Sznúker: Mark Allen átlépte a „félmilliós” határt

A szenzációs évadot produkáló Mark Allen győzelmével ért véget Cheltenhamben a World Grand Prix sznúkertorna. A döntőben az északír a 19., utolsó frémben győzte le a korábbi világbajnok Judd Trumpot.

Sznúker: Trump óriási döntőben verte Williamst a Mastersen

Judd Trump győzelmével ért véget a sznúker Masters torna a londoni Alexandra Palace-ban. Az angol játékos a döntőben 10–8-ra verte a walesi Mark Williamst.

Sznúker: Trump–Williams döntőt rendeznek a Mastersen

A sznúker Masters elődöntőjében Mark Williams és Judd Trump is nagyon sima mérkőzésen győzött, így két világbajnok vívhatja a döntőt vasárnap este.

Sznúker: mind a két világbajnok bejutott a negyeddöntőbe

A sznúker Masters nyolcaddöntőjének utolsó játéknapján a két világbajnok, Judd Trump és Stuart Bingham is győzött és bejutott a negyeddöntőbe.

Sznúker: Wilson a meglepetésembert kiütve lett skót bajnok

Gary Wilson élete első pontszerző sznúkertornáját nyerte meg Edinburgh-ban, a döntőben 9:2-re legyőzve Joe O'Connort.

Sznúker-vb: Csak próbáltam élvezni a játékot – O'Sullivan

Mint arról beszámoltunk, a sznúker-világbajnokság döntőjében Sheffieldben Ronnie O'Sullivan 18:13-ra legyőzte Judd Trumpot, ezzel megszerezte pályafutása hetedik világbajnoki címét. A döntő után a két főszereplő BBC-nek is értékelte látottakat.

O’Sullivan megszerezte a hetedik világbajnoki címét!

A sznúker-világbajnokság döntőjében Sheffieldben Ronnie O’Sullivan 18:13-ra legyőzte Judd Trumpont, ezzel megszerezte pályafutása hetedik világbajnoki címét.

Sznúker-vb: Trump felzárkózott, de még O’Sullivan vezet

A sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokság döntőjében a harmadik szakasz után Ronnie O'Sullivan 14:11-re vezet Judd Trumppal szemben.

Sznúker-vb: O’Sullivan magabiztosan vezet a döntőben

Ronnie O'Sullivan a két vasárnapi szakaszt követően magabiztosan, 12:5-re vezet Judd Trump ellen a sheffieldi sznúker-világbajnokság döntőjében.

Sznúker-vb: O’Sullivan–Trump döntőt rendeznek a Crucible-ben

Judd Trump és Ronnie O’Sullivan vívja a sznúker-világbajnokság döntőjét, miután előbbi döntő frémben bizonyult jobbnak Mark Williamsnél, utóbbi pedig 17:11-re verte John Higginst.

Sznúker-vb: O'Sullivan beindult, átvette a vezetést Higginstől

Ronnie O'Sullivan 10:6-ra vezet John Higgins ellen a sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A másik ágon Judd Trump továbbra is hatfrémes előnyben van Mark Williamsszel szemben a péntek délelőtti és délutáni szakasz után.

Sznúker: O’Sullivanék ikszre állnak; Trump hatalmas előnyre tett szert

Kezdetét vette az első elődöntő a sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokságon: az egyszeres világbajnok Judd Trump nyolc frémet követően 7:1-re vezet a háromszoros vb-győztes Mark Williams ellen, míg Ronnie O'Sullivan 4:4-re áll John Higgins ellen.

Sznúker-vb: Higgins a negyeddöntő küszöbén, Trump is vezet

A sheffieldi sznúker-világbajnokság vasárnapi játéknapján nem ért véget egyik mérkőzés sem, de a korábbi négyszeres győztes skót John Higgins és a szintén világbajnok angol Judd Trump is meggyőző játékkal került egészen közel a negyeddöntőhöz.

Sznúker-vb: ha nehezen is, de továbbjutott a négyszeres vb-első

A négyszeres vb-győztes John Higgins 10:7-re legyőzte a thaiföldi Thepchaiya Un-Nooh-t, így bejutott a nyolcaddöntőbe a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A 2020-as döntős Kyren Wilson szintén továbbjutott, míg a 2019-es bajnok Kudd Trump 6:3-as előnyben az iráni Hosszein Vafaei ellen.

Sznúker: Ronnie O'Sullivan a hetedik vb-címére hajt

Az egyik nagy esélyes, az ausztrál Neil Robertson sokat tudna mesélni, hogy mi a baj a Crucible Színházzal, de az angol hagyományok rendkívül erősek, így mint 1977 óta mindig, ezúttal is Sheffield kultikus épülete ad otthont a szombaton kezdődő sznúker-világbajnokságnak.

Sznúker: Trump 147-es brékkel nyerte meg az első török Masterst

Judd Trump győzelmével ért véget a sznúker Turkish Masters. A döntőben az angol játékos a honfitársát, Matthew Seltet verte meg 10–4-re.

Sznúker: Robertson és Hawkins döntőzik; Selby mentális problémája

A sznúker Masters elődöntőjében Neil Robertson nagy csatában legyőzte Mark Williamst, és Barry Hawkins is döntő frémes ütközetben múlta felül Judd Trumpot. Eközben a negyeddöntőben búcsúzó világbajnok, Mark Selby, mentális problémájáról beszélt.

Sznúker: kialakult az elődöntő párosítása a Mastersen

Judd Trump és Barry Hawkins jutott be az egyik legrangosabb sznúkertorna, a londoni Alexandra Palace-ban zajló Masters elődöntőjébe pénteken. 

Sznúker: Trump állva hagyta Higginst, ő a bajnokok bajnoka

Judd Trump győzelmével ért véget Boltonban a Champion of Champions (Bajnokok Bajnoka) elnevezésű sznúkertorna. A döntőben az angol 10–4-re győzte le a skót John Higginst.

Sznúker-vb: kiesett a világelső Trump, Selby hengerelt

A világelső Judd Trump és a háromszoros világbajnok Mark Williams is vereséget szenvedett a sheffieldi sznúker-világbajnokság negyeddöntőjében.


Kézilabda Eb: Tudta-e?