa rajtján

Két bronzérmet szereztek a magyar fiatalok a LEN nyílt vízi Európa-kupa idei premierjén, az izraeli Eilatban, ahol mindjárt két fordulót is megrendeztek: pénteken 5, vasárnap pedig 10 km-en volt verseny. Először a mindössze 15 esztendős Juhász Janka lett harmadik a hölgyeknél 5 km-en, majd Székelyi Dániel állhatott dobogóra a férfiak 10km-es viadalának végén.