FTC: Juhász István gyógyulóban van a mélyvénás trombózisa után

Alighogy betöltötte 75. életévét, riasztó egészségügyi panasszal szembesült az olimpiai bajnok Juhász István – közölte a borsonline.hu.

Kézilabda: jelentős változások a magyar szövetség bizottságaiban

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) két bizottságában is jelentős változások történnek augusztus 1-jén.

FTC: a legenda, aki repedt tüdővel nyert olimpiát – Juhász István 75 éves

Pénteken lett 75 esztendős Juhász István, a Ferencváros olimpiai bajnok labdarúgója, ennek apropóján a zöld-fehérek interjút készítettek a legendával.

A Lyon fizetett azért, hogy ne kelljen átigazolnia Griezmannt!

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

Norvégiában riadót fújtak a súlyos kézilabdás sérülések miatt

Az elmúlt években megnőtt a súlyos sérülések száma a topjátékosok körében a kézilabdában. Norvégiában egyre többeket aggaszt a tendencia, míg itthon már fontos lépések történtek a megelőzés érdekében.

Kézi: „Ha nem próbálják ki, esélyünk sincs megtudni, kiből lehet a következő Nagy László”

A végéhez közeledik a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) és a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) hároméves programja, amelyet azzal a céllal indítottak el, hogy a lehető legtöbb iskolában választható legyen a szivacskézilabdázás. Az eddig elért eredményekről Juhász István, a közös munkacsoport és a „Kézilabda az iskolában” program vezetője beszélt a Nemzeti Sport Online-nak.

Kézilabda: mindenki számára hasznos lehet az új szakkönyv

Új szakkönyv segíti a jövőben a magyar kézilabdás edzőtársadalmat. „A kézilabdázók felkészítésének edzéselméleti összefüggései” címmel megjelent kötet szerzője Juhász István, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) kiemelt utánpótlás-programvezetője. Vele beszélgettünk az egyetemi kézilabda-edzőképzés tankönyveként is szolgáló kiadványról.

Férfi kézi: Juhász István hiányosságokat lát a magyar képzésben

Juhász István, a magyar férfi kézilabda B-válogatott szövetségi edzője a Digi Sport Reggeli Start hétfői adásában értékelte az A-válogatott franciaországi szereplését, valamint elmondta véleményét a hazai játékosképzéssel kapcsolatban.

Mérföldkő vagy káosz? Milyen változást hoztak a kézilabdába az új szabályok?

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) júliustól új szabályokat vezetett be, amelyeket a riói olimpián már alkalmaztak. Ezek a 2016–2017-es idénytől kezdve mindegyik versenysorozatban kötelezőek – mi most annak jártunk utána, milyen változást hoztak a játékba, egyáltalán milyen a megítélésük a sportág különböző szereplői között.

Sportfavágás: Juhász a 12. lett a világbajnoki döntőben

Nem sikerült Juhász Istvánnak bekerülnie a legjobb nyolc közé a poznani sportfavágó-világbajnokságon.

Sportfavágás: vb-döntőben izgulhatunk egy magyarért

Juhász István egyéniben döntőbe jutott a lengyelországi Poznanban zajló Stihl Timbersports sportfavágók világbajnokságán – számolt be róla a hosszabbítás.hu. A finálét november 14-én rendezik, az esemény élőben követhető az interneten.

Férfi kézi: egygólos vereséget szenvedett a B-válogatott

A magyar B-válogatott a Csehország elleni döntetlen után a második napon is helytállt, ám egy góllal kikapott Szlovákiától a Karácsony-kupán.

Férfi kézi: B-válogatottunk döntetlent játszott a csehekkel

A magyar B-válogatott a Csehország elleni 26–26-os döntetlennel kezdte meg szereplését a lengyelországi férfi kézilabda Karácsony-kupán.

A fa adja a másikat - szombaton a budai várban aprít a favágóvilág krémje

Május 17-én Budapest lesz a helyszíne az egyik legizgalmasabb sportfavágó versenynek, a Champions Trophynak. A világ nyolc legjobb versenyzője küzd majd meg egymással a budai várban, akik közt ott lesz a 2013-as stuttgarti vb egyéni hetedik helyezettje, Juhász István is. 

Kézilabda: Juhász István lett a magyar szövetség új szakmai igazgatója

A munkakörét saját kérésére felmondó Hajdu János utódaként 2010. szeptember 1-jei kinevezéssel Juhász István lett a Magyar Kézilabda-szövetség szakmai igazgatója.

Juhász István célja, hogy a török kézilabda kilépjen a foci árnyékából

Negyedik helyen végzett a Juhász István irányította török férfi kézilabda-válogatott a XVI. Mediterrán Játékokon. A csapat mérkőzéseit hatalmas érdeklődés kísérte Törökországban, és a magyar szakember úgy érzi, kifizetődött az eddigi kemény munka, hiszen játékosai megérezték a győzelem ízét.