Férfi kézi: Gottfridsson csúcsgázsiért Kielcébe szerződik – sajtóhír

A svéd Aftonbladet és az átigazolási ügyekben jártas dán szakíró, Rasmus Boysen információi szerint a lengyel Kielce férfi kézilabdacsapata gigaajánlattal csábítaná el 2023 nyarán a német SG Flensburg-Handewitt svéd világsztárját, Jim Gottfridssont.

Férfi kézilabda: két dán is jelölt az IHF-nél az év játékosa címre

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) kihirdette a 2021-es év legjobb férfi játékosa címre pályázók ötös listáját.

A színeket nem látja, a társait annál jobban – Jim Gottfridsson, a kézi Eb legjobbja

Ha volt még bárki, aki kételkedett abban, hogy Jim Gottfridsson a világ egyik legjobb férfi kézilabdázója, az alighanem a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság után megváltoztatta véleményét.

Férfi kézi Eb: Gottfridsson az MVP, hét nemzet játékosai az álomcsapatban

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a magyar-szlovák közös rendezésű férfi Európa-bajnokság álomcsapatát, melybe hét ország képviselői kerültek be. A torna legértékesebb játékosa címet a svéd Jim Gottfridsson érdemelte ki.

Férfi kézi Eb: a svéd kapitány szerint megérdemelten nyertek hattal a magyarok ellen

Utolsó mérkőzésére készül svéd szövetségi kapitányként Kristján Andrésson, aki szerint csapata kedden megérdemelten nyert hat góllal Magyarország ellen a svéd, norvég, osztrák közös rendezésű Európa-bajnokság középdöntőjében.

Férfi kézi: Romero elbúcsúzott; a Kiel a Löwenből erősít

Iker Romero a lengyelek elleni felkészülési mérkőzésen lépett pályára utoljára a spanyol férfi kézilabda-válogatottban. Eközben a Kiel fontos embert csábított el a rivális Löwentől.


Kézilabda Eb: Tudta-e?