US Open: harmadszor is nyert, Gálfi Dalma először a főtáblán!

Gálfi Dalma két játszmában, 6:1, 6:3-ra legyőzte a román Monica Niculescut a US Open selejtezőjének harmadik fordulójában, így életében először főtáblára jutott Grand Slam-versenyen! Nem sikerült a bravúr Jani Rékának, aki két szettben (6:3, 6:2) kikapott a spanyol Nuria Párrizastól.

US Open: Bondár a selejtező második körében búcsúzott

Bondár Anna a selejtező második fordulójában búcsúzott az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen.

US Open: Gálfi és Jani is egy győzelemre a főtáblától

Gálfi Dalma és Jani Réka is bejutott a selejtező utolsó fordulójába az amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen.

US Open: Jani és Gálfi sikerrel vette a selejtező első körét

Jani Réka a második fordulóba jutott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság selejtezőjében, mivel kedden két játszmában jobbnak bizonyult a svájci Leonie Küngnél. Követte őt Gálfi Dalma is, Udvardy Panna viszont kiesett.

US Open: Udvardy kapta a legnehezebb ellenfelet a selejtezőben

A négy magyar (Jani Réka, Bondár Anna, Udvardy Panna, Gálfi Dalma) közül Udvardy kapta a legnehezebb ellenfelet az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjében.

Tenisz: Halep már nincs a top tízben a világranglistán

Öt magyar szerepel az első kétszáz között a női teniszezők világranglistáján, közülük továbbra is Babos Tímea áll a legelőkelőbb helyen – közölte az MTI.

Tenisz: Udvardy és Jani is kiesett a kolozsvári tornán

A selejtezőből főtáblára jutott Udvardy Panna, valamint Jani Réka is az 1. fordulóban kiesett a kolozsvári salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: Udvardy Panna győzött a kolozsvári torna selejtezőjében

Az első helyen kiemelt Udvardy Panna bejutott a selejtező második fordulójába a kolozsvári 235 ezer dollár (71.7 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán – számolt be az MTI.

Tenisz: Gálfi Dalma 25 helyet javított a világranglistán

Gálfi Dalma 25 helyet javított, így a 151. helyre lépett előre a WTA-világranglistán, míg Fucsovics Márton a 39. helyett már a 38. helyen áll a férfiak között.

Tokió 2020: Babos Tímea nem indul az olimpián

Sérülése miatt Babos Tímea nem indul a jövő pénteken kezdődő tokiói olimpia tenisztornáján – írja az MTI.

Tenisz: győzött, és negyeddöntős a budapesti tornán Gálfi Dalma

Gálfi Dalma győzött, így bejutott a negyeddöntőbe a budapesti Római Teniszakadémián zajló, 235 ezer dollár (71.6 millió forint) összdíjazású salakpályás női tornán. Korábban Jani Réka búcsúzott a második helyen kiemelt Danielle Collinsszal szemben.

Tenisz: Babos Tímea sírva adta fel a budapesti mérkőzését

Babos Tímea sérülés miatt feladta első fordulós mérkőzését a budapesti Római Teniszakadémián zajló salakpályás női tornán, Jani Réka, Udvardy Panna és Gálfi Dalma azonban bejutott a nyolcaddöntőbe – számolt be róla az MTI.

Tenisz: Jani Réka nyolcaddöntős a budapesti tornán

Jani Réka győzött az első fordulóban, és bejutott a nyolcaddöntőbe a budapesti Római Teniszakadémián zajló, 235 ezer dollár (71.6 millió forint) összdíjazású salakpályás női tornán – írja az MTI.

Tenisz: sikerrel vette az első kört a Babos, Jani páros

A tokiói olimpiára készülő Babos Tímea és Jani Réka bejutott párosban a negyeddöntőbe a budapesti Római Teniszakadémián zajló, 235 ezer dollár (71.6 millió forint) összdíjazású salakpályás női tornán.

Tenisz: Babos Tímea a hatodik kiemelttel kezd Budapesten

A hatodik helyen kiemelt fehérorosz Aljakszandra Szasznovics, a világranglista 100. helyezettje lesz Babos Tímea (116.) ellenfele a budapesti Római Teniszakadémián zajló, 235 ezer dollár (71.6 millió forint) összdíjazású salakpályás női torna főtáblájának első fordulójában – írja az MTI.

Tenisz: legalább négy magyar lesz a budapesti torna főtábláján

Legalább négy magyar játékos szerepel majd a főtáblán a Hungarian Grand Prix elnevezésű női tenisztornán, amelyet a jövő héten rendeznek meg a Római Teniszakadémián.

Wimbledon: Jani Réka búcsúzott a selejtezőtől, Udvardy győzött

Javában zajlik a wimbledoni teniszbajnokság egyes küzdelmeinek selejtezője, a nőknél szerdán búcsúzott Jani Réka, ugyanakkor Udvardy Panna nagy csatában, döntőszettes meccsen harcolta ki a továbbjutást.

Tenisz: Fucsovics Márton megőrizte a 49. helyét a világranglistán

Megőrizte 49. helyét az ATP-világranglistán Fucsovics Márton, míg Babos Tímea négy helyet rontva a 116. helyen áll a WTA-világranglistán. A hétvégén tornagyőzelmet ünneplő Ljudmila Szamszonova 43 helyet javított sikerének köszönhetően a nők között.

Tokió 2020: Fucsovics, Babos és Jani indul az olimpián!

A Magyar Távirati Iroda közlése szerint hivatalossá vált, hogy melyik három magyar teniszező szerepel majd a tokiói olimpián: Fucsovics Márton a férfiaknál egyesben indulhat, míg a női párosban Babos Tímea, mint most véglegesedett, Jani Rékával – köszönhetően a világranglistán elfoglalt helyezésüknek. A Magyar Olimpiai Bizottság honlapján megjelentek előtt nem sokkal Babos ausztrál partnerével elődöntőbe jutott a nottinghami füves pályás ITF-torna női párosversenyében.

Garros: Jani Réka kikapott a selejtező első fordulójában

Jani Réka 1 óra és 20 perc alatt 6:2, 6:3-ra kikapott a Roland Garros selejtezőjének első fordulójában a világranglistán mögötte álló luxemburgi Mandy Minellától.