Kézi: Mikler a hét kapusa, remeklő korábbi győri játékosok

Az EHF Tv ezúttal is összeszedte a Bajnokok Ligája hét férfi és női legjobbjait. A férfimezőny legjobb kapusa ezen a héten Mikler Roland lett.

Női kézi BL: Grubisic az MVP, Gulldén a gólkirálynő

A női kézilabda Bajnokok Ligája döntője után a szervezők átadták a négyes döntő legjobbjának járó díjat. Az MVP (legértékesebb játékos) a nyertes CSM Bucuresti horvát kapusa, Jelena Grubisic lett. A szezon gólkirálynője a döntőben fantasztikus teljesítményt nyújtó svéd Isabelle Gulldén lett, aki az utolsó meccsen ledolgozta a Jekatyerina Iljinával szembeni „hátrányát", és átlépte a 100 találatot a szezonban. 

Elképesztő küzdelemben, hetesekkel elbukott az ETO a BL-döntőben

A szenzációs Isabelle Gulldén vezette CSM Bucuresti hatalmas csatára késztette a Győri Audi ETO KC-t a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, és hétméteresekkel elhódította a BL-serleget Budapesten. Az ETO a rendes játékidő és a hosszabbítás végjátékában is vezetett, ám a CSM nem adta meg magát, és története során először elnyerte a trófeát.

Női kézi BL: A döntő újabb nagy lehetőség, hogy bizonyítsunk – Rasmussen

Négy év alatt harmadszor játszhat Bajnokok Ligája-döntőt a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. Ambros Martín együttese a 17.45 órakor kezdődő fináléban (Tv: Sport1, élőben az NSO-n) a román CSM Bucuresti ellen hódíthatja el újra a trófeát. Kim Rasmussen együttese már a Vardar Szkopjéval szemben is bizonyította, hogy nem szabad lebecsülni, és ahogy Carmen Martín fogalmazott, hiába újoncok a final fourban, most már nem elégszenek meg a második hellyel.

Női kézi BL: Groot az odavágó sztárjai között, Mörké a legnagyobb gól

Lejátszották a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzéseit, az európai szövetség pedig ezúttal is megválasztotta a forduló legszebb védéseit és góljait.

Női kézi BL: Planéta bombája sem maradhatott ki a top 5-ből

A női kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának első fordulójában a Győri Audi ETO KC 27–22-es sikert aratott az előző idényben harmadik helyen záró macedón Vardar Szkopje otthonában. A találkozón Planéta Szimonetta 39. percben lőtt bombája a forduló öt legszebb góljának egyike lett. A korábbi győri kapusok is remekeltek, Katrine Lunde kitűnő védéseivel megalapozta a Rosztov sikerét, a horvát Jelena Grubisic pedig nemcsak jól védett, hanem bevette a Lublin kapuját is. A két kapus egy-egy védését a forduló leglátványosabb hárításai közé választották.

Női kézi: a román bajnoknál folytatja a Győrt elhagyó kapus

A román bajnoki címvédő CSM Bucuresti női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Jelena Grubisic, a Győri Audi ETO KC-t elhagyó horvát válogatott kapus.

Kézi: az ETO kapusával erősödik tovább a román bajnok - sajtóhír

A prosport.ro kész tényként közli, hogy a Győri ETO női kézilabda-csapatának kapusa, Jelena Grubisic a CSM Bucuresti-ben folytatja pályafutását.

Női kézi: Tomori és Kiss Éva érkezik Győrbe - sajtóhír

A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál várható változásokat taglalja a Kisalföld, amely Tomori Zsuzsanna és Kiss Éva lehetséges érkezéséről ír.

Női kézi: a Krimnek vissza kell fizetnie a Grubisicért kért pénzt

Az Európai Kézilabda-szövetség választott bírósága úgy döntött, hogy a szlovén Krim Ljubljanának vissza kell fizetnie a Jelena Grubisic klubváltásáért cserébe a Győri ETO-tól kért átigazolási díjat, miután a transzfer időpontjában már több mint egy hónapja nem volt szerződéses viszonyban a játékossal.

Női kézi: speciális tortát kapott a műtét előtt álló Grubisic

Ma ünnepli 28. születésnapját Jelena Grubisic, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának térdműtét előtt álló horvát kapusa. A társak a szerdai operáció előtt egy speciális tortával kedveskedtek neki.

Női kézi: Kényszermegoldást kell keresni - Kelecsényi

Mint beszámoltunk róla, elszakadt az elülső keresztszalag Jelena Grubisic jobb térdében, így a Győri Audi ETO KC kapusára műtét és féléves kihagyás vár. A Bajnokok Ligája-címvédőnél gondolkoznak a horvát kapuvédő pótlásán, ám a zöld-fehérek egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben.

Női kézi: ilyen nincs - újabb súlyos sérülés a Győri ETO-nál

Úgy tűnik, el van átkozva ebben a szezonban a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. A Siófok elleni szombati bajnokin ugyanis újabb súlyos sérülés történt, Jelena Grubisic egy büntető védése során a jobb térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett.

Női kézi: Grubisic szerint még nincs csúcsformában

Jelena Grubisic, a Győri Audi ETO frissiben szerződtetett horvát válogatott kapusa szerdán elfoglalta új állomáshelyét. Csütörtök délelőtt átesett az ilyenkor szokásos és kötelező erőnléti és orvosi felmérésen, kora estére pedig már túl volt csapata első edzésén.

Női kézi: Grubisicet bejelentette a Győr is, 1+1 évre írt alá

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hivatalos közleményben jelentette be új kapusa, a horvát Jelena Grubisic érkezését. A Katrine Lunde pótlására érkező horvát válogatott kapus 1+1 évre írt alá. Elsőként a Nemzeti Sport számolt be arról, hogy Grubisic lesz Lunde helyettese a 2014–15-ös idényben a BL-címvédőnél.

Női kézi: a Krim megerősítette az átigazolást, Grubisic a Győré

A szlovén Krim Ljubljana női kézilabdacsapata hivatalos honlapján közleményben jelentette be, hogy kapusa, Jelena Grubisic a Győri Audi ETO KC-hoz igazol. Ezt követően a Győr is hivatalosan bejelentette új szerzeményét – Grubisic 1+1 éves szerződést kötött az ETO-val.

Női kézi: Grubisic váltja az anyai örömök elé néző Lundét a Győrben

A Nemzeti Sport értesülései szerint a horvát Jelena Grubisic lesz a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál az anyai örömök elé néző Katrine Lunde helyettese a 2014–15-ös szezonban.

Női kézilabda Eb: megsérült a horvátok egyik kapusa is

Jelena Grubisic személyében a női kézilabda Eb-re készülő horvát válogatott újabb játékosa sérült meg. Horvátország a mieinkkel egy csoportban szerepel a szerbiai tornán.


Kézilabda Eb: Tudta-e?