Női kézi: Vestergaard lett a BL-győztes csapat vezetőedzője

A dán Jakob Vestergaard lett a Bajnokok Ligája-győztes CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának a vezetőedzője.

Női kézi: jövőre vb-t rendeznek, elköszöntek a kapitánytól

Már nem Jakob Vestergaard a német női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, a dán szakembertől békében vált meg a német szövetség.

Női kézi: Vestergaard az új német kapitány - hivatalos

A korábbi híreknek megfelelően Jakob Vestergaard lett a német női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya, megbízatása 2017. december 31-ig szól.

Női kézilabda: a CSM-től érkezhet az új német kapitány

Jakob Vestergaard lehet a német női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya.

Női kézi: a magyar kapitányjelöltet román csapathoz hívják

Marcel Nicolaescu bukaresti alpolgármester a Prosportnak elárulta, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára is esélyes dán Jakob Vestergaard február 15-én érkezik Romániába, ekkor tárgyalnak vele a CSM Bucuresti irányításáról, de a politikus nyolcvan százalékban biztos benne, hogy meg tudja győzni a szakembert.

Vestergaard nem kommentál, Németh Andrásnak vannak tervei

Mint korábban beszámoltunk róla, Jakob Vestergaard és Németh András esélyes a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára, a szövetség ma döntött róla, hogy megkezdi a tárgyalásokat a jelöltekkel. A Nemzeti Sport megkereste a két szakembert; a dán nem akarta kommentálni az értesülést, míg Németh elgondolkodna a felkérésen.

Kézi: Németh A., Vestergaard és Zovko kapitányjelölt - sajtóhír

Mint korábban beszámoltunk róla, Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöke korábban elárulta, hogy a női válogatottnál négy kapitányjelölt van a szűkített listán, amely vegyes, tehát magyar és külföldi szakember neve is szerepel rajta. A Magyar Nemzet Online a négyből hármat nevesít is, eszerint Németh András, Jakob Vestergaard és Zdravko Zovko esélyes a kispadra.

Női kézi: Vestergaard az FCM-nél, gimnáziumi tanár is lesz

Az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatától családi okok miatt távozó Jakob Vestergaard máris megtalálta új állomáshelyét, két évre aláírt az FC Midtjyllandhoz, amelynél Helle Thomsen munkáját fogja segíteni.

Női kézi: Vestergaardot a Viborggal és a Larvikkal is szóba hozták

Az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatával szerződést bontó Jakob Vestergaardot a dán és a norvég sajtó a Viborggal és a Larvikkal is szóba hozta az elmúlt időszakban.

Női kézi: egy szezon után távozik Vestergaard a Valceától

A Győri ETO-val szemben a Bajnokok Ligája elődöntőjében búcsúzó Oltchim Valcea női kézilabdacsapata bejelentette, hogy egy szezon után távozik Jakob Vestergaard vezetőedző. A dán szakember kontraktusa jövő nyárig szólt volna, de a felek megegyeztek, hogy a mostani idény végén közös megegyezéssel elválnak az útjaik.

Női kézi BL: Ajándékba adtuk a továbbjutást a Győrnek - Manea

Hiába nyerte meg idegenben az elődöntő visszavágóját 25–24-re a román Oltchim Valcea, összesítésben egy góllal (48–47) a Győri Audi ETO KC bizonyult jobbnak, így utóbbi jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe. Jakob Vestergaard, a románok mestere szerint a hajrában azok az apró dolgok döntöttek a továbbjutásról, amelyek hiányoztak a játékosaiból. Az ötgólos beálló, Oana Manea szerint ajándékba adták a Győrnek a továbbjutást.

Női kézi BL: Tudom, hogyan győzzük le a Győrt - Vestergaard

Jakob Vestergaard, a Győri Audi ETO KC elleni bajnokok Ligája elődöntőre készülő román Oltchim Valcea dán vezetőedzője elmondta, ismeri a siker receptjét, és szerinte a magyar együttes nem fogja tudni elviselni az esélyesség terhét.

Női kézi BL: a Valcea újra a miniszterelnöktől várja a segítséget

Mint korábban beszámoltunk róla, a Ferencvárostól a Bajnokok Ligájában elszenvedett vereség után ismét felszínre kerültek az anyagi problémák az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatánál. A BL egyik fő esélyeseként is számon tartott, a nyáron alaposan megerősített csapat most ismét Victor Ponta miniszterelnökhöz fordult segítségért.

A Viborg edzője szerint a legjobb négy csapat került az elődöntőbe

Az elmúlt szezonban a Viborg a Bajnokok Ligája középdöntőjében vérzett el a későbbi finalista Hypóval és a győztes Zvezda Zvenyigoroddal szemben, ebben az idényben tehát már biztosan javít nemzetközi szereplésén a dán együttes, amely a BL elődöntőjében a román Valceával mérkőzik.


Kézilabda Eb: Tudta-e?