Kerékpár: Wurf a Párizs–Roubaix után lefutott egy félmaratonit is

Cameron Wurf, az Ineos-Grenadiers profi országúti kerékpárosa a vasárnapi Párizs–Roubaix egynapos klasszikus viadal után pár órával lefutott egy félmaratonit Belgiumban.

Tour de Hongrie: visszatér, így megvédheti címét az Ineos

Címvédésre készülve visszatér a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyre az Ineos Grenadiers csapata, amely a versenyen résztvevő kerékpárosait még nem hozta nyilvánosságra.

MU: „ostoba összeget” nem fizet a tulajdonosjelölt a klubért

Jim Ratcliffe brit milliárdos nem akar „ostoba összeget” kifizetni a Manchester United labdarúgóklubért, amelyet november óta „árul” az amerikai Glazer család.

MU: a katari befektetők még ma ajánlatot tesznek a klubért – sajtóhír

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Glazer család eladná a Manchester Unitedet. A hírek szerint a „vörös ördögök” iránt két komoly érdeklődő van: katari befektetők, valamint Sir Jim Ratcliffe is megvenné a csapatot. A Raine Group – amely a Glazer család nevében szervezi az eladás részleteit – azt kérte, hogy az első ajánlatokat pénteken brit idő szerint 22 óráig tegyék meg az érdeklődök.

MU: Sir Jim Ratcliffe ajánlatot fog tenni a klub megvásárlására – sajtóhír

Amint arról korábban beszámoltunk, a Glazer család a Manchester United részleges vagy teljes eladása mellett döntött. A The Telegraph információi szerint Sir Jim Ratcliffe, az Ineos vegyipari cég tulajdonosa ajánlatot fog tenni a floridai családnak, amely minden eddiginél magasabb összeget kér a világ egyik leghíresebb futballklubjáért.

Kerékpár: Bernal visszatér! A dán körversenyen láthatjuk újra

Felépült súlyos sérüléseiből, és a dán körversenyen visszatér Egan Bernal Tour de France-győztes országúti kerékpáros.

Chelsea: neves vegyipari vállalat tette meg a legjobb ajánlatot

Sir Jim Ratcliffe brit milliárdos az utolsó pillanatban 4.25 milliárd fontos (1903.5 milliárd forintos) vételi ajánlatot tett a Chelsea labdarúgócsapatáért.

Kerékpár: az Ineos orosz versenyzője nemzetiséget vált

Az Ineos orosz országúti kerékpárosa, Pavel Szivakov nemzetiséget váltott, így a jövőben francia színekben indul – írja az MTI.

Országúti kerékpár: az Ineos is ott lesz a Tour de Hongrie mezőnyében

Az Ineos Grenadiers is részt vesz a Tour de Hongrie-n, így a világelitből immár 12 csapat indulása biztos a magyar országúti kerékpáros körversenyen.

Kerékpár: Egan Bernal 2026-ig hosszabbított az Ineosszal

Egan Bernal 2026-ig meghosszabbította szerződését az Ineos országúti kerékpároscsapattal – közölte a Magyar Távirati Iroda.

Kerékpár: pozitív vírusteszt miatt visszalép a bajnokságtól az Ineos

Pozitív koronavírusteszt miatt az Ineos országúti kerékpárcsapata visszalépteti versenyzőit az olasz bajnokság vasárnapi mezőnyversenyétől.

Kerékpár: Froome mégis kitöltené a szerződését az Ineosnál

Bár korábban a távozását fontolgatta, mégis kitöltheti az év végéig tartó szerződését az Ineos országúti kerékpároscsapatánál a Tour de France-on négyszer győztes Chris Froome, számolt be a cyclingnews weboldal.

Videó: társához vágta a biciklit a kerekes, kizárták

Nem kiváló sportteljesítménye, hanem egész más miatt került a figyelem középpontjába Gianni Moscon, az Ineos kerékpárosa. A 25 esztendős sportolót a Kuurne–Brüsszel–Kuurne egynapos versenyen rajtakapták, amint egy bukás után társához vág egy kerékpárt.

Gyász: elhunyt az Ineos kerékpárcsapat 40 éves sportigazgatója

Negyvenéves korában szívroham következtében elhunyt Nicolas Portal, a brit Ineos kerékpárcsapat sportigazgatója.

Kerékpár: jelentős visszaesés Chris Froome felépülésében

Jelentős visszaesés következett be Chris Froome (34) felépülésében, a brit klasszisnak így idő előtt el kellett hagynia csapata, az Ineos spanyolországi edzőtáborát.

Kerékpár: Rohan Dennis az Ineoshoz szerződött

Rohan Dennis világbajnok ausztrál kerékpáros az Ineos csapatában folytatja pályafutását.


Kézilabda Eb: Tudta-e?