Női kézi Európa-liga: a volt érdi átlövő bronzéremig vezette a házigazdát

A házigazda CS Minaur Baia Mare szerezte meg a harmadik helyet a női kézilabda Európa-liga négyes döntőjében, miután a vasárnapi helyosztón két góllal legyőzte a dán Herning-Ikastot.

Női kézi El: a Siófok dán ellenfelet kapott az elődöntőben

A Siófok KC a dán Herning-Ikast HB csapatával játszik a női kézilabda Európa-liga elődöntőjében – számolt be a csütörtöki sorolás eredményéről az MTI.

Női kézilabda Európa-liga: Dániában is kikapott a Vác

A Váci NKSE 39–29-re kikapott a dán Herning-Ikast otthonában a női kézilabda Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában, szombaton.

Női kézi Európa-liga: nem volt esélye a Vácnak a dánok ellen

A Vác hazai pályán 38–26-ra kikapott a dán Herning-Ikasttól a női kézilabda Európa-liga szombati játéknapján.

Női kézi: dán klubja nem tudta megtartani Kristiansen testvérét

Mindössze egy idényt követően elhagyja a dán Herning-Ikast női kézilabdacsapatát Jeanett Kristiansen, és a 27 éves norvég balátlövő hazatér előző klubjához, a Vipers Kristiansandhoz.

Női kézi: nézők nélkül játszanak le BL- és EHF-kupa-meccseket

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt egy női Bajnokok Ligája- és két női EHF-kupa-mérkőzést zárt kapuk mögött játszanak le Dániában.

Női kézi: ha kétszer éri a lécet a labda, gólt kellene ítélni – ez fizika

Vereséggel kezdte meg a dán női kézilabda-bajnokság felsőházi rájátszását a Herning-Ikast, amely 23–20-ra kikapott az Aarhus United vendégeként. A mérkőzésről azonban nem csupán az eredmény miatt beszélnek, a játékvezetők ugyanis nem adták meg Helene Fauske gólját, pedig a tv-felvétel szerint a labda a lécről a gólvonal mögé pattant.