Női kézi-vb: továbbra is marad a 32 csapatos világbajnokság

Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnöke leszögezte, a továbbiakban is 32 válogatott alkotja majd a női világbajnokság mezőnyét. A vasárnap véget érő 25. női vb az első, amit 32 csapattal rendeztek meg. A mezőny felhígulását jól mutatta, hogy a csoportkörben, sőt még a középdöntőben is voltak negyvengólos, vagy annál is nagyobb különbséggel véget ért mérkőzések – jelentette az MTI.

Női kézi-vb: az IHF a torna után megvizsgálja a bővítés hátrányait

Először vesz részt 32 csapat a női kézilabda-világbajnokságon, ami sokak szerint nem feltétlenül szerencsés, hiszen óriási különbségek vannak egyes válogatottak között. Ennek kapcsán szólaltatta meg a dán TV 2 Hasszan Musztafát, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnökét.

Kézilabda: újraválasztották a nemzetközi szövetség elnökét

Továbbra is az egyiptomi Hasszan Musztafa tölti be a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnöki posztját – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Kézilabda: „Musztafa diktatórikus rendszert hozott létre, amely a félelemre épül”

A Nemzetközi Kézilabda-szövetségtől (IHF) távozó Javier Moure Fernández egy interjúban tálalt ki Hasszan Musztafa elnök kegyetlen módszereiről. Az egyiptomi sportvezető szerinte rettegésben tartja a szövetségben dolgozókat.

Kézilabda: újabb lemondás az IHF-nél, a szövetség közleményt adott ki a vitákról

Nem sokkal azután, hogy a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) játékvezetői bizottságának elnöke, Ramón Gallego bejelentette a távozását, egy másik, a szervezetet régóta szolgáló tisztségviselő is hasonlóan döntött. Az IHF közben közleményben igyekezett feltárni a bíróküldés körül a háttérben zajló vitákat.

Kézilabda: botrány az IHF elnökségében, távozna a bírók főnöke

Az egyiptomi Hasszan Musztafa elnök ellen tüntetve távozik a Nemzetközi Kézilabda-szövetségből Ramón Gallego, a szervezet játékvezetői bizottságának spanyol elnöke – tudta meg a dán TV2.

Férfi kézi-vb: felülvizsgálják a nézők beengedésének tervét

Mint beszámoltunk róla, az Európai Kézilabdázók Uniója (EHPU) levelet írt a nemzetközi szövetségnek és elnökének, Hasszan Musztafának, mivel kockázatosnak tartja, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben nézők beengedésével tervezik megrendezni Egyiptomban a január 13-án kezdődő férfi világbajnokságot. Az IHF vezetője reagált a megkeresésre – írja a dán TV2 sportportálja.

Férfi kézi-vb: a játékosok levelet írtak az IHF-nek a nézők miatt

Az Európai Kézilabdázók Uniója (EHPU = European Handball Players Union) levélben fordult a nemzetközi szövetséghez (IHF) és Hasszan Musztafa elnökhöz, hogy a szervezet gondolja át a döntését, mely szerint a jelenlegi járványügyi helyzetben részben nézők előtt rendezik meg a január 13-án kezdődő férfi világbajnokság mérkőzéseit. 

Férfi kézi-vb: az IHF elnökéről nevezték el a sportcsarnokot

Két héttel a férfi kézilabda-világbajnokság rajtja előtt átnevezték az egyiptomi esemény fő helyszínét.

Férfi kézi-vb: az IHF elnöke esküszik, minden eddiginél körültekintőbb a szervezés

Minden eddiginél aprólékosabb, körültekintőbb a januári egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokság szervezése – jelentette ki Hasszan Musztafa, a nemzetközi szövetség (IHF) elnöke csütörtökön, online nemzetközi sajtótájékoztatón, amelyről a Magyar Távirati Iroda számolt be.

Férfi kézi-vb: az IHF elnöke kitart a nézők jelenléte mellett

Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) egyiptomi elnöke továbbra is kitart amellett, hogy nézők előtt rendezzék januárban a hazájában sorra kerülő férfi világbajnokság mérkőzéseit.

Férfi kézi-vb: a horvátok videóval tiltakoznak, megszólaltak a dán bírók

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a Horvátország–Németország (21–22) középdöntős meccsen történtekkel kapcsolatban a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon. A horvátok egy videóban összegyűjtötték a találkozó szerintük vitatható jeleneteit, s közben a dán bírópáros és Hasszan Musztafa, a nemzetközi szövetség (IHF) egyiptomi elnöke is megszólalt az ügyben.

Kézilabda: 2021-től jön a 32 csapatos vb – hivatalos

A 2018-as Super Globe alatt Dohában tartotta soros ülését a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) tanácsa, amely több fontos témakört is érintett. A közvélemény számára a legérdekesebb, hogy döntöttek a világbajnokság mezőnyének bővítéséről, így 2021-től a mostani 24 helyett már 32 válogatott vehet részt a tornán. A bővítés mindkét nemre, és felnőtt, junior valamint ifjúsági korosztályra egyaránt érvényes.

Kézilabda: 32 csapatosra bővülhet a vb mezőnye

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnöke, Hasszan Musztafa a napokban a helyi szakszövetség meghívására Romániába látogatott, amely során kijelentette, gondolkoznak azon, hogy a jövőben 24-ről 32-re emeljék a világbajnokságokon részt vevő országok számát.

Női kézi: 2019-ben Győri ETO–Primeiro de Agosto meccs Kínában?

Jelenleg is zajlik Indonéziában az Ázsiai Játékok, Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) egyiptomi elnöke ezt az alkalmat kihasználva találkozott Dzsakartában a Kínai Kézilabda-szövetség és a Kínai Olimpiai Bizottság képviselőivel, hogy egyeztessen velük a sportág fejlődéséről a világ legnépesebb országában. Több érdekes terv is szóba került.

Kézilabda: újraválasztották az IHF egyiptomi elnökét

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a törökországi Antalyában tartja a 36. kongresszusát, amelyen szombaton több személyi kérdésről is döntöttek. A legfontosabb, hogy újraválasztották Hasszan Musztafát, így továbbra is a 73 éves egyiptomi vezeti a szervezetet.

Kézi: egyedüli jelölt, beállíthatja a rekordot az IHF elnöke

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) november 11-12-én a törökországi Antalyában tartja a 36. kongresszusi gyűlését, amelyen több fontos pozíció mellett az új elnökről is döntenek. Mivel az egyetlen jelölt a jelenlegi első ember, Hasszan Musztafa, jó esély van arra, hogy az egyiptomi beállítja a rekordot újraválasztása esetén.

Férfi kézi-vb: elégedett francia a rendezéssel az IHF elnöke

Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) egyiptomi elnöke elégedett a Franciaországban zajló férfi kézilabda-világbajnokság rendezésével.

Kézi: Musztafa gondolt egy merészet, betiltaná a vakszot

Ha megvalósul Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) egyiptomi elnökének terve, akkor egy éven belül betiltják a vaksz használatát.

Kézi: szerződés-aláírásra érkezett hozzánk Hasszan Musztafa

Háromnapos magyarországi látogatása keretében Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnöke aláírja a júliusi, margitszigeti strandkézilabda-vb-rendezésről szóló szerződést.


Kézilabda Eb: Tudta-e?