Tenisz: Szófiában kiesett az 1. és a 4. kiemelt; Janiék zakója

Az első helyen kiemelt Denis Shapovalov a nyolcaddöntőben búcsúzott kedden a 389 ezer euró (138 millió forint) összdíjazású szófiai kemény pályás férfi tenisztornától.

Tenisz: Jani Réka a selejtező első fordulójában búcsúzott Linzben

Jani Réka súlyos vereséggel búcsúzott a 202 ezer dollár (61 millió forint) összdíjazású keménypályás linzi női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.

Tenisz: Fucsovics Márton és Balázs Attila is hátrébb csúszott

Fucsovics Márton és Balázs Attila is rontott a top 100-ban a férfi teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.

Tenisz: Jani Réka kiesett a normandiai tornán

Jani Réka az első fordulóban kiesett a franciaországi Cherbourg-en-Cotentinben zajló, 25 ezer dollár (7.5 millió forint) összdíjazású fedett pályás női tenisztornán – írja az MTI.

Roland Garros: Jani Réka kikapott a selejtezőben

Jani Réka búcsúzott a francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) selejtezőjétől, miután két szettben alulmaradt a világranglista 133. helyezettje, Viktorija Tomovával szemben.

Roland Garros: megvannak a magyarok selejtezős ellenfelei

Gálfi Dalma horvát, Jani Réka pedig bolgár ellenféllel találkozik a francia nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában.

Tenisz: Gálfi és Jani is kiesett a második fordulóban

Hiába volt szettelőnyben, Gálfi Dalma kiesett a második fordulóban a prágai, 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású női salakpályás tenisztornán.

Tenisz: Fucsovics feljött a világranglista 66. helyére

A New Yorkban rendezett múlt heti tornán nyolcaddöntős Fucsovics Márton a várakozásoknak megfelelően a 66. helyre jött fel a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A játékos 18 pozíciót javított, ezzel ismét ő a legmagasabban jegyzett magyar. Balázs Attila most a 78.

Tenisz: Gálfi, Jani és Bondár továbbjutott, Udvardy kiesett

Gálfi Dalma, Jani Réka és Bondár Anna továbbjutott az első fordulóból, Udvardy Panna viszont kiesett a prágai 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású női salakpályás tenisztornán.

Tenisz: Babos párja az első fordulóban búcsúzott Palermóban

A palermói salakpályás női tenisztorna első fordulójában a francia Kristina Mladenovic három szettben kikapott az orosz Jekatyerina Alekszandrovától. Jani Réka – oldalán a román Elena Bogdannal – az első fordulóban búcsúzott a palermói torna páros versenyétől.

Tenisz: Jani Réka kikapott a palermói torna selejtezőjében

Jani Réka vereséget szenvedett az első meccsén, így nem folytathatja a szereplését a palermói női tenisztornán.

Tenisz: minden vírusteszt negatív lett a palermói torna előtt

Több mint 400 koronavírustesztet végeztek el a palermói női tenisztorna rajtja előtt, s mind negatív eredményt hozott.

Tenisz: Nem szeretnék edzeni a semmire – Babos Tímea

A Budapest-kupa bronzcsatájában Babos Tímea a győztes csapat tagja volt: bár egyesben Drahota-Szabó Dorkára bízta a feladatot, 1:1-es állás után a mindent eldöntő vegyes párosban már játszott (és nyert) Nagy Péter oldalán. A helyosztó után beszélgetett Babossal az NSO Tv stábja.

Tenisz: Próbáltam megtalálni a motivációt, de ma nem sikerült – Fucsovics

Miután Jani Réka és Marozsán Fábián is megnyerte a saját egyesét Stollár Fanny és Fucsovics Márton ellen, már a vegyes páros előtt eldőlt, hogy az előzetesen az esélyesek között nem emlegetett duó győz a fővárosi viadalon. Fucsovics nem találta a motivációt, ez is vezetett a vereségéhez – többek között erről is beszélt az NSO Tv stábjának.

Tenisz: meglepetéssel zárult a háromnapos Budapest-kupa

Miután Jani Réka és Marozsán Fábián is megnyerte a saját egyesét Stollár Fanny és Fucsovics Márton ellen, már a vegyes páros előtt eldőlt, hogy az előzetesen az esélyesek között nem emlegetett duó győzött a fővárosi viadalon.

Tenisz: „Izgultam, de nem paráztam rá nagyon” – Marozsán legyőzte Fucsovicsot

Mint beszámoltunk róla, Jani Réka és Marozsán Fábián kettőse nyerte meg a Budapest-kupát, ugyanis mind a két játékos megnyerte saját egyéni mérkőzését Stollár Fanny, illetve Fucsovics Márton ellen a döntőben. A 20 éves Marozsán érhetően nagyon boldogan nyilatkozott az NSO Tv kamerája előtt Fucsovics elleni sikere után, ráadásul a második játszmát 0:3-ról sikerült megnyernie. 

Tenisz: Fucsovicsék és Janiék vívják a Budapest-kupa döntőjét

Jani Réka és Marozsán Fábián kettőséhez hasonlóan a Stollár Fanny, Fucsovics Márton duó is megnyerte csoportját, ezzel bejutott az óbudai Nemzeti Edzésközpontban zárt kapuk mögött zajló Budapest-kupa vasárnapi döntőjébe. A harmadik helyért Nagy Adrienn, Balázs Attila és Fajta Péter, valamint Babos Tímea, Drahota-Szabó Dorka és Nagy Péter hármasa küzd majd meg.