-->
Rali Eb: Herczig Norbert 9. lett a Kanári-szigeteken

A Herczig Norbert, Bacigál Igor egység a 9. helyen végzett a rali Európa-bajnokság harmadik állomásán, a Kanári-szigeteken.

Rali Eb: nyolcadikként zártak Herczigék az Azori-szigeteken

Nyolcadik lett a rali Európa-bajnokság (ERC) Azori-szigeteken rendezett második versenyén a Herczig Norbert, Bacigál Igor kettős, ezzel első pontjait szerezte meg idén – írja az MTI.

Rali Eb: a Herczig, Bacigál kettős kiesett Portugáliában

Kiesett a Herczig Norbert, Bacigál Igor páros a rali Európa-bajnokság idei első, portugáliai futamán.

Rali Eb: Herczigék leginkább az új abronccsal ismerkednek

A rali Európa-bajnokság hétvégi, portugáliai nyitó futama előtt már a helyszínen tesztel a sorozatban érdekelt Herczig Norbert – írja az MTI.

Rali Eb: indiai csapatban versenyez Herczig Norbert

Az indiai Team MRF Tyres tagjaként indul a rali Európa-bajnokság idei szezonjában Herczig Norbert és régi-új navigátora, Bacigál Igor – közölte az MTI.

Rali: Egy biztos, én kocsiba akarok ülni! – Herczig Norbert

A Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettős két és fél hete a Rally Hungaryn a második helyről esett ki, ezzel elveszítette az esélyét, hogy az összetett harmadik helyért küzdjön az Európa-bajnokságon. Hogy az elszalasztott lehetőség vagy a törött borda fáj-e jobban, nehéz lenne megmondani.

Rali Eb: Herczig a második helyen áll a hazai futamon

Elképesztő fordulatokat hozott a magyar Európa-bajnoki futam első igazi versenynapja, amelynek végén az orosz Nyikolaj Grjazin áll az élen, és még ennél is fontosabb, hogy a reggeli defektje után szakaszt is nyerő Herczig Norbert követi őt a második helyen!

Rali: Griazsin volt a leggyorsabb a szuperspeciálon, Herczig a legjobb magyar

A Rally Hungary látványos rajtceremóniával és körgyorsaságival kezdődött – Európa legjobb versenyzői bemelegítettek a hétvégére.

Rali: Motivál, hogy esélyesek vagyunk – Herczig Norbert

A Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettős egész évben azt várta, hogy hazai közönség előtt versenyezzen – most eljött ez a hétvége, az Európa-bajnokság mezőnye Nyíregyházán készülődik a pénteki rajtra, s a magyar páros számára nagy tétje van a viadalnak, hiszen ha jó eredményt ér el, megközelítheti az összetett dobogót.

Rali: Herczig hatodik lett élete legnehezebb versenyén

A portugál Európa-bajnoki futam amúgy sem könnyű, de az időjárás „rátett még egy lapáttal” – Herczig Norbert hatodik helye így különösen értékes.

Rali: Herczigék dobogóra álltak a római Eb-futamon!

A Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettős elképesztő hajrával harmadikként ért célba a rali Európa-bajnokság római futamán – megnyerte az utolsó gyorsaságit, így három tizedmásodperccel letaszította a dobogóról a spanyol Efrén Llarenát.

Rali: Herczig szenzációs ötödik helye az Eb-nyitányon

A lengyel ERC-futam még az utolsó gyorsaságira is tartogatott fordulatot, s ez most a négyszeres abszolút bajnok magyar pilótának kedvezett.

Rali: Herczig Norberték kiestek, szombaton mégis folytatják

Eltört egy csavar a bal első futóműben, így Herczig Norberték kiestek: szombaton azonban folytatják a világbajnokság portugál futamát.

Rali: Herczigék a rajtra várnak a pokoli portugál vb-futamon

Magyar indulóval rajtol a világbajnokság negyedik futama, a Portugál rali: Herczig Norbert „bemelegítésnek” (mondjuk, annak durva lesz...) szánja a versenyt az Európa-bajnokságra.

Rali: Herczig rajthoz áll a világbajnokság portugál futamán

Herczig Norbert, a négyszeres abszolút bajnok raliversenyző navigátorával, Ferencz Ramónnal egy rettenetesen nehéz vb-futamot választott, hogy a lehető legjobban felkészüljön az Európa-bajnokságra.

Rali: Herczig hazatér – Skodával versenyez az Európa-bajnokságon

A négyszeres abszolút bajnok Herczig Norbert vadonatúj fejlesztésű, Evo2-es Fabiával méreti meg magát az ERC-ben – magyar csapattal. Az itinert Ferencz Ramón diktálja, a cél pedig az élmezőnyben végezni.

Rali: drámai végjáték – Herczig lecsúszott a dobógóról

A világbajnoki futamgyőztes Andreas Mikkelsen nyerte meg a kihívásokkal teli Rally Hungaryt, amelyen Herczig Norbert az utolsó előtti szakaszon veszítette el a dobogós helyet.

Rali: Herczig 4., de harcba száll a dobogóért Nyíregyházán

A világbajnoki futamgyőztes Andreas Mikkelsen vezet a Rally Hungaryn, legjobb magyarként Herczig Norbert jelenleg a negyedik, Hadik András pedig megnyerte a szombaton véget érő ob-futamot.

Rali: Herczig és Érdi kaotikus, de eredményes futamon van túl

Melós verseny volt, tele váratlan kihívásokkal. A két magyar induló, az ötödikként végző Herczig Norbert és az ERC2-ben nyerő ifj. Érdi Tibor azonban elégedett lehet.

Rali: Herczig és ifj. Érdi jó napja a portugál ERC-futamon

Az időjárás egész nap gúnyt űzött a portugál Európa-bajnoki futam résztvevőiből, ám a rali éppen attól szép, hogy alkalmazkodni kell a folyamatosan változó körülményekhez.


Kézilabda Eb: Tudta-e?