Kosárlabda: e hó végén kiderül, kiket kell legyőzni a vb-ért

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) közleményében jelezte, hogy a 2023-as férfi világbajnokság európai selejtezőcsoportjait augusztus 31-én, kedden délben sorsolja – írja a hunbasket.hu.

Férfi kosárlabda: a finnek is legyőzték a magyar válogatottat

Második mérkőzését is elveszítette a magyar férfi kosárlabda-válogatott a nahai felkészülési tornán Japánban. Ivkovics Sztojan együttese 17 ponttal kapott ki Finnországtól.

Férfi kosár: megvan a magyar keret a felkészülési tornára

A magyar férfi kosárlabda-válogatott június 30-án utazik Japánba, ahol július 7-től felkészülési tornán vesz részt. A kerethirdetés kapcsán a magyar szövetségi kapitány, Ivkovics Sztojan nyilatkozott a BB1.hu-nak.

Röplabda: „Olyan kapitányunk van, mint amilyen Rossi vagy Ivkovics”

Pádár Krisztián egyáltalán nem érezte, hogy dolgozna benne a megfelelési kényszer, amikor megérkezett a magyar férfi röplabda-válogatotthoz. Mint mondja, úgy vágnak neki a pénteken kezdődő Európa-bajnoki selejtezőnek, hogy azt meg akarják nyerni. De ezt senki sem várhatja el tőlük, tisztában kell lenni a realitásokkal. Az NSO Tv-nek az új szövetségi kapitányról, Koch Róbertről is beszélt.

Férfi kosár Eb: Európa-bajnokok szeretnénk lenni – Ivkovics

A bosnyákok mellett négy korábbi győztes és erős ellenféllel került egy csoportba a Kölnben játszó magyar férfi kosárlabda-válogatott a jövő évi Európa-bajnokságon.

Férfi kosár Eb: Magyarország az 5. kalapból várja a sorsolást

Hivatalossá vált, hogy a magyar férfi kosárlabda-válogatott az ötödik kalapból várja a 2022-es Európa-bajnokság április 29-én, Berlinben esedékes sorsolását.

Férfi kosár: Ha előre akarunk lépni, változtatnunk kell – Ivkovics

Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya nagyon boldog az Európa-bajnokságra jutás miatt, de úgy érzi, elérték a csúcsot és változtatásra van szükség.

Férfi kosár Eb-sel.: sima vereség Ukrajnától a záró fordulóban

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 97–63-ra kikapott Ukrajnától az Európa-bajnoki selejtező utolsó, 6. fordulójában.

Férfi kosár Eb-sel.: A saját játékunkat kell játszanunk – Keller

Az Európa-bajnoki selejtező utolsó négy felvonására készülő nemzeti csapat jókedvűen várja a megméretéseket, és Keller Ákos szerint minden mérkőzését meg akarja nyerni.

Férfi kosárválogatott: Most csak az első meccsre koncentrálunk – Ivkovics

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány szerint a férfi kosárlabda-válogatott nem tartalékol a könnyebbnek tűnő mérkőzésekre a Kijevben csütörtöktől hétfőig esedékes Európa-bajnoki selejtezőkön.

Férfi kosár Eb-selejtező: Ivkovics kihirdette a szűkített keretet

Kijelölte szűkített keretét az ukrajnai négy Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Kosár Eb-sel.: mindenre felkészülve, a csoportelsőségért utazunk Ukrajnába

Jövő hét csütörtökön megkezdi szereplését a férfiválogatott az Eb-selejtező buborékjában. A mieinkre öt nap alatt négy mérkőzés vár Kijevben, egyet kell megnyerni a kvalifikációhoz.

Férfi kosár Eb-selejtező: Hanga Ádám nem tud hazautazni

Az Euroliga menetrendje miatt Hanga Ádám nem tud pályára lépni a férfi kosárlabda-válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezőin.

Férfi kosár Eb-sel.: 25 fős keretet hirdetett Ivkovics kapitány

Kijelölte bő keretét az ukrajnai négy Európa-bajnoki selejtezőre Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya – közölte a Magyar Távirati Iroda.

Férfi kosárlabda: Elvették tőlünk a továbbjutást – Ivkovics

Ivkovics Sztojan minden téren büszke csapatára és a sportdiplomáciai sikernek is örül, azonban tragikusnak tartja, amit Szlovéniában átéltek.

Kosár: a magyar válogatottnak el kell hagynia az Eb-selejtezős buborékot

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Szlovéniában játszott volna Európa-bajnoki selejtezőket Ausztria és Szlovénia ellen, csakhogy a nemzeti csapat tagjai közül hatnak pozitív lett a koronavírusteszt eredménye, így a mérkőzéseket elhalasztják, a válogatottnak el kell hagynia a buborékot – a hírt az MKOSZ (Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége) is megerősítette a Nemzeti Sportnak.

Férfi kosár: újabb fertőzöttek a magyar válogatottnál

Ferencz Csaba után két másik játékos és egy stábtag teszteredménye is pozitív lett a szlovéniai Európa-bajnoki selejtező helyszínén karanténba kényszerült magyar férfi kosárlabda-válogatottnál.

Férfi kosár: Ferencz pozitív, karanténban a válogatott

Karanténba került a szlovéniai Európa-bajnoki selejtező helyszínén készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott, miután kedden egyik tagjának pozitív lett a koronavírustesztje.

Férfi kosár: Ivkovicsék célja az ország felvidítása az Eb-selejtezőkön

A maximumot fogja kihozni magából az osztrákok és a szlovének elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő férfi kosárlabda-válogatott Ivkovics Sztojan szerint.