Női kézi: Grbics távozik az FTC-től, nyártól a Brestben folytatja

Itana Grbics a nyáron távozik a Ferencváros női kézilabdacsapatától, és a Brestnél folytatja a pályafutását – erről a francia klub számolt be a hivatalos honlapján.

Női kézi-vb: Grbicsék elszúrták a hajrát, kikaptak a szerbektől

Szerbia 27–25-re megverte Montenegrót, Hollandia 31–30-as győzelmet aratott Románia felett, míg az orosz csapat 26–26-os döntetlent játszott Szlovéniával a női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében. A franciák simán nyertek Lengyelország ellen, a svéd Nathalie Hagman pedig tizenkilenc gólt dobott Kazahsztánnak.

Női kézi BL: a Bucuresti korábbi győrije nagyon élvezte a Fradi-szurkolók atmoszféráját

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének A-csoportjában a listavezető Ferencváros a roppant veszélyes CSM Bucuresti-et fogadta, és bár az első félidőben négygólos előnyt szerzett, a vége nagyon szorossá vált, de a legvégén Itana Grbics betalált, így egy góllal nyert a magyar bajnok. A találkozó után a románok holland beállójával, a korábban a Győri Audi ETO KC-ban is játszó, onnan egyszer visszavonuló Yvette Brochhal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi BL: Elengedtem a labdát, és bíztam az égiekben – Grbics a Fradi győztes góljáról

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének A-csoportjában a listavezető Ferencváros a roppant veszélyes CSM Bucuresti-et fogadta, és bár az első félidőben négygólos előnyt szerzett, a vége nagyon szorossá vált, de a legvégén Itana Grbics betalált, így egy góllal nyert a magyar bajnok. Az NSO Tv stábja a győztes gól szerzője mellett a nyáron távozó Julia Behnkével is beszélgetett.

Női kézi: az FTC bejelentette a montenegrói irányító érkezését

A Ferencváros női kézilabdacsapata is bejelentette a montenegrói válogatott irányító, Itana Grbics érkezését.

Női kézi: az FTC új igazolása boldogtalan volt a Buducsnosztban

Ahogyan arról hétfőn beszámoltunk, a 65-szörös montenegrói válogatott Itana Grbics a Ferencváros női kézilabdacsapatába igazolt. Az irányító a Vijesti hírportálnak beszélt a távozásának okáról.

Női kézi BL: A Győr megmutatta, miért a világ legjobb csapata – Popovics

A Buducsnoszt Podgoricánál csalódottan értékeltek a Győri ETO-tól hazai pályán elszenvedett 11 gólos vereséget követően. Bojana Popovics sajnálta, hogy sokszor elvitte a szívük a montenegrói csapat játékosait a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben, ezért nem tudták megmutatni a valós tudásukat, ugyanakkor elismerte, a magyar csapat mindenben föléjük kerekedett. Az ETO szakvezetője, Danyi Gábor együttese védekezését és a kapusteljesítményt emelte ki.

Női kézi: szélsőt „cserélhet” egymással a Podgorica és a CSM

Montenegrói sajtóhírek szerint a nyártól a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Itana Grbics. A 22 éves balszélső pótolhatja az ellenkező utat bejáró Majda Mehmedovicsot a román csapatban.

Női kézi: Siófokon köthet ki a Podgorica szélsője

Montenegrói sajtóhírek szerint a Buducsnoszt Podgoricát a nyáron elhagyó Itana Grbics a Siófok női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, bár a 22 éves válogatott balszélső még nem adott választ egyik kérőjének sem.


Kézilabda Eb: Tudta-e?