Németország: Matthäus lehetne Löw utódja a válogatottnál – Veh

A számos Bundesliga-csapatnál megfordult Armin Veh szerint a korábbi magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus lehetne Joachim Löw utódja a német labdarúgó-válogatottnál.

Németország: Magath is Müllerék mellőzését kéri számon Löwön

Felix Magath is csatlakozott azokhoz a bírálókhoz, akik szerint Joachim Löwnek, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának nem szabadna mellőznie a Jérome Boateng, Mats Hummels, Thomas Müller hármast.

Németország: a drukkerek kétharmados többsége nem támogatja Löwöt

Egy friss közvélemény-kutatás szerint már csak a németek mintegy harmada bízik Joachim Löwben, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányában – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Németország: Thomas Müllerék mégis válogatottak lehetnek

Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn kijelentette, hogy teljes mértékben hisz átformált csapatában, de nem zárja ki, hogy szükség esetén visszahívja Thomas Müllert, Jérome Boatenget és Mats Hummelst a keretbe – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Németország: „egy meccs nem lehet sorsdöntő” – Löw marad a kapitány

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) hétfőn bejelentette, hogy Joachim Löw marad a válogatott szövetségi kapitánya 2021-re.

Bayern: Thomas Müller kész visszatérni a válogatottba

Joachim Löw, a német válogatott trénere 2019 elején döntött úgy, hogy több rutinos, az elmúlt évtizedben meghatározó játékost „vonultat vissza” a válogatottól. A Spanyolország elleni Nemzetek Ligája-zakó azonban megváltoztathat egy s mást.

Németország: Bierhoff december 4-én felel a rossz eredmények miatt

Oliver Bierhoffnak, a német labdarúgó-válogatott menedzserének december 4-én kell megtartania beszámolóját a szövetség (DFB) elnöksége előtt.

Németország: a szurkolók kétharmada szerint Löwnek le kell mondania

Egy felmérés szerint a német futballszurkolók kétharmada úgy vélekedik, hogy Joachim Löwnek távoznia kell a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.

Eb 2020: Matthäus szerint Löwnek az Eb után távoznia kell

Lothar Matthäus szerint a jövő évi Európa-bajnokság után távoznia kell Joachim Löwnek, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.

NL: „Halálos hibák, teljes szétesés” – Löw alig talált szavakat a 6–0-s zakó után

Németország sevillai, Spanyolországtól elszenvedett 6–0-s veresége után képtelen volt magyarázatot találni csapata széteső játékára Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Játékosai közül Toni Kroos úgy fogalmazott, „iskolát kaptak a spanyoloktól, mi is a labdarúgás”, Serge Gnabry szerint pedig eljött a pillanat, hogy szembenézzenek, hol is a jelenlegi helyük a világelitben. Értékelések.

Németország: az emberek kiábrándultak a válogatottból

Egy felmérés szerint egyre inkább csökken Németországban a hat éve világbajnok labdarúgó-válogatott népszerűsége.

NL: Az Eb-elődöntő a minimális cél – Joachim Löw

Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az elődöntőbe jutás a minimális cél csapata számára a jövő évi, 2021-es Európa-bajnokságon.

Németország: békülés a láthatáron – Matthäus kávézna Löwvel

Számos bírálat után békülékeny hangot ütött meg Joachim Löw szövetségi kapitánnyal Lothar Matthäus, a németek 150-szeres válogatott labdarúgója.

Németország: 29 játékos, köztük két újonc Löw októberi keretében

A német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw kihirdette a csapat októberi mérkőzéseire készülő keretét, amelynek nyolc játékosa csak a tétmeccsekre csatlakozik.

Németország: a klubok nem engednék el játékosaikat a válogatottba

Kibontakozóban van a vita a német élvonalbeli labdarúgóklubok és Joachim Löw szövetségi kapitány között, mert az egyesületek nem szívesen engednék el játékosaikat a válogatottba, amely október 10-én a koronavírus-járvánnyal jelentősen sújtott Ukrajnában játszik Nemzetek Ligája-mérkőzés.

Németország: „Két-három éven belül ez a csapat stabil lesz”

Minden eddiginél nagyobb kihívás várhat a következő időszakban Joachim Löwre, a német labdarúgó-válogatottat 15 éve irányító szövetségi kapitányra.

Németország: Neuer szabadságon, Ter Stegen lábadozik – ki védheti a kaput?

A német labdarúgó-válogatott első és második számú hálóőre sem került be a keretbe a Spanyolország és Svájc elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. A német sajtó azt találgatja, kivel pótolhatja őket Joachim Löw.

Németország: Löw szerint Neuernek járna az Év Játékosa díj

Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli: Manuel Neuer, a Bayern München kapusa logikus választás lenne az Év Játékosa díjra.

PL: motivációs gondok, kekeckedő mama – a Sané–City-szakítás okai

A The Athletic hosszabb cikkben foglalja össze, mi vezethetett Leroy Sané és a Manchester City közelgő búcsújához.

Németország: hiába Müller jó formája, Löw már nem számít rá

Oliver Bierhoff, a német labdarúgó-válogatott menedzsere szerint a jövő évi Európa-bajnokságon sem kerülhet vissza a csapatba Thomas Müller, a Bayern München támadója, hiába lendült kiváló formába az elmúlt hetekben.