-->
WTCR: Urrutia nyert, Michelisz negyedik Portugáliában

Santiago Urrutia aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Yann Ehrlacher és Néstor Girolami szelte át a célvonalat, míg a magyarok közül Michelisz Norbert a negyedik, Tassi Attila a kilencedik, Nagy Dániel a tizenkettedik pozícióban zárt.

WTCR: Karrierem legnagyobb kihívása előtt állok – Michelisz

Michelisz Norbert, a Hyundai Motorsport versenyzője hivatalos oldalán bejelentette be, hogy dupla idényt vállal. A WTCR (Túraautó-világkupa) mellett az elektromos túraautó-bajnokságban, az ETCR-ben is versenyez 2022-ben.

WTCR: íme, Micheliszék új autójának a festése – képek

Hasonló színvilágú autóval, ám az egyik legnagyobb szponzora logói nélkül vág neki a túraautó-világkupa (WTCR) 2022-es idényének a Hyundaijal versenyző BRC-istálló. Az interneten nyomon követhető eseményen Michelisz Norbert és az új csapattársa leplezte le, hogyan is néz ki az új autójuk festése.

WTCR: A bajnoki címhez sok mindennek kell klappolnia – Michelisz

Mint arról beszámoltunk, Michelisz Norbert az idei túraautó-világkupa-idényt is a Hyundai színeiben kezdi el, csapattársa pedig a mezőny egyik leggyorsabb versenyzője, a spanyol Mikel Azcona lesz. Túraautó-világkupa-győztesünk kihívásokkal teli évadnak néz elébe, de szereti az efféle kihívásokat.

WTCR: újabb Zengő Motorsport-győzelem; Tassi negyedik az utolsó versenyen

Rob Huff aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) oroszországi záró hétvégéjének második futamán, aminek révén a Zengő Motorsport újabb sikert könyvelhetett el. Mögötte Frédéric Vervisch és Nathanaël Berthon végzett, míg a magyar versenyzők közül Tassi Attila a negyedik, Michelisz Norbert a nyolcadik helyen látta meg a kockás zászlót, míg Boldizs Bence kiesett.

WTCR: Ehrlacher bajnok lett; a Zengő Motorsport nyert Szocsiban

Mikel Azcona aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) oroszországi versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte Jean-Karl Vernay és Frédéric Vervisch látta meg a kockás zászlót, ami azt jelentette, hogy a hatodik helyen befutó Yann Ehrlacher bebiztosította a bajnoki címét. Ami a magyar indulókat illeti, Tassi Attila a hetedik, Michelisz Norbert a tizenkettedik, míg Boldizs Bence a tizenhetedik pozícióban ért célba.

WTCR: Ehrlacher pole-ban; Michelisz hetedik Olaszországban

Yann Ehrlacher szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) olaszországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Frédéric Vervisch, valamint Thed Björk zárt, míg a magyar versenyzők közül Michelisz Norbert a hetedik, Tassi Attila a 11., Boldizs Bence a 18. rajtpozíciót szerezte meg.

WTCR: az idény végén visszavonul Michelisz csapattársa

59 éves korában szögre akasztja a bukósisakot Gabriele Tarquini, a túraautó-világbajnokság (WTCC) 2009-es, illetve a túraautó-világkupa (WTCR) 2018-as bajnoka.

WTCR: Michelisz harmadik a franciaországi időmérőn

Yvan Muller szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) franciaországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Jean-Karl Vernay és Michelisz Norbert végzett, míg a másik két magyar versenyző közül Boldizs Bence a 17., Tassi Attila a 18. legjobb időt futotta.

WTCR: Michelisz győzött a 2. futamon Csehországban

Michelisz Norbert győzött a túraautó-világkupa (WTCR) csehországi versenyhétvégéjének második futamán. A második helyen a Zengő Motorsport spanyol versenyzője, Mikel Azcona futott be, míg a dobogó alsó fokára Esteban Guerrieri állhatott fel. Boldizs Bence a 13. helyen futott be, míg Tassi Attila versenye technikai meghibásodás miatt ért véget.

