Légiósok: Senkitől sem kell félnünk – Kleinheisler

Kleinheisler László szerint az Osijeknek senkitől sem kell félnie, ha úgy futballozik, mint a spliti rangadó második félidejében. Mint beszámoltunk róla, az eszékiek 2–1-re győztek a Hajduk Split otthonában.

Légiósok: Lovrencsics is jól játszott, de Kleinheislerék örülhettek

Az eszékiek magyar válogatott középpályása szerint csapatának senkitől sem kell félnie, ha úgy futballozik, mint a spliti rangadó második félidejében.

1. HNL: az NK Osijek legyőzte idegenben a Hajduk Splitet

A Kleinheisler Lászlót is soraiban tudó NK Osijek izgalmas mérkőzésen 2–1-es diadalt aratott a Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Hajduk Split otthonában a horvát első osztályú labdarúgó-bajnokság, az 1. HNL második fordulójában.

Null egyről fordítva győzött az NK Osijek a Hajduk Split ellen

A Kleinheisler Lászlót is soraiban tudó NK Osijek izgalmas mérkőzésen 2–1-es diadalt aratott a Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Hajduk Split otthonában a horvát első osztályú labdarúgó-bajnokság, az 1. HNL második fordulójában.

NK Osijek: újra komoly erőpróba – ezúttal Splitben a bajnokságban

Pénteken a horvát NK Osijek labdarúgó együttese charterjárattal Splitbe repült, ahol a Hajduk elleni bajnokijára készül.

Légiósok: Lovrencsics először pályán a horvát bajnokságban

Lovrencsics Gergő döntetlennel mutatkozott be a horvát labdarúgó-bajnokság élvonalában: csapata, a Hajduk Split 2–2-re végzett a Lokomotiva Zagreb vendégeként szombat este.

Légiósok: Lovrencsics vesztes meccsen debütált a Hajdukban

Először lépett pályára új klubjában, a Hajduk Splitben Lovrencsics Gergő. A magyar válogatott játékosa a szünetben állt be a Zrinjski Mostar ellen 3–1-re elveszített felkészülési találkozón.

Légiósok: Lovrencsics Gergő Horvátországban folytatja – hivatalos

A horvát élvonalbeli Hajduk Split a hivatalos oldalán bejelentette az előző idény végén az FTC-t elhagyó Lovrencsics Gergő érkezését.

1. HNL: az NK Osijek nyert a Hajduk Split otthonában

A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 29. fordulójának pénteki játéknapján az NK Osijek (Eszék) idegenben 1–0-ra legyőzte a Hajduk Splitet.

Egy gól döntött, az NK Osijek ismét legyőzte a Hajduk Splitet

A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 29. fordulójának pénteki játéknapján az NK Osijek (Eszék) idegenben 1–0-ra legyőzte a Hajduk Splitet.

Légiósok: Csak az Eb-szereplés lebeg a szemem előtt – Gyurcsó

Gyurcsó Ádám beszélt klubváltásáról, Marco Rossi véleményéről, és várja, hogy az akadémista évek után újra együtt játsszon Kleinheisler Lászlóval.

Légiósok: Gyurcsó Ádám az NK Osijekhez igazolt – hivatalos

Az NK Osijek (Eszék) labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be Gyurcsó Ádám szerződtetését.

1. HNL: az NK Osijek két góllal legyőzte a Hajduk Splitet

A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 20. fordulójának szombati játéknapján az NK Osijek (Eszék) hazai pályán 2–0-ra legyőzte a szinte a teljes második félidőt emberhátrányban töltő Hajduk Splitet.

Kleinheisler gólt szerzett, az NK Osijek legyőzte a Hajdukot

A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 20. fordulójának szombati játéknapján az NK Osijek (Eszék) hazai pályán 2–0-ra legyőzte a szinte a teljes második félidőt emberhátrányban töltő Hajduk Splitet. Az eszéki együttes három ponttal vezeti a tabellát az egy meccsel kevesebbet játszó Dinamo Zagreb előtt.

1. HNL: nem bírt egymással a Hajduk Split és az NK Osijek

A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 11. fordulójában az NK Osijek idegenben 1–1-es döntetlent játszott a 95. percben tizenegyest hibázó Hajduk Splittel. A hazaiaknál Gyurcsó Ádám kezdőként 72 percet töltött a pályán, míg az eszékiek elővigyázatosságból nem nevezték a mérkőzésre Kleinheisler Lászlót.

Gyurcsóék megszakították az NK Osijek győzelmi sorozatát

A horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (1. HNL) 11. fordulójában az NK Osijek idegenben 1–1-es döntetlent játszott a 95. percben tizenegyest hibázó Hajduk Splittel. A hazaiaknál Gyurcsó Ádám kezdőként 72 percet játszott, míg az eszékiek elővigyázatosságból nem nevezték a mérkőzésre Kleinheisler Lászlót.

Válogatott: Elfogadom, ha így látta a kapitány – Gyurcsó

Elsősorban alázatos munkájának köszönheti Gyurcsó Ádám a behívót, és ha a kapitány úgy dönt, három év után újból pályára léphet címeres mezben.

Horvátország: 12 tuskó – a szurkolók szemléletes módon üzentek Gyurcsóéknak

Nem mentek el szó nélkül a Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató Hajduk Split szurkolói a csapatuk újabb veresége mellett, az Istrától kapott idegenbeli zakó után 12 fatuskót helyeztek el a spliti Poljud Stadionnál.

Légiósok: Langot kiállították, Gyurcsóék kikaptak

A ciprusi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának vasárnapi játéknapján a Lang Ádámmal a kezdőjében felálló Omonia Nicosia 2–1-re győzött, ám a magyar válogatott védőt csapata kétgólos vezetésénél kiállították. A horvát élvonalban Gyurcsó Ádámék szenvedtek vereséget, míg a lengyel élvonalban Tamás Márk egylete kapott ki.

Horvát Kupa: Kleinheislerék simán, Gyurcsóék nehezen nyertek

Kleinheisler László csapata, az NK Osijek és Gyurcsó Ádám Hajduk Splitje is bejutott a Horvát Kupa nyolcaddöntőjébe azt követően, hogy sikerrel abszolválta a 2. fordulót.