Sznúker: mind a két világbajnok bejutott a negyeddöntőbe

A sznúker Masters nyolcaddöntőjének utolsó játéknapján a két világbajnok, Judd Trump és Stuart Bingham is győzött és bejutott a negyeddöntőbe.

Sznúker: jön a Williams–O’Sullivan rangadó a Mastersen

A londoni Alexandra Palace-ban a sznúker Masters első fordulójának szerdai játéknapján Mark Williams 6–2-re legyőzte David Gilbertet, míg Barry Hawkins meglepetésre 6–0-ra nyert Mark Allen ellen.

Sznúker: O'Sullivan kiütötte Brecelt, de hullottak a nagy nevek a Mastersen

A sznúker Masters első körében Ronnie O’Sullivan remek játékkal 6–1-re kiütötte Luca Brecelt. Kiesett a címvédő Neil Robertson, és búcsúzott John Higgins is.

Sznúker: Mark Allen megvédte címét a belfasti tornán

Az északír Mark Allen 9–4-re legyőzte a kínai Csou Jüe-lungot a vasárnapi döntőben, így megvédte címét a sznúker északír bajnokságon Belfastban.

Sznúker-vb: O'Sullivan beindult, átvette a vezetést Higginstől

Ronnie O'Sullivan 10:6-ra vezet John Higgins ellen a sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A másik ágon Judd Trump továbbra is hatfrémes előnyben van Mark Williamsszel szemben a péntek délelőtti és délutáni szakasz után.

Sznúker: O’Sullivanék ikszre állnak; Trump hatalmas előnyre tett szert

Kezdetét vette az első elődöntő a sheffieldi Crucible színházban zajló sznúker-világbajnokságon: az egyszeres világbajnok Judd Trump nyolc frémet követően 7:1-re vezet a háromszoros vb-győztes Mark Williams ellen, míg Ronnie O'Sullivan 4:4-re áll John Higgins ellen.

Sznúker-vb: Higgins a negyeddöntő küszöbén, Trump is vezet

A sheffieldi sznúker-világbajnokság vasárnapi játéknapján nem ért véget egyik mérkőzés sem, de a korábbi négyszeres győztes skót John Higgins és a szintén világbajnok angol Judd Trump is meggyőző játékkal került egészen közel a negyeddöntőhöz.

Sznúker-vb: ha nehezen is, de továbbjutott a négyszeres vb-első

A négyszeres vb-győztes John Higgins 10:7-re legyőzte a thaiföldi Thepchaiya Un-Nooh-t, így bejutott a nyolcaddöntőbe a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A 2020-as döntős Kyren Wilson szintén továbbjutott, míg a 2019-es bajnok Kudd Trump 6:3-as előnyben az iráni Hosszein Vafaei ellen.

Sznúker-vb: Neil Robertson négy százassal a 16 között

Az ausztrál Neil Robertson is bejutott a nyolcaddöntőbe a sheffieldi sznúker-világbajnokságon, miután 10:5-re legyőzte az angol Ashley Hugillt.

Sznúker: Ronnie O'Sullivan a hetedik vb-címére hajt

Az egyik nagy esélyes, az ausztrál Neil Robertson sokat tudna mesélni, hogy mi a baj a Crucible Színházzal, de az angol hagyományok rendkívül erősek, így mint 1977 óta mindig, ezúttal is Sheffield kultikus épülete ad otthont a szombaton kezdődő sznúker-világbajnokságnak.

Sznúker: ritka nagy hiba a világ legjobb játékvezetőjétől – videó

Ritkán látható nagy hibát követett el Jan Verhaas, az egyik legrangosabb sznúkertornán, a Mastersen Londonban. A hat vb-döntőn bíráskodó, a sportág klasszis játékvezetőjének számító holland a John Higgins–Csao Hszin-tung meccsen rossz helyre rakta vissza a lelökött zöld golyót.

Sznúker: Brecel legendák előtt nyerte meg a Hendry-trófeát

Luca Brecel győzelmével ért véget a Scottish Open a walesi Llandudnóban. A döntőben a belga 9–5-re győzte le a négyszeres világbajnok skót John Higginst.

Sznúker: Trump állva hagyta Higginst, ő a bajnokok bajnoka

Judd Trump győzelmével ért véget Boltonban a Champion of Champions (Bajnokok Bajnoka) elnevezésű sznúkertorna. A döntőben az angol 10–4-re győzte le a skót John Higginst.

Sznúker: Robertson legyőzte Higginst, övé az English Open

Az utolsó frém döntött az ausztrál Neil Robertson javára a skót John Higgins ellen a sznúker English Open döntőjében Milton Keynesben. A 9–8-ra győző Robertsonnak ez volt a 21. pontszerző tornagyőzelme a pályafutása során.

Sznúker: Mark Williams megnyerte a 24. pontszerző tornáját

Mark Williams győzelmével ért véget a Leicesterben megrendezett British Open sznúkertorna. A 17 év után először megrendezett viadal döntőjében a walesi játékos 6:4-re győzte le az angol Gary Wilsont.

Sznúker-vb: Williams legyőzte a világbajnokok csatájában Higginst

A Ronnie O'Sullivant kiejtő Anthony McGill után Mark Williams, Neil Robertson és Kyren Wilson is bejutott a legjobb nyolc közé a sheffieldi sznúker-világbajnokságon.

Sznúker-vb: John Higgins nyert, ott van a legjobb 16 között

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság hétfői játéknapján a négyszeres győztes John Higgins 10:7-re nyert Tien Peng-fej (angol átírással Tian Pengfei) ellen, így bejutott a legjobb 16 közé. Szintén ott van a második körben a Ricky Waldent búcsúztató Anthony McGill és a Gary Wilsont 5:1-es hátrányból 10:8-ra legyőző Kyren Wilson.

Sznúker-vb: Higgins kiesett, és a címvédő Trump is hátrányban

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság hetedik napján hátrányba került a világbajnoki címvédő, világranglista-vezető angol Judd Trump, míg  a négyszeres világbajnok John Higgins meglepetésre kiesett Kurt Maflinnal szemben.

Sznúker-vb: hátrányból várhatja a folytatást a négyszeres bajnok

A Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokság hatodik napja nem kezdődött izgalmasan: Barry Hawkins 10:2-re megverte Alexander Ursenbachert, míg Martin Gould 10:3-ra győzött Stephen Maguire ellen. Mark Williams Stuart Bingham, Kurt Maflin pedig a négyszeres bajnok John Higgins ellen vezet 5:3-ra az első szakasz után.

Sznúker-vb: már van kiemelt búcsúzója a tornának

A második helyen kiemelt Neil Robertson és az ötödikként rangsorolt John Higgins is bejutott a második fordulóba a Sheffieldben zajló sznúker-világbajnokságon. A vasárnapi játéknap nagy nyertese a norvég színekben versenyző Kurt Maflin volt, aki nagy csatában legyőzte David Gilbertet – az angol játékos az idei torna első kiemelt búcsúzója.


Kézilabda Eb: Tudta-e?