Fortuna Liga: menesztették Holman Dávidék edzőjét

Menesztették a Slovan vezetőedzőjét: ifjabb Ján Kozák egy év után távozik a pozsonyiak kispadjáról – írja a labdarúgóklub hivatalos honlapjának tájékoztatása alapján a sportolunk.sk felvidéki portál.

Szlovákia: megvan a válogatott új szövetségi kapitánya

A 49 éves Pavel Hapal lett a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

NL: a DAC játékosa bocsánatot kért a „kapitánybuktatásért”

Megbánta a bűnét Lubomír Satka, a DAC szlovák válogatott labdarúgója, egyike ama játékosoknak, akiknek a kilengése miatt Ján Kozák szövetségi kapitány lemondott a tisztségéről.

Szlovákia: játékosai buliztak, ezért távozott a kapitány

Mint megírtuk, öt év után lemondott posztjáról Ján Kozák, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember most elárulta, azért távozott a nemzeti együttestől, mert hét játékosa a tiltása ellenére elment szórakozni.

Szlovákia: kikaptak a csehektől, lemondott a kapitány

Öt év után lemondott posztjáról Ján Kozák, a szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Eb 2016: „Nem könnyű az Eb, minden csapat defenzív”

A világbajnok Németország fél gőzzel játszva is 3–0-ra legyőzte Szlovákiát a franciaországi Európa-bajnokságon a legjobb tizenhat között, ezzel bejutott a negyeddöntőbe. Ján Kozák, a szlovákok szövetségi kapitánya úgy véli, csapata nem tudta felvenni a versenyt a németekkel.

Eb 2016: Ez történelmi pillanat az országunk számára – Bale

A labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjában Wales 2–1-re legyőzte Szlovákiát a két Eb-újonc összecsapásán. A mérkőzést követően a két szövetségi kapitány és az első gólt szerző Gareth Bale értékelte a látottakat.

Eb 2016: Bale a társai nélkül nem lenne ilyen veszélyes – Kozák

Megtartotta sajtótájékoztatóját a labdarúgó Európa-bajnokság B-csoportjában szereplő Szlovákia szövetségi kapitánya. Ján Kozák a kvartett esélyeiről és a walesiek sztárjáról is beszélt.

Eb 2016: a sikerkapitány hazamegy, és nekiáll golfozni

Golffal piheni ki a fáradalmakat a jövő évi Európa-bajnokságra hétfőn kijutó szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Eb 2016: Nem kellene sokat rágódnunk a zakón - Del Bosque

Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csalódott a csütörtök este Szlovákiában 2–1-re elveszített Eb-selejtező miatt, de szavaiból az derül ki: nem tekinti tragédiának a történteket, nem érzi semmiféle veszélyben az Európa-bajnoki kvalifikációt.

Szlovákia: Ján Kozák lett az új szövetségi kapitány

Ján Kozákot nevezték ki a Stanislav Griga, Michal Hipp páros utódjának a szlovák labdarúgó-válogatott élére. A játékosként 55-szörös csehszlovák válogatott tréner szerződése 2015. novemberéig szól.