WTCR: Michelisz harmadik a hungaroringi időmérőn

Rob Huff szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi versenyhétvégéjének időmérőjén. A mieink közül Michelisz Norbert a harmadik, Tassi Attila a tizennegyedik, míg Boldizs Bence a huszonkettedik rajtkockából indulhat majd a Hungaroringen.

WTCR: Michelisz negyedik a spanyolországi időmérőn

Frédéric Vervisch szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Thed Björk és Gilles Magnus érkezett, míg Michelisz Norbert a negyedik rajthelyet kaparintotta meg. A másik két magyar versenyző közül Boldizs Bence 18. lett, míg Tassi Attila mért kört sem tudott futni a Honda meghibásodása miatt.

WTCR: fölényben az Audi; Michelisz ötödik lett Spanyolországban

A túraautó-világkupa (WTCR) spanyolországi versenyhétvégéjének első szabadedzésén még Tom Coronel, míg a  másodikon Nathanaël Berthon bizonyult a leggyorsabbnak. A mieink közül Michelisz Norbert az ötödik, Tassi Attila a tizennyolcadik, míg Boldizs Bence huszadik lett az utóbbi trénigen.

WTCR: Tassi először nyert; Michelisz dobogón Portugáliában!

Tassi Attila aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének második futamán Estorilban. Mögötte Jean-Karl Vernay futott be, míg a dobogó harmadik fokára Michelisz Norbert állhatott fel. A másik magyar pilóta, Boldizs Bence tizenkilencedik lett.

WTCR: Ehrlacher nyert; Tassi hetedik, Micheliszt kiütötték Portugáliában

Yann Ehrlacher aratott győzelmet a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének fordított rajtrácsos futamán. Mögötte Yvan Muller és Santiago Urrutia végzett, a mieink közül Tassi Attila hetedik, Boldizs Bence tizennyolcadik, míg Michelisz Norbert huszadik lett.

WTCR: Guerrieri a pole-ban; Tassi ötödik, Michelisz hatodik Estorilban

Esteban Guerrieri bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjének időmérőjén. Mögötte Tiago Monteiro, illetve Néstor Girolami következett, míg a mieink közül Tassi Attila ötödik, Michelisz Norbert hatodik, Boldizs Bence huszonkettedik lett.

WTCR: Urrutia és Björk kezdett az élen; Michelisz top 10-ben Portugáliában

Az első szabadedzésen Santiago Urrutia, míg a másodikon Thed Björk bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai versenyhétvégéjén Estorilban. A mieink közül az előbbi tréningen Tassi Attila, míg az utóbbin Michelisz Norbert zárt a legjobban.

WTCR: Girolamié a pole, Michelisz nyolcadik a „zöld pokolban”

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) 2021-es idényének nyitányán a Nürburgring Nordschleiflén. Mögötte Jean-Karl Vernay és Esteban Guerrieri következett, míg Michelisz Norbert a nyolcadik, Tassi Attila a tizenharmadik rajthelyet sajátította ki. A Zengő Motorsport pilótái közül Rob Huff zárt a legelőkelőbb helyen, a brit 18. lett, míg a harmadik magyar induló, Boldizs Bence a 21. pozícióban végzett.

WTCR: Michelisz harmadik, Tassi kilencedik a vizes Nordschleifén

Az első szabadedzésen még a címvédő Yann Ehrlacher bizonyult a leggyorsabbnak a túraautó-világkupa (WTCR) 2021-es idényének nyitó hétvégéjén a Nordschleifén, estére azonban megérkezett az eső, és jócskán felborult a száraz pályán kialakult sorrend. Az élre Frédéric Vervisch állt Luca Engstler és Michelisz Norbert előtt, míg a többi magyar versenyző közül Tassi Attila a 9., a Zengő Motorsporttal induló Boldizs Bence a 21. lett a 19 órakor kezdődő gyakorláson.

WTCR: női versenyző csatlakozik a mezőnyhöz – hivatalos

Idén összesen hat Hyundait láthatunk a túraautó-világkupa (WTCR) mezőnyében. Jessica és Andreas Bäckman a Target Competition-istálló színeiben indul a 2021-es idényben, a 23 éves hölgy ráadásul ezzel a sorozat történetének legelső női versenyzője lesz.


Kézilabda Eb: Tudta-e?