Darts csapat-vb: nem jött a tömeg, kikaptunk Kanadától

Az első fordulóban búcsúzott Magyarország a darts csapat-világbajnokságon Frankfurtban, miután a Mester Zoltán, Végső János 5:2-re kikapott Kanadától.

Darts csapat-vb: a háromszoros világbajnok is a magyar kettős ellen

A háromszoros világbajnok John Parttal felálló Kanadával játszik a magyar válogatott a Frankfurtban a június 1. és 4. közötti darts csapat-világbajnokságon – derült ki a keddi sorsoláson.

Darts: jön a PL 4. fordulója - korábbi világbajnokok, óriásölők és az „örök második” nélkül

Csütörtökön Belfastban rendezik a darts Premier League negyedik fordulóját. Előzetesünkben kivételesen nem az est főszereplőivel foglalkozunk, hanem azokkal a játékosokkal, akik idén nem vesznek részt a PL küzdelmeiben. És természetesen a szokásos szavazás sem maradhat el, ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy az általunk felsorolt jelöltekből önöknek ki hiányzik a leginkább a mezőnyből?

Darts-vb: legendaveréssel rajtolt a londoni viadal

A PDC-világbajnokság 2003-as és 2008-as győztesének vereségével rajtolt a darts-vb a londoni Alexandra Palace-ban, ahol a kanadai John Part 3:2-es vereséget szenvedett az angol Keegan Browntól.

Darts-vb: Michael van Gerwen simán jutott a 16 közé

Michael van Gerwen esélyeshez méltóan bejutott a legjobb 16 közé a londoni dartsvilágbajnokságon, miután 4–1-re legyőzte az angol Kevin McDine-t. A második helyen kiemelt holland klasszis a nyolc közé jutásért a skót Gary Andersonnal meccsel.