Videó: Gurisattiéknál még a cipőfűzés is verseny volt – Csisztu Sport Cast

A korábbi Európa-bajnok úszó, Jakabos Zsuzsanna és Gurisatti Gréta, a magyar női vízilabda-válogatottal olimpiai bronzérmes, világbajnoki ezüstérmes Gurisatti Gréta volt Csisztu Zsuzsa vendége a Csisztu Sport Castban.

Úszás: Jakabos az egyes pályáról nyerte a 400 vegyest az ob-n

Milák Kristóf harmadik bajnoki címét szerezte pénteken a kaposvári rövid pályás országos bajnokságon, akárcsak Szabó Szebasztián, igaz ő a Győr színeiben egy váltóaranyat is begyűjtött már az első napon.

Úszás: „Milák olyat tud 200 pillangón, amit rajta kívül senki a Földön, de a Marson és a Holdon sem”

A szövetségi kapitány továbbra is figyel – mindenre. Nem aggódik a 200 méter pillangó rövid pályás világcsúcsa miatt, és újfent hangoztatja: Betlehem Dávid nem csak a nyílt vízen juthat messzire.

Úszás: Kós Hubert harmadik 400 vegyesen a berlini vk-n

Akárcsak szombaton, vasárnap is Kós Hubert szerzett érmet a magyarok közül az úszók világkupa-sorozatának berlini állomásán.

Rövid pályás úszó-vk: nincs magyar érem a nyitó napon

Nem szereztek érmet a magyar úszók a rövid pályás világkupa berlini nyitó állomásának első napján.

Köszöntés: Győr a sikeres sportolóit ünnepelte a városházán

Európa-bajnokságon és világbajnokságon eredményes sportolókat köszöntöttek ma a győri Városházán, akik kajak-kenu, gyorsasági és parakenu, torna valamint úszás sportágban képviselték a várost, tájékoztatta szerkesztőségünket a győri polgálmesteri hivatal.

Úszó Eb: Jakabos Zsuzsanna 5. lett 200 pillangón

Jakabos Zsuzsanna az ötödik helyen végzett a női 200 méter pillangó döntőjében a római úszó Európa-bajnokságon.

Úszó Eb: Hosszú Katinka mindent egy lapra tett fel

Minden magyar induló továbbjutott kedden a római kontinensviadalon, és eldőlt, hogy Hosszú Katinka a 200 vegyes mellett a 200 pillangót is vállalja, s mivel úszott délelőtt a vegyes csapatok 4x200-as gyorsváltójában, a száz világversenyes érme akár már Rómában meglehet.

Úszó Eb: Mihályvári-Farkas aranyérmes 400 vegyesen!

Mihályvári-Farkas Viktória aranyérmet szerzett a női 400 méter vegyes döntőjében a római úszó Európa-bajnokságon. Jakabos Zsuzsanna a második lett.

Úszó Eb: bronzérmes a női 4x200-as gyorsváltó

A Pádár Nikolett, Hosszú Katinka, Késely Ajna és Ábrahám Lilla alkotta női 4x200-as gyorsváltó a harmadik helyen zárt a Rómában zajló úszó Európa-bajnokság csütörtöki, nyitó napján.

Úszó Eb: Verrasztó Dávid a legjobb idővel döntős 400 vegyesen

Három döntőt rendeznek a római vizes Európa-bajnokság nyitó napján, mindháromban lesz kiért szurkolni, hiszen fináléba jutott a női és a férfi 4x200-as gyorsváltónk, 400 vegyesen pedig Verrasztó Dávid és Kós Hubert is rajtkőre léphet este.

Világjátékok: két arany, egy ezüst és egy bronz a negyedik napon

Két aranyat és összesen négy érmet nyertek a magyar sportolók az egyesült államokbeli Birminghamben zajló 11. Világjátékok negyedik versenynapján.

Világjátékok: két versenyrekord, két újabb aranyat nyertek a mieink

A 4x50 méteres akadályúszásban a magyar női és a férfi staféta is aranyérmes lett a vízi- és életmentő versenyen az egyesült államokbeli Birminghamben zajló 11. Világjátékok harmadik versenynapján – írja az MTI.

Képek: saját fürdőruhamárkája lett Jakabos Zsuzsannának

Saját fürdőruhamárkája (Zaumi) lett a Győri Úszó SE versenyzőjének, Jakabos Zsuzsannának. A 33 éves sportolónő az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, és elárulta, már évek óta tervben volt ennek a megvalósítása. A bemutatón magyar hírességek is tiszteletüket tették, az úszóvilágból Hosszú Katinka és Sebestyén Dalma is jelen volt, utóbbi a kifutón is népszerűsítette a kollekciót.

Úszás: Milák méterekkel verte meg a mezőnyt Barcelonában

Milák Kristóf 200 pillangón, Hosszú Katinka 400 vegyesen győzött a Mare Nostrum úszóverseny-sorozat második állomásának második napján.

Úszás: négy ezüstérmet szereztünk a nyitó napon Barcelonában

Milák Kristóf 51.51-et úszott szerdán a Mare Nostrum-sorozat második állomásán – Barcelonában ez a második helyet jelentette a számára.

Úszás: Késely Ajna nyerte meg a 400 gyorsot Monacóban

Két magyar győzelem született vasárnap a Mare Nostrum-sorozat első állomásának második napján: Késely Ajna négyszáz gyorson, Jakabos Zsuzsanna 200 pillangón nyert.

Úszás: Jakabos Zsuzsanna nyert 400 vegyesen Monacóban

Jakabos Zsuzsanna nyerte a 400 méteres női vegyes úszást a Mare Nostrum elnevezésű hagyományos nemzetközi verseny idei sorozatának első állomásán, Monacóban.

Úszás: Holló Balázs döntős 400 vegyesen a vb-n

Holló Balázs 400 vegyesen jutott döntőbe az abu-dzabi rövid pályás világbajnokságon, és finálésak lányaink is (4x200 gyorsváltó) – Szabó Szebasztián pedig már vasárnap kvalifikálta magát a legjobb nyolc közé 50 pillangón.

Rp. úszó-vb: Jakabos a hatodik helyen zárt 200 pillangón

Jakabos Zsuzsanna a hatodik helyen végzett 200 pillangón az abu-dzabi rövid pályás világbajnokság második napján.


Kézilabda Eb: Tudta-e?