Hanga: Real wanted me who irritated them a lot

Not long ago, Real Madrid announced the signing of Ádám Hanga. The Hungarian national basketball player told Nemzeti Sport that the royals really wanted to get him.

Hanga: A Real nagyon akart engem, aki sok borsot tört az orruk alá

Nem sokkal ezelőtt a Real Madrid bejelentette, hogy szerződtette Hanga Ádámot. A magyar válogatott kosárlabdázó a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a királyiak nagyon szerették volna megszerezni.

Kosárlabda: Hanga Ádám a Real Madridban folytatja – hivatalos

A Real Madrid bejelentette, hogy kettő plusz egy évre szerződtette a magyar válogatott kosárlabdázót, Hanga Ádámot.

Férfi kosár: Hanga távozik a Barcelonától – hivatalos

Hanga Ádám négy év után távozik az FC Barcelona kosárlabdacsapatától – jelentette be a katalán klub a hivatalos honlapján.

Videó: megleptük Hanga Ádámot a közönségtalálkozóján

A magyar kosárlabda-válogatott klasszisa, Hanga Ádám szerdán tartott közönségtalálkozót Budapesten. A Nemzeti Sport ötletét megvalósítva a női válogatott irányítója, Horváth Bernadett kihívta egy tripladobócsatára Hangát, aki nem is futamodott meg.

Kosárlabda: felhőtlen közönségtalálkozó Hanga Ádámmal

A magyar válogatott klasszis együtt pattogtatott a barátaival és az érdeklődőkkel Budapesten, a félig-meddig spontán esemény fantasztikus sikert aratott.

Kosárlabda: Hanga három évre írhat alá Madridban – sajtóhír

Sajtóhírek szerint megszületett a megállapodás a Real Madrid és a Barcelonától a jelek szerint távozó Hanga Ádám között. Az Eurohoops meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írja, hároméves szerződést kötnek a felek.

Férfi kosár: Hanga Ádám akár a Real Madridhoz is igazolhat – sajtóhír

Ahogyan korábban megírtuk, Hanga Ádám a nyáron távozhat a Barcelona férfi kosárlabdacsapatától. A magyar játékos a legújabb hírek szerint akár a nagy rivális Real Madridhoz is szerződhet – írja a Marca és a Diario Madridista.

Kosárlabda: Hanga Ádám távozhat a Barcelonától – sajtóhír

Bár a korábbi beszámolók szerint 2022-ig (plusz egy év opció) érvényes szerződése van Barcelonában, a bajnoki címet követően távozhat az együttes magyar válogatott kosárlabdázója, Hanga Ádám.

Kosárlabda: Hanga Ádám tábort rendez Debrecenben

Másodszor rendez tábort Debrecenben fiataloknak Hanga Ádám, a Barcelona friss spanyol bajnok kosárlabdázója – számolt be róla az MTI.

Basketball: I'm proud, I made history! – Ádám Hanga

Ádám Hanga, Barca's legionnaire said that at the Catalonian club the players consider the ACB win just as valuable as the EuroLeague success.

Kosárlabda: Büszke vagyok, történelmet írtam! – Hanga Ádám

Hanga Ádám, a Barca légiósa elárulta, a katalán klubnál az ACB-elsőséget is legalább olyan értékesnek tartják, mint az Euroliga-sikert.

Férfi kosárlabda: spanyol bajnok Hangával a Barcelona!

A spanyol férfi kosárlabda-bajnokság rájátszása döntőjének második mérkőzésén a Barcelona Hanga Ádámmal a soraiban 92–73-ra legyőzte az ősi rivális Real Madridot, ezzel 2–0-ra megnyerte a párharcot, s a klub történelme során 19. alkalommal ünnepelhetett bajnoki címet.

Férfi kosár: Hangáék a döntő első meccsén megverték a Realt

Hanga Ádámmal a soraiban a Barcelona 89–75-re nyert idegenben a Real Madrid ellen a spanyol kosárlabda-bajnokság döntőjének első mérkőzésén, ezzel elvette a fővárosi együttes pályaelőnyét, és 1–0-s előnybe került az egyik fél második sikeréig tartó párharcban.

Férfi kosár: Hangáék döntősök a spanyol bajnokságban

Hanga Ádám csapata, a Barcelona 89–72-re legyőzte hazai környezetben a Tenerifét a spanyol kosárlabda-bajnokság elődöntőjének harmadik mérkőzésén, ezzel 2–1-es összesítéssel megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó párharcot, és bejutott a döntőbe, amelyben ősi riválisával, a Real Madriddal mérkőzik majd meg.

Férfi kosár: Hangáék kikaptak Tenerifén az elődöntő második meccsén

A Hanga Ádámot is a soraiban tudó Barcelona 80–68-ra kikapott a Tenerife otthonában a spanyol kosárlabda-bajnokság elődöntőjének második mérkőzésén – ezzel az egyik fél második sikeréig tartó párharc kiegyenlítődött.

Férfi kosár: Hangáék kiütéses sikerrel kezdték az elődöntőt

Hanga Ádám együttese, az FC Barcelona 112–69-re megverte hazai pályán a Tenerifét a spanyol kosárlabda-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel 1–0-s előnyre tett szert az egyik fél második sikeréig tartó párharcban.

Férfi kosár: Hangáék bejutottak a spanyol liga elődöntőjébe

Hanga Ádám együttese, a Barcelona 94–73-ra legyőzte a Joventut Badalonát a spanyol kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, ezzel 2–1-re megnyerte az egyik fél második sikeréig tartó párharcot, és bejutott az elődöntőbe, amelyben az alapszakaszban harmadik helyen záró Tenerife vár rá.

Férfi kosár: Hangáék kikaptak a negyeddöntő második meccsén

A spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének második mérkőzésén csütörtökön a Hanga Ádámmal felálló Barcelona 72–63-ra kikapott a Joventut Badalonától, így a két győzelemig tartó párharcban döntő meccsre kerül sor.

Férfi kosár Euroliga: Szörnyű csalódás az ezüstérem – Hanga Ádám

Nagyon fáj a Barca magyar játékosának, hogy az Efes ellen elveszített fináléban gyakorlatilag esélyt sem kapott edzőjétől a bizonyításra.