Hertha: PL-győztes támadót igazoltak Dárdaiék – hivatalos

A német élvonalbeli Hertha BSC a hivatalos honlapján bejelentette a montenegrói válogatott Sztevan Jovetics szerződtetését.

Hertha: Dárdai csapata hiányos kerettel utazik edzőtáborozni

A Dárdai Pál által irányított Hertha BSC labdarúgócsapata hiányos kerettel utazik el második nyári edzőtáborába, az ausztriai Leogangba.

Hertha: Jarstein most szívizomgyulladás miatt nem edzhet

Szívizomgyulladása miatt továbbra sem edzhet a Hertha csapatával Rune Jarstein norvég kapus, aki márciusban átesett a koronavírus-ferőzésen.

Bundesliga: megvan a Hertha BSC új kapusedzője

A német élvonalbeli Hertha BSC – amelynek vezetőedzője Dárdai Pál – a hivatalos honlapján bejelentette, Andreas Menger veszi át Petry Zsoltnak, a berlini együttes áprilisban menesztett kapusedzőjének a helyét.

Bundesliga: Mönchengladbach–Bayern München meccsel kezdődik az idény

Pénteken elkészítették a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2021–2022-es idényének teljes menetrendjét.

Hertha: a korábbi Milan-támadó 14 év után visszatért Berlinbe

Tizennégy év után visszatért a Hertha labdarúgócsapatához Kevin-Prince Boateng, aki jövő nyárig szóló szerződést kötött a berlini klubbal.

Edzősors: patthelyzet a bíróságon Petry és a Hertha között

Patthelyzet alakult ki Petry Zsolt és a Hertha BSC között a berlini munkaügyi bíróságon. A magyar szakember ugyanis nem fogadja el szerződése megszüntetését, míg a klub leszögezte, nem dolgozhat nála többé a kapusedző.

Eb 2020: Dárdai Pál új gyémántokra lelhet Budapesten

A német Bild rövid cikket közölt a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányáról, a Hertha BSC vezetőedzőjéről, Dárdai Pálról, aki a feleségével, Mónikával együtt ott volt a lelátón a magyar válogatott első meccsén is a portugálok ellen az Eb-n.

Hertha: Szeretnék apura hasonlítani – Dárdai Pál

Fiairól és édesapjáról is beszélt a Nemzeti Sportnak a Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál, akit még sohasem tettek lapátra, igaz, most kisebb sérüléssel bajlódik.

Hertha: a szurkolók szerint Dárdai Márton az év játékosa

A Dárdai Mártonnal májusban szerződést hosszabbító Hertha BSC szurkolói oldalán, a hertha.updates-en az első idényében remek teljesítményt nyújtó védőt választották meg az év játékosának – számolt be róla a Bild.

Hertha: A játékosokat partnerként kezelem – Dárdai Pál

A klub vezetőinek támogatásával, valamint a csapatépítésben és a csapategység fenntartásában korábban szerzett nagy rutinjával, illetve tapasztalatával indokolta az MTI-nek adott interjúban szerdán Dárdai Pál, a német Hertha BSC magyar edzője, hogy egy rendkívül viszontagságos idény után sikerült benn tartania az együttest a Bundesliga első osztályában. Edzői ars poeticájáról szólva úgy fogalmazott: „a játékosokat partnerként kezelem”.

Hertha: „Dárdai a megoldás, nem is tárgyaltunk mással”

Dárdai Pál volt az egyetlen jelöltjük a vezetőedzői posztra – jelentette ki Carsten Schmidt, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. helyén végző Hertha BSC labdarúgócsapatának ügyvezetője.

Hertha: Dárdai Pál marad a következő idényben is a vezetőedző – hivatalos

Igaznak bizonyultak lapunk korábbi értesülései, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC a hivatalos Facebook-oldalán bejelentette: a következő idényben is Dárdai Pál lesz a csapat vezetőedzője. A döntést először a klub vasárnapi taggyűlésén az ügyvezető, Carsten Schmidt hozta nyilvánosságra.

Hertha: közel az egyezség Dárdai Pállal, vezetőedző maradhat

Lapunk információja szerint Dárdai Pál irányítja a Herthát a következő idényben, a megállapodást napokon belül bejelenthetik.

Bundesliga: eldőlt Dárdai Pál sorsa a Herthánál – sajtóhír

A német Bild információi szerint Fredi Bobic, a német Bundesligában szereplő Hertha BSC új klubmenedzsere azt szeretné, ha a következő bajnoki idényben is Dárdai Pál irányítaná a fővárosi csapatot.

Hertha: Dárdai hatalmas trükkje – hazudtak a játékosoknak

Dárdai Pál biztos benne, hogy furfangos húzása is kellett a Hertha BSC Bundesligában tartásához. A magyar tréner januárban fél évre vállalta el az első csapat irányítását, de a klub a kérésére másfél éves szerződést kommunikált, mert tudta, hogy a játékosok motivációját csak így tarthatja a szükséges szinten.

Bundesliga: Örülök, hogy véget ért az idény – Dárdai Pál

A Hertha BSC szombaton 2­–1-re kapott ki a Hoffenheimtől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) utolsó fordulójában, így a 14. helyen végzett. Dárdai Pál, a berliniek vezetőedzője örül, hogy véget ért az idény.

Hertha: az idény végén visszavonul a világbajnok – hivatalos

A jelenlegi labdarúgóidény végeztével befejezi pályafutását Sami Khedira, a német Bundesligában szereplő Hertha világbajnok középpályása.

Hertha: Sorolhatom, mi szól Dárdai Pál mellett – Lukas Klünter

Ha Lukas Klünteren múlna, a következő idényben is Dárdai Pál lenne a Bundesligában szereplő Hertha vezetőedzője. A berlini klub 24 éves védője szerint a magyar szakemberen kívül nem sokan tudták volna megmenteni a kieséstől a csapatot.

Pál Dárdai: I'll continue to work for the club next season as well

Pál Dardai, who celebrated Hertha’s secure status in the Bundesliga with a cigar, also spoke to our portal about the successful but difficult period, the future, and lángos (Hungarian fried flatbread) on Lake Balaton.