Úszás: 50 ezer euróért eladták Hosszú Katinka edzésterveit – sajtóhír

A Blikk értesülései szerint egy honi úszóedző Németországban pénzért árulta – és adta el – a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka részletesen kidolgozott edzéstervét.

Úszás: Hosszú Katinka volt Áder János podcastvendége

Környezettudatosságról, a koronavírus-járvány hatásairól és az olimpiai felkészülésről is beszélgetett Áder János köztársasági elnök Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóval Kék Bolygó című podcastjénak hétfőn közzétett adásában – írja az MTI, amely az alábbiaknak megfelelően össze is foglalta az elhangzottak lényegét.

Úszás: Hosszú ezerrel edz, Verrasztó Dávid a szakaszgyőztes – Sós Csaba

A szövetségi kapitány szerint Hosszú Katinka halálosan komolyan veszi az olimpiai felkészülést, a „szakaszgyőztes” viszont Verrasztó Dávid – írja cikkében az SzPress Hírszolgálat.

Úszás: Milák négy, Hosszú három számban nyert a budapesti tesztversenyen

Milák Kristóf négy, Hosszú Katinka három számban győzött a Tüske uszodában rendezett felkészülési viadal második napján. Az eseményen csaknem a teljes magyar élvonal elindult.

Úszás: Milák Kristóf győzött száz pillangón Nizzában

Igaz, hogy a koronavírus-fertőzés után, ráadásul az országos bajnokság utolsó napján 51.07-et repesztett száz pillangón Kaposváron december közepén Milák Kristóf, s ha ezt nézzük, ez a vasárnapi nizzai 52.21 több mint egy másodperccel rosszabb, de ne feledjük: a Golden Tour-sorozat első állomására a világ- és Európa-bajnok egy karácsonyi pihenő, majd kőkemény edzéssorozat közben érkezett – innen szemlélve pedig akár csettinthetünk is, de azt mindenféleképpen kijelenthetjük, hogy látszik a fény az alagút végén.

Úszás: Hosszú kettő, Milák egy számban nyert a Golden Touron

Háromig számoltak: Hosszú Katinka 200 háton és 400 vegyesen, Milák Kristóf 200 pillangón győzött Nizzában.

Úszás: két magyar győzelemmel indult a Golden Tour

Két magyar győzelem született a nizzai nemzetközi Golden Tour úszóviadal első napján. 

Futás, jóga, Jazz+Az – Kozma Orsolya és a sport

A népszerű énekesnő belekóstolt a színészetbe is, mi több, nagyságokkal játszhatott együtt. Bár nem versenyzőtípus és későn került közel a sporthoz, maximalistaként száz százalékot belead majd, hogy minél jobban szerepeljen A Dal 2021 műsorban is, ahová a Változik a világ című számával került be.

Kép: Hosszú Katinka egy delfinnel pózolt Dubaiban

Háromszoros olimpiai bajnok úszónk, Hosszú Katinka nem csak a kemény tréningekre fordított időt a dubai edzőtábor során: arra is volt lehetősége, hogy kedvesével, Gelencsér Mátéval együtt bemerészkedjen egy delfin mellé a vízbe.

Four Pillars – Sándor Wladár on the “Swimming Nation Program”

Responsibility and opportunity: the Hungarian Swimming Federation's “Swimming Nation Program” could be in test mode starting in February.

Négy pillér – Wladár Sándor az Úszó Nemzet Programról

Felelősség és lehetőség: a szövetség Úszó Nemzet Programjának tesztüzeme már februárban elindulhat.

Tokió 2020: Hosszú Katinka a legesélyesebb női úszók között

Az úszással foglalkozó swimmingworldmagazine.com kísérletet tett arra, hogy összegyűjtse a nyári, tokiói olimpián legesélyesebb női versenyzőket; a 25 fős listára egyedüli magyarként Hosszú Katinka került fel.

Dumaaréna – az NS 2020-as aranyköpései

A Nemzeti Sport összegyűjtötte az elmúlt év legjobb nyilatkozatait, aranyköpéseit – januártól decemberig.

Úszás: Hosszú Katinka visszanyerné februári formáját

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó úgy fogalmazott, még sok munkára van szüksége, hogy visszanyerje februári formáját – hívta fel a figyelmet az MTI.

Úszás: Hosszú Katinka nem indul az országos bajnokságon!

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka vasárnap a közösségi oldalán közölte: az olimpiára való felkészüléséhez most edzésekre van szüksége, így idén nem vesz részt az ob-n, amelyen sok sikert kíván klubtársainak, valamint a többi úszónak.

Úszás: „Itt nincs olyan típusú vezér, mint Hosszú Katinka”

A sportág Benjamin Buttonjének tartják Spanyolországban Jessica Vallt, aki az idén nem indult a Nemzetközi Úszóligában (ISL), de nagy tisztelettel beszélt Hosszú Katinkáról.

Úszás: Dressel világcsúcsa, búcsúzott Hosszú és az Iron

Búcsúzott Hosszú Katinka és az Iron a sorozattól: a fináléba a Cali Condors és az LA Current jutott be.

Úszás: Sosem hazudtam magamnak, tudtam, hogy ez vár rám – Hosszú Katinka

A Nemzetközi Úszóliga (ISL) rávilágított, ha nem változik a helyzet, Hosszú Katinkának ki kell találnia valamit, hogy ismét a régi legyen.

Úszás: újabb Európa-rekord született a Duna Arénában

A papírformának megfelelően az Energy Standard nyerte az ISL-sorozat 9. fordulóját – a török Emre Sakci 100 mellen Európa-csúcsot úszott.

Úszás: Hosszú Katinkáék a harmadik helyen az ISL-ben

Legjobb magyarként Lobanovszkij Maxim 50 méter gyorson egy második helyet gyűjtött hétfőn a Nemzetközi Úszóliga újabb összecsapásának első napján.