Edzősors: az Újpest után az orosz 2. vonalban kapott munkát

A belga Jos Daerden vezetőedzőt 2013 tavaszán menesztette az Újpest FC  labdarúgócsapata. Azóta nem volt munkája, mostantól viszont az orosz másodosztályú Krilja Szovetov másodedzője lesz.

Belgium: dolgozni szeretne, önéletrajzot küldözget a volt újpesti edző

Az Újpest korábbi vezetőedzője, Jos Daerden nem talál munkát magának Belgiumban, így külföldön próbálkozik.

NB I: „Van pro licences szakember Újpesten”

Minden jel arra utal, hogy Marc Leliévre marad az Újpest kispadján az idény végéig. Roderick Duchatelet, a lilák tulajdonosa a Nemzeti Sportnak megerősítette továbbra is van pro licences edzője a klubnak – még ha nem is a vezetőedzői feladatokat ellátó Lelivévre az –, így semmi és senki sem sürgetheti őket az új tréner kinevezésében.

Hollandia: Daerden követheti fiát az MVV-hez

A holland HetNieuwsUit értesülése szerint Maastrichtba szerződhet a szezon végén az Újpest FC kispadjáról kedden közös megegyezéssel távozó Jos Daerden.

Videó: Jogos volt Újpesten az edzőmenesztés - Mészöly

Az újpesti vezetőség a sokkoló 6–0-s vereség után menesztette a csapat vezetőedzőjét, Jos Daerdent. A posztot ideiglenesen a lila-fehérek másodedzője, Marc Leliévre veszi át. Az NSO Tv erről kérdezte az Újpest korábbi edzőjét, Mészöly Gézát, aki elmondta, jogos a menesztés, és azt is hangsúlyozta: a Fradi elleni, vasárnapi derbin nem számítanak az előzmények.

A „Paks elleni szégyenteljes vereség” Daerden állásába került

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos közleményben jelezte, hogy Jos Daerden vezetőedző távozik a klubtól. A lila-fehérek vezetősége és a belga tréner a Paks elleni hazai fiaskó (0–6) után közös megegyezéssel döntött az edző leváltásáról.

Újpest: távozik a kispadról Jos Daerden - hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos közleményben jelezte, hogy Jos Daerden vezetőedző távozik a klubtól. A lila-fehérek vezetősége és a belga tréner a Paks elleni hazai fiaskó (0–6) után közös megegyezéssel döntött a szerződésbontásról.

Újpest: halálos fenyegetés a lila-fehérek játékosainak

Az Újpest labdarúgócsapatának fanatikusai ízléstelen válasszal rukkoltak ki: fejfát formázó keresztekre pingálták oda a vezetőedző, Jos Daerden nevét, valamint ama játékosok mezszámát, akik a kezdő tizenegy tagjaként léptek pályára a Paks elleni szombati, 6–0-s vereséggel végződő NB I-es bajnoki mérkőzésen.

Daerden: Le kell ülnöm a játékosokkal

Szombaton négy mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó NB I első tavaszi fordulója. Az edzői nyilatkozatokból szemezgettünk.

NB I: Igazam volt. Ma is! - Szivics az újpesti hatos után

Az Újpest ellen négy gólt szerző paksi Lázok Jánost a második találata után majdnem lecserélte Tomiszlav Szivics vezetőedző. A támadó azonban maradhatott a pályán a 0–6-s végeredménnyel záruló találkozón.

NB I: Többet kellett volna ésszel játszanunk, mint szívvel - Daerden

Jos Daerden, az Újpest vezetőedzője szerint csapata bután játszott, ezért szaladt bele ekkora vereségbe. Mint ismert, A Paks 6–0-ra nyert a Megyeri úton a 18. forduló szombati mérkőzésén.

Újpest: Egységes, stabil csapat lesz az ellenfelünk - Daerden

A labdarúgó NB I 18. fordulójában az Újpest az MVM Paksot fogadja. Jos Daerden, a lila-fehérek vezetőedzője klubja hivatalos honlapjának elmondta, a hosszú téli szünetet követően fontos lenne a jó rajt csapata számára.

Újpest: Daerden sajnálja a balul sikerült két percet

Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a román élvonalbeli Gaz Metan Medias ellen. Az összecsapást követően Jos Daerden, a lila-fehérek vezetőedzője elmondta, sajnálja, hogy elszalasztották a győzelmet.

Újpest: Ziccerben fújta le a mérkőzést a bíró - Daerden

Jos Daerden, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest belga vezetőedzője elégedett volt az azeri FC Baku elleni nemzetközi felkészülési mérkőzésen látott irammal, de a játékvezető utolsó megmozdulását nem igazán értette.

Újpest: Daerden örül, a szélvihar sem állította meg játékosait

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest vasárnap a Kaiserslautern ellen játssza első felkészülési mérkőzését a törökországi edzőtáborban. A csapat vezetőedzője, Jos Daerden elégedett játékosai hozzáállásával, és mindenkinek adna egy félidőt, hogy meccsterhelést kapjon.

Újpest: „Teljes kerettel és jó hozzáállással kezdtük az évet"

Megkezdte a téli felkészülést a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest is. Jos Daerden vezetőedző szerint mindenki megfelelő hozzáállással végezte a tréninget, és örül, hogy a korábban sérüléssel bajlódó játékosok is részt vettek a munkában.

Újpest: két török edzőtábor is a felkészülés programjában

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest belga vezetőedzője, Jos Daerden a felkészülést illetően elmondta, a csapat január 10-én találkozik először, és a bajnokság kezdetéig kétszer is Törökországba utazik edzőtáborba.

Kitör-e az Újpest a középmezőnyből? - értékelje a lilák őszét!

Az Újpest labdarúgócsapata 1998 óta nem nyert bajnokságot, 2009 óta nem állt dobogón, és most is kevés reménye van erre: az előző szezonok helyezései (4., 6., 13.) után most Jos Daerdennel a kispadon a 10. helyen zárták az őszi idényt a lilák. A legfontosabb meccset (a Ferencváros elleni derbit) ugyan megnyerték, de a kérdés továbbra is adott: ki tudnak-e törni az újpestiek a középmezőny szürkeségéből? Az idegenbeli szereplés (mindössze egy, vendégként aratott győzelem) gyengécske, az európai kupaszereplés a kazincbarcikai fiaskó után távolinak tűnik, a játékoskeret közepes erősségű – van-e előrelépés a 10. helyről, és ha igen, meddig? Értékelje az Újpest őszi szezonját, mondja el véleményét kommentben!

Ligakupa: Rudolf nem játszik a DVTK újpesti meccsén

A labdarúgó Ligakupa E-csoportjának utolsó, hatodik fordulójában a már biztos kieső Újpest a továbbjutásra matematikailag még esélyes DVTK-t fogadja. A lila-fehéreket irányító Jos Daerden szerint ez a mérkőzés remek alkalom lesz a fiatalok számára a bizonyításra, míg Szentes Lázár, a Diósgyőr szakmai igazgatója elmondta, magukért játszanak az újpesti találkozón.


Kézilabda Eb: Tudta-e?